Kāpēc sievietes (vismaz es) nezin ko vēlas?

Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Sveiki, Cosmo meitenes!
Pirms sāku, varu jau pabrīdināt, ka šis stāstiņš var ievilkties. Taču, pēc pāris šovakar iemalkotām vīna glāzēm, man ir sajūta, ka vajag kaut kur izrakstīt savu sāpi. Esmu jau sagatavojusies, ka mani nolamās par tupu vistu, bet nu, mēģināts nav zaudēts, varbūt kādai būs kas prātīgs man sakāms. Nu tad...
Negribu izplūst aprakstos par sevi vai kaut kādā sevis slavināšanā, bet man jau liekas, ka esmu jauna, jauka sieviete. Vecais stāsts par to, ka daudzi brīnās kā man līdz šim nav bijušas kādas daudz maz nopietnas attiecības. Vienmēr nākas no draugiem dzirdēt: "Nu kad tad tu "precēsies"?". Uz to nekad neprotu atbildēt, vienīgi to, ka jā, labprāt kādu atrastu, bet nu nekā, jo, redz, tajā dienā, kad dalīja "augstus standartus, meklējot otro pusīti" es stāvēju rindas pašā priekšgalā. Tā laikam ir mana lielākā problēma, jo reiz jau kāds labs puisis, ar kuru jau bijām bez maz vai kļuvuši par labākajiem draugiem, bija manī iemīlējies. Par nožēlu, man nācās viņu sāpināt, jo vairāku gadu laikā es nespēju viņā saskatīt savu partneri, lai kā arī centos. Nebija klikšķis (neatbilda viņš tam cerētajam), kaut gan dažbrīd jau likās, ka viņš mani ir uzlauzis, bet tomēr nē, atkal nonācu pie tā, ka nu es nespēju ar viņu iedomāties kaut kādu romantisku nākotni. Šis stāsts jau ir pagātne. Bet tagadnē esmu nonākusi gandrīz identiskā situācijā. Atkal puisis ar kuru esam labi draugi ir manī ieskatījies. Šoreiz gan jāatzīst, ka manas simpātijas pret viņu ir lielākas nekā pret iepriekš minēto vīrieti, bet tik un tā... Nu neļimst man ceļi no viņa(bet gribu es šo sajūtu!)! Jā, viņš ir inteliģents, sirsnīgs un mums ir jautri kopā, bet kaut kas nav līdz galam īsti. Es pat nemāku to izskaidrot. Laikam jau man ir galviņā kaut kāds iecerētais, kuram viņš neatbilst līdz galam. Jāatzīst, šo rakstot, pati sajūtos muļķīgi. Bet neko nevaru sev padarīt, daudz par to domāju un dažreiz liekās: "jā, go for it, ko gan vari zaudēt pamēģinot veidot šis attiecības?" Taču tad atkal saprotu, ka negribu kaut ko veidot, kad zinu, ka no otras puses simpātijas ir daudz lielākas nekā no manas, jo negribu atkal sāpināt labu cilvēku, kā tas jau noticis iepriekš.
Kā Jums šķiet? Varbūt vienkārši atmest domas par attiecībām uz vēl kādu laiku un sakārtot citas lietas dzīvē? Vai varbūt nokāpt no sava stulbā, augstā troņa un pamēģināt veidot attiecības ar jauko, vienkāršo puisi? Ja nu tomēr kaut kas uzplaukst? Varbūt jābeidz vienkārši iztēloties visas šīs vizuālās, garīgās un citas vērtības, kuras sagaidu no vīrieša, jo šitā, beigu beigās, varu arī palikt bešā (vai ar kaķi).
Saprotu, varbūt daudzas lietas ir grūti saprast, jo centos ne pārāk izplūst sīkumos, lai stāstītais nebūtu nelasāmi garšs. Taču ceru, ka domu uzķērāt un nenosodīsiet mani pārāk bargi par šādām bērnišķīgām kaprīzēm. Lai jauks vakars/nakts!
10.02.2013 01:13 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Es ar līdz šim domāju, kapēc man nekas nesanāķ, meklēju kaut kādu izredzēto. Taču kā nerādījās tā nerādījās. Vislaik domāju, kapēc man nav draugs, atbilde ir pavisam vienkārša, mēs nepareizos izvēlamies. Iedevu iespēju vienam puisim, par kuru pat nevarēju iedomāties, ka varētu būt kopā. Kā par brīnumu pati vairs nesaprotu kapēc viņš pie manis vēl tturās, nekur nav aizmucis.
Iespējams tev tas turpināsies visulaiku, kamēr nesaņemsi kādu mācību. Takā nemeklē ideālo puisi, nav tādu, visi ir vienādi........
10.02.2013 14:55 |

Reitings 295
Reģ: 06.08.2011
Es arī esmu viena, jau kādus 3 gadus .. Bet nu es pati zinu, kāpēc tā ir - manu kompleksu dēļ un arī bailes no tā, ka var nekas neizdoties un pēc tam sāpētu. Agrāk - tīnes gados - man kompleksu nebija, nebija ar tieksmes visu analizēt, bet tgd, kļūstot vecākai, tas viss ir + esmu palikusi kautrīga. Un man sevi nekādīgi nesanāk mainīt ... bet es esmu iemācījusies prieku&laimi atrast citur, ne attiecībās.
10.02.2013 15:53 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Carrie, tur nav ko nosodīt! Tev gluži vienkārši nav sanācis sastapt īstos vīriešus. Nevajag censties mākslīgi iemīlēt to, ko nemīli. Tas cietīs smagu fiasko. Arī es Tavās pārdomās redzu līdzību ar savu stāstu, jo arī es sastopu sev neparedzētos vīriešus. Tev tie ir draugi, bet man - aizņemti piedzīvojumu meklētāji. Es kaut kā esmu pieķērusies domai, ka nekas nenotiek tāpat vien un ja situācija vairākkārt atkārtojas, tad tas nozīmē, ka mums ir kaut kas jāiemācās, bet mēs to neizdaram, tāpēc gaidāma jauna mācību stunda - viens scenārijs, tikai aktieri mainās. Manā situācijā ir tā, ka mani redz tikai tie, kuri meklē naivu skuķi, kas uzķersies uz āķa.

Jo varbut tieshi tapec savu isto vel neesi satikusi, jo tev ir dots laiks padzivot prieks sevis un paveikt vai izdzivot ko tadu, kas attiecibas esot nebus iespejams.

Parakstos zem katra šī citāta vārda. Kad tā padomā... Ja visu šo ilgo laiku, kopš esmu viena, būtu attiecībās, es nebūtu tur, kur esmu šodien. Padomā arī Tu par šo.

Lai nu kā, Tu neesi vienīgā... ;-)
10.02.2013 16:08 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
No dažām meitenēm saprotu, ka jāgaida "klikšķis". Bet, kad iemīlēšanās sajūta pāriet, un tu atkal sāc ar prātu analizēt otro pusīti un saproti, ka tomēr tā latiņa patiesībā ir augstāk par to, kāds reāli ir puisis (bez rozā brillēm uz acīm)?
10.02.2013 16:29 |

Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Paldies, meitenes! :) Man tāds prieks par jūsu saprotošajiem viedokļiem. Daudz bēdu māsas atradās. :D

varbút vaina ir taja, ka mégini veidot attiecíbas ar labákajiem draugiem?

jo arī es sastopu sev neparedzētos vīriešus. Tev tie ir draugi, bet man - aizņemti piedzīvojumu meklētāji.

Es noteikti tīši nemēģinu veidot attiecības ar draugiem. Esmu nonākusi pie secinājuma, ka laikam vīriešiem manī iepatīkas kaut kas, ko viņi atklāj, kad ir mani iepazinuši (kā jau, esot draugiem, tas notiek). Jo vēl bez šīm 2 situācijām, ir bijuši mazāk sāpīgi gadījumi, kad citi paziņ-draugi arī izrāda uzmanību, bet arī tad nekas nav sanācis.

Jo varbut tieshi tapec savu isto vel neesi satikusi, jo tev ir dots laiks padzivot prieks sevis un paveikt vai izdzivot ko tadu, kas attiecibas esot nebus iespejams.

Jā, pie šī esmu pieturējusies diezgan ilgi. Un atzīstu, ir vēl manā dzīvē lietas, kuras vajag nokārtot un varbūt tiešām liktenis grib, lai to izdaru. Tajā pašā laikā, vai tad tiešām pienāks tā diena, kad nebūs man vairs citu problēmu un pati sevi būšu pilnveidojusi, un vispār viss būs tik rožaini, ka beigās vēl īstais atnāks?

Un es dzīvoju sev! Dažreiz jau liekas, ka pat pārāk. Nenoliegšu, man arī patīk šī brīvība, ka varu pēkšņi ar draudzenēm kaut kur aizšaut sestdienas vakarā, ne ar vienu nerēķinoties. Taču esmu šo brīvību daudz jau baudījusi un esmu gatava to ierobežot. Dažreiz tiešām gribas, lai kāds (kas nav tuvinieki) mani grib uzmanīt. Tas man sniegtu to sievišķo prieciņu, kuru kāda jau minēja.

Redzu te domas dalās. Dažas, pēc savas labās pieredzes, saka, lai pamēģinu, dažas saka, ka nav ko nolaist latiņu. :D Varu Jums visām piekrist un katrā Jūsu viedoklī ir taisnība un kaut kas noderīgs. Laikam vienkārši jāļaujas plūsmais, jābeidz tik ļoti visu pārdomāt (viegli jau pateikt) un vēl kādu laiku jākoncentrējas uz sevi. Paldies vēlreiz! :)
10.02.2013 17:41 |

Reitings 7
Reģ: 12.02.2013
Nevēlējos aizsākt jaunu tēmu, tāpēc pievienošos šai diskusijai.
šodien esmu paņēmusi brīvdienu no darba, tādēļ sēžu mājās un cenšos savest kārtībā visas savas domas. Tieši šis temats ir kā naglai uz galvas, jo pašlaik šis jautājums mani nomoka ļoti, ļoti.
Tā kā strādāju tiešām labā darba vietā, esmu pabeigusi augstskolu, domāju par maģistra izglītību un dažāda veida kursu apguvi, tad esmu nonākusi pie secinājuma, ka īsti laiks man neatliek priekš attiecībām, taču nopietnas attiecības ļoti vēlos. Itsevišķi šis temats kļūst sāpīgāks uz kārtējās Valentīndienas svētkiem.
Pamanīju komentārus, ka ir jākoncentrējas vairāk uz sevis pilnveidošanu, saviem hobijiem, interesēm un attīstību vispār, bet es varu teikt pavisam droši, ka tas ir tikai mierinājums, lai nejustos slikti. Es esmu neilgu laiku bez attiecībām,taču meitenes varu teikt pavisam droši, ka attiecības tikai papildina, pat liek vairāk censties un cīnīties par saviem mērķiem. Pavisam noteikti otrs cilvēks ir lielisks motivators un atbalsts :)
Tā kā iesaku tomēr pievērst uzmanību uz attiecību veidošanu. ;)

Kādi plāni jums meitenes ir Valentīndienā?
12.02.2013 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits