Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sekss pēc mēnešreizēm

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Sveicinātas!

Neilgi pēc mēnešreizēm un pirms ovulācijas, mīlējoties ar puisi, gadās, ka ir grūti manī iekļūt, kā arī sekss ir sāpīgs, lai cik ļoti mēģinām noskaņoties, atbrīvoties, uzbudināties utt, lai atvieglotu iekļūšanu (vnk reizēm zinu, ka stress pie vainas un tad līdz tādas metodes). Jūtos gatava, atbrīvota, gribu viņu, bet tik un tā gadās, ka sāp, manī ieejot. Pat sasniedzu orgasmu utt, tikai pēc tam sūrst viss, izjūtu pulsējošas sāpes, jūtos nedaudz samocīta.
Esmu lasījusi, ka tas var būt atkarīgs no tā, ka atsevišķos cikla laikos, kad nav ovulācija, sievietei ir dažāda veida izdalījumi no maksts (mēs vairākus mēnešus neizmantojam nekādas kontracepcijas metodes, jo vēlamies bērnu), kuri reizēm nav tik piemēroti seksam, kā arī mainās mikroflora un tad tas var sagādāt grūtības.

Kādai ir ar ko padalīties, vai tā varētu būt un nav lieki jāsatraucās varbūt?
Pie ginekologa esmu gājusi, par šo jautājumu tieši gan neesmu runājusi, bet visas analīzes parasti bijušas kārtībā.
11.02.2013 15:37 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
lubrikants
11.02.2013 17:33 |

Reitings 106
Reģ: 30.01.2010
Orālais sex priekšpēlei
11.02.2013 17:40 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pacik vairākus mēnešus bez kontracepcijas.. ja iepriekš, kad bija kontracepcija (prezis), tādas sāpes nebija, tad varbūt tavai vagīnai nepatīk sperma.. Mazums, niķojas.. :D
11.02.2013 17:45 |

Reitings 29
Reģ: 09.02.2013
man arii ir tāpat ,ka pec mēnešreizēm ir grūti tik manī iekša tāda sajūta ka pa to nedēļu peķis sarāvis.
censamies ar puis vai nu njeemties tadas pozas kur kājas plati,lai vieglak iekļut vai arii reizēm sākuma vins ar roku tur lejā padarbojas un tad pectam viss normali, taa ir katru reiz pēc menešreizēm esmu jau pieradusi, bet ja ļoti sāp, tad neieteiktu ņemties ,jo var sakairināt un raskties infekcija vai kas cits. kaa jau te minēja vari pamēginat lubrikantus.
11.02.2013 17:46 |

Reitings 465
Reģ: 29.01.2009
man taa ir ierasta paraadiiba un jau vienmer zinu ka taas nakamaas dienas peec meneshreizeem buus tuksnesha periods un sekss sakumaa bus samociits..bet nu cepuri nost manam draugam, vinjs pirms tam mani kaartiigi maak iesildiit un viss ok ;)
11.02.2013 18:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nopérc lubrikantu!
11.02.2013 18:22 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
actress, orālais sekss jau ir priekšspēlei un ne tas vien, mitra esmu, bet nepareizs tas mitrums liekas. :D
Winterra, nē, tādas alerģijas man nav, jo prezervatīvus neizmantoju īsti agrāk (pret tiem gan man varētu būt alerģija un pret vairākiem lubrikantiem arī, starp citu), lietoju vairākus gadus tabletes.
Bet paldies liels par ieteikumiem, ka padalījāties un nedaudz nomierinājāt mani, citādi domāju, varbūt kaut kāda problēma galvā vnk, lai gan nelikās tā. ;)
12.02.2013 10:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits