ja puisim pelna maz,tad 50 Ls arī ir daudz. var jau kādreiz iedod,bet ne jau tā,ka tā jau kļūst par sistēmu. protams,ja pelna daudz un neietekmē ļoti ikdienu,kad dod vecākiem naudu,tad lai jau dod, taču ja pašiem pēc tam jāpārliek no makaroniem , knapi atmaksājiet rēķinu par dzīvokli,tad der aizdomāties.
pie mums arī nāk puiša radiniece . tad paprasa naudu, tad atnāk paēst, tad veļu izmazgāt, tad vēl pajautā- atdosi kleitu vai vēl kaut ko mēģina izdīkt:D nav jau tā,ka viņai ietu pavisam švaki. naudu notērē tusiņos,cigaretēs, aiziet paēst ēstuvēs par 10ls , vēl draudzenei uzsauc maltīti. kamēr vēl iet normāli tikmēr neko nesaku, bet tiklīdz paliks sliktāk ar finansēm tā sākšu protestēt, jo ,manuprāt ,mums vispirms ir jādomā par sevi, savu dzīvi neviss jāaizlāpa radinieces robs budžetā, jo viņa klubiņā nodzēra naudu:D
es pilnībā saprotu Tevi, jo mans draugs arī ir dāsns un ja būtu uz sēkļa, tad tāpat aizdotu naudu 5 gadus nesatiktam draugam ,lai tas salāpītu pohas un mēs pēc tam varētu knapināties, vai arī mirt badā:D
kamēr es pelnu naudu tikmēr jau nav tā jauztraucas,jo es esmu taupīgāka un man patīk atstāt rezervīti,lai nav tā,kad iztērēta visa naudu, jo nepatīk sajūta,kad "krājkasītē" nav ielikta kāda naudas summiņa nebaltām dienām.
mans draugs daļēji uzturēja mammu ,jo viņai bija veselības problēmas un nevarēja iet strādāt. protams, citreiz dēļ tā nācās knapināties, paši dzīvojām kādu laiku uz makaroniem, vai arī pašiem nācās aizņemties naudu,lai nopirktu ēst, bet tā situācija ir pavisam citādākā, jo ja veselība neļauj strādāt,tad būtu muļķīgi teikt- nemaksāsim par Tavu dzīvokli, ej dzīvo uz ielas:D