Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bumerangs. Mans stāsts.

Reitings 5
Reģ: 10.02.2013
Šis attiecības es nosaucu par Bumerangu. Tagad sapratīsiet, kāpēc ...

Iepazinos es ar viņu kādus 2 gadus atpakaļ. Viņš mani ieraudzīja viena Pasākuma No sakuma ignoreju vinu.Man viņš iepatikās, , bet kautkas mani aizturējis no iepazīšanos .
Vēlāk , es biju cerējusi atkal satikt viņu un gadījās, atkal satikāmies bet viņam blakus meitene un mēs tikai apmainījāmies ar skatieniem.Pēc tam es aizmirsu par viņu un pēc 3 mēnešiem satiku viņu atkal..Ja, atkal jau.
Šoreiz viss bija Impulsīvi un mēs sākam redzēt viens otru jau no šīs pašas dienas.
Toreiz mums bija nesaprašanās, viņš bija nesaprotams, turējis viņu,mēs abi esam stipra rakstura cilvēki . Viņš gribēja mani satikt , viņam bija vienalga kur es esmu,vai esmu darbā ,vai aizņemta.Neinteresēja ko es daru,viņš gribēja mani redzēt bet vins negribēja Attiecības.Bija nepacietīgs ,kad nevarēju satikties kad viņš vēlējās to.

Viņš ir pirmais cilvēks , kuru kad redzu gribu visu dot bet rīkojos pretēji tam un domāju ka viņam ir tas pats.
Es atzīstos, viņš teicis:" ka viņam vēl nekad nebija tik labi ,ka gultā ar mani". Man ari ir tieši tādas pašas sajūtas.
Ar laiku , jūtos ka tas ir Tikai sekss un tas mani sāpinājis un lika dusmoties bet nevarēju bez viņa. Mēs sākam strīdēties ,tāpēc kā gribēju savādākas attiecības .Es neizturēju un pateicu ka gribu šķirties, palūdzu nekontaktēt mani un viņš atvainojas,teicis ciena mani .

Kopš tā laika, man bija tāda dīvaina sajūta.Es zināju,tas nav beigas.!!
Viņš slēpj savas jūtas.Teicis , ka bija izšķīries no savas draudzenes un bija ļoti grūtii ,viņš pat gribeja braukt prom no valsts, bet kopš tā laika pagājuši 5 mēneši un tad satika mani.

Pagājis gads, mes neko nezinām par viens otru , bet Viņš bija manas domas..
Pagājušo nedēļu viņš ieraudzīja mani atkal un izskatījās tik priecīgs redzot mani,runajis ar manim vissulaik .
Pēc tam ,sāka rakstīt , ka pagājušo reiz tas bija tikai sekss bet Viņš ir mainījies un būs savādāk,ka nebūšu vīlusies,kaut ari nopietnas attiecibas negribot.Teicis ,ka nožēlo to ka nebija izdevības būt blakus man, un ka vēlas vēl vienu iespēju .
Viņš gribēja kaut kur aiziet ,paēst un parunāt. Ārā bija loti auksts un ietiecis , ka varam arī paest pie viņa mājās.Paliku dusmīga, liekas ka tēmē uz seksu, ka agrāk tas bija.Dusmas laika pateicu ka nav mainījies ,ka nesatikšos .Vins bija šokā un ka emocionāli nevar runāt par to tagad.

Tajā vakarā aizgāju ar draudzeni uz klubu un .. Jā!Atkal viņš, Biju šokā,kāda sagadīšanās. Viņš izskatījās bēdīgs.Es atvainojos un mēs apskāvāmies.Es aizbraucu pie viņa ar noteikumu ka mēs nesteigsimies.Viss bija labi, Tiklīdz aizgāja viss uz to, ka vins vēlas sekssu.Mums kopā ir labi, Tā nav problēma!.Problēma ir , ka nevēlos atkal darīt tas kļūdas un es teicu - "NE"!Sadusmojas, sāka teikt, ka viņš nevēlas attiecības un ka vinam jau bija viena laba bijusī meitene.

Es piecelos un aizgāju, viņš sekojis man līdzi noķert taksi .Vins skatījās uz manim un kautko centās pārrunāt bet es klusēju.Pateicis lai es vinam uzrakstot būšu mājās.Atbraucu, uzrakstīju Esmu mājās un vins atbildējis, ka ir ir priecīgs dzirdot ka es nokluvumājās labi un lai man labā nakts.
Nākamā diena, Es visu apdomaju un uzrakstīju, ka vēlos satikties , ka tas viss ir vienkārši pārpratums bet vins atbildēja:
NĒ, tev bija taisnība.Tu savā vecuma Ļoti pareizi domā , es neesmu tas pareizs vīrietis tev un Es domāju ,ka lai ir ka tu teici un Mēs būsim draugi."

Nesaprotu ko viņšdomā ar vardu "draugi",šo visu viņš jau teicis un atkal atkal bija atgriezies!!

Es joprojām tam neticu , mana sirds saka kaut ko citu.
Lūdzu izsakiet savu viedokli.Man ir 24 un vinam 33/
10.02.2013 03:23 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Tad notici... viņam no Tevis vajag tikai seksu... Kaut gan varbūt arī to pašu nevajag...
10.02.2013 03:37 |

Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Kā var kaut ko tik nesakarīgu uzrakstīt? Ceru, ka Tu esi piedzērusies, tas ir vienīgais attaisnojums.
10.02.2013 04:03 |

Reitings 5
Sekss nav problema, vins nak no zināmām aprindām kur vins var dabūt jebkuru bet to nedara.Turklāt mums ir ta saikne , kas vissulaik liek mums sastopties .kaut ari isti nebija laika lai saprasties,Vienmer darbs,dzīves dzives lietas .
Ka ari pati loti stipra rakstura cilveks un devu vinam zinat savu viedokli, bet vins atgriezas lai pieraditu vins ir mainijies. Ja jau sekss, priekš kam censties ?!
Ne viss ir vienmēr tik saprotams,Bieži vien mēs baidāmies no sajūtam un iznīcinam iespējas
Paldies.
10.02.2013 04:11 |

Reitings 5
īstenība, es runāju 4 valodas un latviesu nav dzimtā valoda. :)
10.02.2013 04:13 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Ko tad vēlies, lai mēs tev sakām? :)
Dzīvo , kā vēlies un izdari savas izvēles, laiks rādīs un viss notiks, kā tam janotiek.
veiksmi...
10.02.2013 21:07 |

Reitings 5
Pareizi jau saki. Vajag daudz Pacietibas, ka ari laiks vienmer visu atrisinas. Ja bus lemts, tad nu bus ..Ja ne, tad nu ko tur daudz domat.
Ta ka tas notika nesen, gribeju padalities.Kas zin, pasaule ir liela un pieredzes var sakrit.Kaut ari pati zinu ko darit, uzskatu ka ir ari japaklausas ko citi saka.Paldies ,Veiksmi Tev ari .
10.02.2013 22:04 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Kamēr turēsies emocionāli šim vīrietim klāt, nedosi iespējas citiem .. ka tik neattopies pēc laika viena un nevienam nevajadzīga .. ņeļauj viena vīrieša neizlēmībai izpostīt Tavu Laimi ..

Tas tā .. viela pārdomām .. veiksmes ..
10.02.2013 22:16 |

Reitings 5
Protams, vins man ir domas bet kamer vins nav man blakus es absoluti doshu iespejas ari citiem virisiem, kuriem ir velme un laiks man.Tas pareizi, mes sapnojam par daudzam lietam bet nu daram to kas ir un dzivojam ar to kas pienakas, neka ar illuzijam.Paldies.
10.02.2013 22:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits