Ko dariet ar veciem žurnāliem, kur tos krājiet, lieciet?
Vai plēšat ko īpašu laukā?
Ir sakrājusies vesela kaudze ar pagajušā gada IEVAS žurnāliem, bet tā, lai mestu laukā ar negribas..
Kādu laiku pastāv plauktā, tad metu ārā. Nevajag. Laukos jau tā pieliekamais pilns ar 93.gada Santām.
Ir iespēja ziedot - makulatūru nodot dzīvnieku patversmēs. Būsi pie reizes ko sabiedrībai derīgu izdarījusi ;)
Visus Sīrupus, Puffus un tamlīdzīgos pirms kāda laba laika izmetu ārā, bez nekādas žēlastības, cik tad ilgi var krāt aizvēsturiskus žurnālus! Tagad īpaši ar žurnālu pirkšanu neaizraujos, nopērku tikai tad, ja ir kāds interesants/noderīgs raksts :)
man nedēļā ienāk 5 ikdienas avīzes, 3 žurnāli un ik pa laikam arī kaut ko nopērku, ja mestu visu ārā, pusi no visiem atkritumiem man sastādītu makulatūra.. Ja ir maz, tad, protams, neatmaksājas kaut kur vest, bet, manā gadījumā - man sirdsapziņa neļauj tā izrīkoties.
No sievieshu zhurnaaliem izpleeshu lapas ar recepteem un vingrinaajumiem un lieku recepshu un vingrinaajumu mapiitees :D
Glabaaju National Geographic, Geo, visas Ilustreetaas Zinaatnes un Veestures un tamliidziigus zhurnaalus. Zheel mest aaraa.
Aviizes glabaaju, lai ir ko palikt apakshaa, kad kjeepaajos uz papiira ar kraasaam. Vai arii tinu matos rullju vietaa. Kad sakraajas par daudz, tad vedu uz dziivnieku patversmi.
Neliela čupa stāv mājās, kaķis izmanto kā nagu asināmo, tāpēc pagaidām nav izmesta :-D
Daļu iemet konteinerā,kas paredzēts makulatūrai.
Kādreiz devām avīzes kādam,kam mājās plīts, žurnāli gan slikti degot :-D
Pirmā Sieviete, Tu reāli pati arī kaut ko tādu taisi?
Man vienkārši vienmēr licies,ka šitie rokdarbi vairāk piemēroti tīņiem,jo es nevaru iedomāties,ka pati kaut ko tādu uztaisu un tiešām ikdienā pielietoju. Ja taisa bērni/tīņi un tur savā istabā, tad vēl ir ok.
Man vienkārši vienmēr licies,ka šitie rokdarbi vairāk piemēroti tīņiem,jo es nevaru iedomāties,ka pati kaut ko tādu uztaisu un tiešām ikdienā pielietoju. Ja taisa bērni/tīņi un tur savā istabā, tad vēl ir ok.
Tās, kuras taisa žābo, piespraudes, rotas lietas un no nekā uztaisa kaut ko - JŪS VISAS ESAT TĪNES!!! :D :D