Lūdzuuu palīdziet!!!

Reitings 32
Reģ: 10.02.2013
Te tāda lieta..man ir 17 gadi,man ir puisis un mēs gatavojamies seksam.man tas būs tikai otrais sekss.viņam ir bijuši vairāki.Un viņa visas bijušās lietoja kontracepcijas tabletes, arī ar prezervatīvu. Jo bijuši arī tādi gadījumi,ka seksa laikā..tas netīšam pārplīsa..bet paspēja apstāties.Sakiet lūdzu,ko man darīt.?kā man rīkoties?Doties pie ginekologa,uzzināt vai es varu tās lietot...Lūdzu gaidu ieteikumus..
10.02.2013 13:13 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
pēdiņa, piekrītu. Mani vsp tracina, ka katrā 3. diskusijā autori tiek saukti par feikiem/troļļiem utt., jo nevar to 100% pierādīt. Teiksim, diskusija par meitenēm-vistām :) Ok, pat ja feiks/provokācija/trollis, tomēr tāda problēma arī pastāv, pat ja autore izdomāja, diskusiju var ievirzīt citās sliedēs. Protams, ir diskusijas, kur sākumā jau pamatā ir provokācija, piem., visas blondīnes ir idiotes. Reaģet uz ko tādu un cepties ir muļķīgi, bet pat ja feiks/trollis iesāka diskusiju, izdomā dzīves apstākļus un pavēra tēmu plašai apspriešanai, why not? Tas ir forums un mans viedoklis par kādu problēmu būs tikai mans viedoklis par KONKRĒTU problēmu, nevis autores dzīves apstākļu realitāti un analīzi. Es te neesmu, lai analizētu autores dzīvi, bet lai izteiktu savu vērtējumu/viedokli par jautājumu
10.02.2013 19:50 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Ja godīgi, tad kā mēs varam Tev palīdzēt? Pašai galva uz pleciem. Ja tiešām uzskati, ka attiecības Tev ar šo puisi būs nopietnas tad pieraksties pie ginekologa un Tev izrakstīs recepti. Kas tur tik grūts?
10.02.2013 19:57 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Katrīna, neesmu teikusi, ka autore nav pieaugusi, vai nesaport neko no dzīves.
Bet tīri cilvēcīgi- viņai draugs dzīvo ārzemēs un nav ilgs tas laiks, kopš pazīst. Nav arī ikdienā kopā (tikai tik, cik atbrauca ciemos). Es nerunāju par seksu, bet par braukšanu ciemos uz svešu valsti vienai. Seksa ziņā gan jau pašai galva uz pleciem..cerams :)
10.02.2013 22:52 |

Reitings 32
Reģ: 10.02.2013
lapsīgā

es cienu tavu atbildi..es iepazīstināta ar viņa vecākiem.es nebraucu tikai pie viņa.Un tici man ikkdiena kāda nu ir, bet IR!!!
10.02.2013 22:59 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Chiepinjaaa - nepiesārņo savu organismu. Kontracepcijas tabletes ir domātas sievietēm, kuras seksu piekopj regulāri, nevis pa retam paciemojoties(nerunāju par gadījumiem, kad kontracepcija ir domāta ārstniecības nolūkiem)!
Labāk nopērc vienu avārijas kontracepciju (Escapelli), paņem līdz, ja nu kāda šaize gadās, bet kontracepcijai gan saki nē. Lietojiet prezervatīvu, pievaktējiet, lai apakšā ir pietiekams mitrums, tad baigi daudziem iemesliem nevajadzētu būt, lai viņš plīstu!
10.02.2013 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits