Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāpēc sievietes (vismaz es) nezin ko vēlas?

 
Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Sveiki, Cosmo meitenes!
Pirms sāku, varu jau pabrīdināt, ka šis stāstiņš var ievilkties. Taču, pēc pāris šovakar iemalkotām vīna glāzēm, man ir sajūta, ka vajag kaut kur izrakstīt savu sāpi. Esmu jau sagatavojusies, ka mani nolamās par tupu vistu, bet nu, mēģināts nav zaudēts, varbūt kādai būs kas prātīgs man sakāms. Nu tad...
Negribu izplūst aprakstos par sevi vai kaut kādā sevis slavināšanā, bet man jau liekas, ka esmu jauna, jauka sieviete. Vecais stāsts par to, ka daudzi brīnās kā man līdz šim nav bijušas kādas daudz maz nopietnas attiecības. Vienmēr nākas no draugiem dzirdēt: "Nu kad tad tu "precēsies"?". Uz to nekad neprotu atbildēt, vienīgi to, ka jā, labprāt kādu atrastu, bet nu nekā, jo, redz, tajā dienā, kad dalīja "augstus standartus, meklējot otro pusīti" es stāvēju rindas pašā priekšgalā. Tā laikam ir mana lielākā problēma, jo reiz jau kāds labs puisis, ar kuru jau bijām bez maz vai kļuvuši par labākajiem draugiem, bija manī iemīlējies. Par nožēlu, man nācās viņu sāpināt, jo vairāku gadu laikā es nespēju viņā saskatīt savu partneri, lai kā arī centos. Nebija klikšķis (neatbilda viņš tam cerētajam), kaut gan dažbrīd jau likās, ka viņš mani ir uzlauzis, bet tomēr nē, atkal nonācu pie tā, ka nu es nespēju ar viņu iedomāties kaut kādu romantisku nākotni. Šis stāsts jau ir pagātne. Bet tagadnē esmu nonākusi gandrīz identiskā situācijā. Atkal puisis ar kuru esam labi draugi ir manī ieskatījies. Šoreiz gan jāatzīst, ka manas simpātijas pret viņu ir lielākas nekā pret iepriekš minēto vīrieti, bet tik un tā... Nu neļimst man ceļi no viņa(bet gribu es šo sajūtu!)! Jā, viņš ir inteliģents, sirsnīgs un mums ir jautri kopā, bet kaut kas nav līdz galam īsti. Es pat nemāku to izskaidrot. Laikam jau man ir galviņā kaut kāds iecerētais, kuram viņš neatbilst līdz galam. Jāatzīst, šo rakstot, pati sajūtos muļķīgi. Bet neko nevaru sev padarīt, daudz par to domāju un dažreiz liekās: "jā, go for it, ko gan vari zaudēt pamēģinot veidot šis attiecības?" Taču tad atkal saprotu, ka negribu kaut ko veidot, kad zinu, ka no otras puses simpātijas ir daudz lielākas nekā no manas, jo negribu atkal sāpināt labu cilvēku, kā tas jau noticis iepriekš.
Kā Jums šķiet? Varbūt vienkārši atmest domas par attiecībām uz vēl kādu laiku un sakārtot citas lietas dzīvē? Vai varbūt nokāpt no sava stulbā, augstā troņa un pamēģināt veidot attiecības ar jauko, vienkāršo puisi? Ja nu tomēr kaut kas uzplaukst? Varbūt jābeidz vienkārši iztēloties visas šīs vizuālās, garīgās un citas vērtības, kuras sagaidu no vīrieša, jo šitā, beigu beigās, varu arī palikt bešā (vai ar kaķi).
Saprotu, varbūt daudzas lietas ir grūti saprast, jo centos ne pārāk izplūst sīkumos, lai stāstītais nebūtu nelasāmi garšs. Taču ceru, ka domu uzķērāt un nenosodīsiet mani pārāk bargi par šādām bērnišķīgām kaprīzēm. Lai jauks vakars/nakts!
10.02.2013 01:13 |
 
Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Cik Tev gadu?
10.02.2013 01:22 |
 
Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Varbūt jābeidz vienkārši iztēloties visas šīs vizuālās, garīgās un citas vērtības, kuras sagaidu no vīrieša, jo šitā, beigu beigās, varu arī palikt bešā (vai ar kaķi).


Šo gan vajadzētu pārtraukt darīt tā iemesla dēļ, ja uzsāksi attiecības un vīrietis neatbildīs tavām vēlmēm (visticamākais, ka tā notiks, jo nu neviens cilvēks nevar būt pārcilvēks un ideāls), tev būs liela liela vilšanās sajūta. Un pēc tam tu vispār vairs negribēsi attiecības.

Bet vispār, man bi tavas problēmas. :D Tu tiešām pārāk daudz domā.
10.02.2013 01:39 |
 
Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Mums ar tevi iet līdzīgi... Nu jau malkoju trešo vīna glāzi, un prātoju par to pašu. Lieliski tevi saprotu. Nevarētu teikt, ka identiski tā pati situācija, bet apstākļi un izjūtas gan. Briesmīgi. Pat raudāt gribas. Arī tāpat domāju, ka varbūt nolaist latiņu un nolaisties uz zemes!? Ne velna! Vnk nevaru un viss. Viss stāv un paliek savās vietās - draugi paliek par draugiem, un privātās dzīves kā nav, tā nav. Un tikai priecājies, ka tā ir, jo neko vairāk pat nevar vēlēties! Vismaz viens pluss - stabilitāte! Kaut gan ko viens zaļš, traks jaunietis var vēlēties? Galējības! Ai, grūti izstāstīt. Tu mīli tos, kam mūžam esi uzticīgs un uzticams un kurus tu nekad nenodosi, par kuriem kritīsi un celsies, bet pašai ne piles no tā saucamās sieviešu laimes. Un, šķiet, iespēju tik daudz, bet tajā pašā laikā nevienas! Sorry, nekādu vērtīgu padomu šobrīd nespēju dot, turklāt, pati esmu neizpratnē. Un man arī ne reizi vien teikuši, ka domāju pārāk, pārāk, pārāk daudz.
10.02.2013 01:46 |
 
Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Bet vispār, man bi tavas problēmas. Tu tiešām pārāk daudz domā.

Nu nav tā mana vienīgā un lielākā problēma. Pārējās lietas es varu izprast un loģiski tās atrisināt, bet, kad runa par personisko dzīvi, tad pazūdu savā bezdibenī. Jā, zinu, ka domāju pāāārlieku daudz. Esmu analizators. Katru ne tik ierasto dzīves notikumu pārdomāju un prātoju kā varēja labāk, bet neko sev nevaru padarīt.

Vismaz viens pluss - stabilitāte! Kaut gan ko viens zaļš, traks jaunietis var vēlēties?

Tieši tā! Pati jūtos slikti, ka nenovērtēju to.

Tu mīli tos, kam mūžam esi uzticīgs un uzticams un kurus tu nekad nenodosi, par kuriem kritīsi un celsies, bet pašai ne piles no tā saucamās sieviešu laimes.

Paldies par šiem vārdiem, nevajag padomu, šis bija tieši laikā. Pati par sevi labāk nevarētu pateikt. Vienkārši prieks, ka kāds saprot. Priekā! Lai labi vīns garšo!
10.02.2013 02:07 |
 
Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
10.02.2013 02:07 |
 
Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Carrie, piedod, lai arī tava diskusija, bet nevarēju neizteikties. Labi, ka mēs viena otru saprotam.
10.02.2013 02:10 |
 
Reitings 55
Reģ: 10.02.2013
Carrie, piedod, lai arī tava diskusija, bet nevarēju neizteikties. Labi, ka mēs viena otru saprotam.

Nav par ko atvainoties, man tiešām patika tas, ko uzrakstīji, laikam jau tapēc, ka saprotu. Un bilžuks ar labais. Man patīk cilvēki, kas spēj ar humoru uz visu paskatīties.
10.02.2013 02:16 |
 
Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Laigan man pashai jau loti ilgu laiku attiecibas, tomer man tava situacija nav svesha, jo draudzenem tiesi kas tads ir gadijies.
Un mana nostaja vienmer it tada - ja nav tas "istais" princis balta zirga atjajis, tad vajag sakt ar sevi. Ka tu saki, sakartot savu dzivi, savas lietas, attistit sevi utt. Jo varbut tieshi tapec savu isto vel neesi satikusi, jo tev ir dots laiks padzivot prieks sevis un paveikt vai izdzivot ko tadu, kas attiecibas esot nebus iespejams.
Un tas nekas, ka tavas prasibas ir parak augstas. Varbut tev pashai tikai ta liekas, bet kadai citas ta visu butu norma. Vienkarsi es nejedzu nekadu jegu but ar kadu kopa, tikai tapec, ka sabiedriba "pieprasa" attiecibas un beigas nebut laimigai un galu gala sakt visu no jauna, kad varbut jau butu par velu.
Dzivo sev, izbaudi laiku, kas tev dots pashai un mans ieteikums - nedoma tik daudz, jo man jau liekas ka viss notiks ka tam janotiek! :)

Veiksmi!
10.02.2013 02:34 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Varu teikt ar prinčiem baltā zirgā tikai to, ka vienmēr esmu ''aplauzusies''. Mans standarts bija super augsts.. redzi, uzskatu,ka ar kaisli,kuru meklē var stipri sasisties pret sienu, jo visbiež';ak tā ir tikai iekāre, bet jādzīvo būs kopā ar cilvēku, nevis ar super-zvaigzni. Pavērojot tās pirmās mīlestības, kur nenormālie taurentiņi lidojuši , gribējies visu pirmo reizi pamēģināt, atklāt- ar ,ko tas visbiežāk beidzies? sāpēm. Agrāk biju vizualizējusi nereālo tēlu, tuvs cilvēks teica- beidz, Tev būs tāds puisis,kurš neatbilst nekādiem standartiem. Jā, tieši tā, vismaz pagaidām esmu laimīga ar cilvēku, kurš ir pretstatā manam nereālajam tēlam.
10.02.2013 10:03 |
 
Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Man liekas, ka tu vienkārši baidies kļūdīties. Tāpēc neuzsāc nevienas attiecības, jo, iepriekš apsverot riskus, tev liekas, ka nekas nesanāks un tāpēc nav vērts mēģināt.
Nu, protams, nekur nav rakstīts, ka tieši ar šo puisi, tu mūžu kopā nodzīvosi, bet varbūt nemaz nevajag? Varbūt nevajag tik ļoti iespringt uz rezultātu, standartiem, izdošanos? Ņem to visu vieglāk!
Dod iespēju šim puisim! Pārtraukt attiecības vienmēr varēsi, bet dodot iespēju šīm attiecībām, tu dod sev iespēju iegūt pieredzi. Varbūt beigās izrādās, ka visi tavi izsapņoties standarti un izdomātie ideāli ir kaķim zem astes un tu esi laimīga ar cilvēku tādu, kāds viņš ir un pilnīgi vienalga viss pārējais :) Ļauj sev baudīt, nevis centies izkontrolēt visu līdz pēdējam sīkumam! Galu galā nevienām attiecībām netiek līdzi dota garantijas vēstule un nekur nav teikts, ka izdotos attiecības ar vīrieti, kas atbilstu visiem standartiem.
Tāpēc jau tas ir ideālais vīrietis, ka tāda nemaz nav :D
10.02.2013 10:11 |
 
Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man bija līdzīgi. Vispār šinī jautājumā esmu izvēlīga un prasīga. Bet nesen satiku cilvēku, kurš it kā neatbilst manam priekštatam par potenciālo otru pusi, bet tomēr jūtu pavasari sirdī :D :) Latiņa pati nolaidās :D
Tā kā, iespējams, nav Tavs cilvēks.
10.02.2013 10:49 |
 
Reitings 48
Reģ: 01.02.2013
The same here! Esmu domājusi daudz un dikti, kāpēc man tā neiet ar to personīgo dzīvi. Taču, komentāros jau redzams, un arī tevis pieminētais teksts par tīrāko patiesību, proti, augsto latiņu, kura uzcelta neticami augstu. Bet, personīgi es tiešām tur nevaru neko padarīt, lai kā arī esmu gribējusi mainīties. Man atkal ir tā problēma, ka otrā dzimumā redzu to negatīvās īpašības spilgtāk kā pozitīvo, tas arī mani attur, ko veidot tālāk. Zinu, ka jāmainās, bet to izdarīt ir grūti. Vienmēr domāju, no kurienes man tāda iekšējā cilvēka personības sīkumaina identificēša atbilstoši sev :D
Arī es neko nemācēšu ieteikt.. Gribēju tik padalīties, ka tev ir par vienu bēdu māsu vairāk :D
Tomēr no šīs diskusijas izķeksēju lielu atziņu sev no Dominikas komentāra:
Jo varbut tieshi tapec savu isto vel neesi satikusi, jo tev ir dots laiks padzivot prieks sevis un paveikt vai izdzivot ko tadu, kas attiecibas esot nebus iespejams.

Iespējams, ar to, ka saskatu negatīvo vairāk, var secināt, ka sevi tā kā vispārīgi bloķēju attiecībām. Jo, manā gadījumā tieši tā arī ir, ka vēlos diezgan daudz paveikt, kas attiecībās esot nu nekādi nebūtu realizējams. :)
10.02.2013 10:56 |
 
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Sveika :)
Es laikam saja jautajuma piekritisu Meredith :) Ja sis virietis butu Tavs istais,tad Tava "latina" pati nolaistos.. :) Nedomaju,ka vajag uzsakt attiecibas tikai tapec,ka apnicis but vienai un,ka virietis "tiiri ok" pagadijies! Ka jau pati rakstiji,nevajag lieki sapinat labu cilveku,kamer neesi drosa par sevi.. pazaudesi tik labu draugu :)
Esmu gandriz parliecinata,ka tad kad satiksi isto,tad jutisi to bez liekas domasanas.... :)
Neviens jau nesaka,ka jaizvelas tikai tas pret kuru jutama nereali liela kaisle.... ja cilveks ir istais,tad ari emocionalaja zina to var just :)
10.02.2013 11:29 |
 
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Pirms satiku savu draugu,kadu laiku padzivoju viena..gandriz gads laikam sanaca.. ta gada laika gaju dazados kursos,aktivi sportoju, daudz laika pavadiju ar draugiem un gimeni. Periodiski kads aicinaja satikties un es vienmer atteicu,jo nevelejos meklet laiku sava aktivaja ikdiena prieks virieti... nu tiesam bija looti jauks periods mana dzive!!! Protams briziem sabijos par to,ka parak labi jutos viena un kaa gan es varesi izveidot normalas attiecibas,ja mana ikdiena tiesam nav laika kadam virietim...... lidz iepazinos ar savu draugu un laiks prieks vina, neplanojot pats atradas.... drizak viss parejais "pabidijas" otraja plana :)
Vienkarsi neesi satikusi vel isto :)
10.02.2013 11:34 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
varbút vaina ir taja, ka mégini veidot attiecíbas ar labákajiem draugiem? nekad tas nav izdevies, maní bija iemíléjushies 2 mani labákie draugi - forshi, stilígi, utt... citas meirenes kusa péc vinjiem... bet es vinjus ká vírieshus neuztvéru, jo vinji vienkárshi - bezdzimuma best friend :D

varbút meklé citádi savu otro pusíti!
10.02.2013 12:15 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man jau vienkārši liekas, ka Tu gaidi nevis ideālu vīrieti pēc konkrētiem punktiem, bet vienkārši KLIKŠĶI. Un tas Tev vēl nav bijis. Viss kārtībā, būs, neiespringsti! Nevajag samierināties un būt ar kādu kopā tikai tāpēc, ka viņš atbilst tam, tam un tam, un vispār ir labs cilvēks :D attiecības nav darījums.
10.02.2013 12:44 |
 
Reitings 64
Reģ: 04.11.2012
čaU ,
es ļoti atvainojos , bet lūdzu jūsu palīdzibu, re kur links , kur ir jānobalso
http://bella-1995.space.lv/
Paldies jau iepriekš! :)))))))
10.02.2013 12:56 |
 
Reitings 64
Reģ: 04.11.2012
čaU ,
es ļoti atvainojos , bet lūdzu jūsu palīdzibu, re kur links , kur ir jānobalso
http://bella-1995.space.lv/
Paldies jau iepriekš! :)))))))
10.02.2013 12:57 |
 
Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Ne tikai sievietes nezin, ko grib. Arī vīrieši.
Bet es uzskatu, ka tas ir kāds konkrēts vecums, kad domas šaustās pa galvu. Liekas, ka ir tik daudz iespēju, bet patiesībā, kad esi izvēles priekšā, saproti, ka nemaz nav no kā izvēlēties, jo dažkārt mums ir tik augstas prasības un arī bail izvēlēties nepareizo.
Ar laiku nāk gan pieredze, gan "apskaidrība". :)
10.02.2013 13:07 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Aij! Sāpīga tēma!
Esmu viena jau 4 gadus. Un es nudien (domāju) neesmu izvēlīga! Es pat varētu sūdzēties par uzmanības trūkumu, ļoti ticams, ka tā ir manis pašas vaina, bet es nesaprotu, kas tad man ir jāmaina?
Izskats? Domāšana?
Man šķiet, ka gana jau esmu veltījusi laiku sev! Gribu dalīt prieku un bēdas ar to otro cilvēku, to otro pusi..
10.02.2013 13:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits