Es nesaprotu, kāpēc kaut kas tāds vēl ir aktuāli, ja pēc tam tāpat visi to nožēlo (ja vien nedzīvo kopā līdz mūža beigām, kaut gan tad arī nezinu - varbūt nožēlo :D). Kāda no tā tetovējuma jēga? Tjipa baigā garantija uzreiz, ka būs kopā? Tāpat kā citiem ir tas viedoklis, ka tad, ja apprecas, uzreiz lielāka iespēja, ka ilgāk būs kopā? Muļķības :D Es jau iedomājos, cik stulbi ir pēc tam, ja ir šķīries no sava tetovējuma otras pusītes...un citi vaicā, kādēļ tāds tetovējums..Tieši tā nesen bija ar vienu manu paziņu, viņam ir uztetovēts kaut kas tāds interesants, bet ne līdz galam saprotams..labi, ka nepaprasīju, kas tas ir, es tiešām būtu neērti sajutusies, jo, kā pēc tam uzzināju, tas tetovējums arī saistībā ar ex.
Atbalstu tikai un vienīgi tad, ja pāris tetovē kaut ko, kas tiešām abiem ir nozīmīgs, piem, ja es tetovētu bruņurupuci, kas skaitās mans talismans, un puisis arī tetovētu bruņurupuci, kas skaitās viņa talismans, tad būtu vēl ok, jo nav tā, ka tas tetovējums saistās tik ļoti ar otru cilvēku.