Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Celtos reizē ar viņu?

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Pieņemsim, ka jūsu vīrietim būtu uz darbu jāiziet 7 līdz ar to jācelas vismaz 6, bet jums nē, vai jūs celtos līdz ar viņu un tur gatavotu brokastis, taisītu kafiju, gludinātu kreklus un pavadītu uz darbu? Vai tomēr saldi čučētu? :)
11.02.2013 10:09 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
es guleetu saldaa miegaa :D mans viirietis ari agri celjaas un kluss kaa peliite visu pats sev sataisa :) kad es celjos- tad gan es vinu modinu :D mums ir otraadi :D
12.02.2013 13:10 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu, ja es mājās sēdētu, tad jau celtos, jo savādāk maz laika mēs pavadītu kopā. nu atvaļinājumā gan necēlos. tāpat arī viņš neceļās, ja viņam ir vēlāk uz darbu. nesaprotu, kāda jēga celties nezin cikos, ja vakarā tāpat tiksies. es saprastu, ja rokas tf tfū viņam būtu nogrieztas, tad es saprastu, ka otram jāceļās taisīt ēst. nu tad saki, lai viņš tev brīvdienās ceļās un taisa ēst. tas tad būtu godīgi.
otrs arī taču ir tikai cilvēks. ja man ir teiksim 2h vēlāk jāceļās un esmu "pūce", tad visa diena sačakarēta, lai tikai kungam uztaisītu kafiju. varbūt vēl brokastis gultā pienesīsi un barosi ar karotīti? tas ir vnk egoisms un otra nenovērtēšana. es tad uzstādītu ultimātu, kā teikt, - es ceļos darbdienās agrāk un taisu kafiju, bet tu brīvdienās un svētku dienas. ja ne, tad ne.
12.02.2013 13:57 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vēl es nesaprotu, kādēļ vēl ir jāsagatvi drēbes iepriekšējā vakarā? nu c`mon bērnam 1.klasē tā dara. un cik labi, ka man nav jāgludina. ja kko kādreiz izgludināt, ok, nav problēmu, bet to var izdarīt iepriekšējā vakarā, nevis 3os naktī celties, lai taisītu kafiju, karaliskas brokasties, izgludināt veļu un vēl nez ko..man tāds jautājums,t tām,, kuras tā dara - ko jūs par to saņemat pretī?
12.02.2013 14:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits