meitenes stulbas ka vistas

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tatad esmu jau gadu laikam nodzivojusi Latvija un, patiesam, varu jums apgalvot ka tadas meiteness kadas ir te Latvija nav nekur citur. Ok visskaistakaas, bet smadzenu zina vistulbakaas. To stulbumu var salidzinas ar vistam, pilnigi identiski. Neiet runa tikai par jaunam meiteneem iet runa ari par sievietem, kuras ienem ari augstus amatus- bet kad pavero aizkulisees tu sac domat vinaa tak ir pilniga vista (cik stulbi vinai joki, cik nelogiskas sarunas, cik stulbi smiekli, cik debila domasana). Menesi kad pastradaju viena apgerbu veikalaa un katru dienu sava 1h pusdienas partraukumaa sezot nacas paciest ka 3 pilnigi idioti sarunajaas -zimola dvaditaja ar noliktavas vaditaju un mercendaizers. Man sezot un klausoties tas debilas sarunas tizlos jokus utt palika tads kauns es padomaaju kur var but tik stulbi cilveki un neviens pat nenojaus ka vini ir tik stulbi jo savu stulbumu izradaa tikai aizkulisees. Es sapratu ak dievs un vel tada skaitas mana prieksniecibaa, es atradu labus iemeslus lai pamestu darbu jo atrasties starp vistam negribejas, jo stulbums jau ir lipigs..man tiesam katru dienu bija tada sajutaa ka atrodos starp pilnigam stulbenem..Paskatoties apkaart un paklausoties kas citur notiek sapratu ka Latvija ir loti daudz stulbi cilveeki nevis es runaaju par izglitibas limeni bet par to stulbumu kads nak araa draugu kompaanijaas un aizkulisees arpus skolas un darba vai univeritates..Es ticu ka ne vienigaa esmu saskarusies ar sadiem cilvekiem..Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu, kuras nemegina pie pirmas izdevibas draudzenei pastaastit visu par savu puisi un ko jus vakar darijat un aizvakar un no rita gultaa(piekritisiet?tas ir debili!), bet tiesam tadas meitenes ar kuraam var ko sakarigu parunat piemeram par nakotnes planiem par politiku par viskaut ko kas notiek musu valsti vai arpus tas, par tehnologijam uttt...
Ka jums ir ar so problemu??
09.02.2013 12:29 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Spotorno,bet vai ir nepieciešams,lai visi sabiedrībā varētu gudri diskutēt par politiku? Mani radinieki,kas dzīvo laukos (piemēram, ome) nekad gudri nevarēs diskutēt par politiku, jo tas viņiem nav dzīves mērķis. Un vai tāpēc cilvēks ir sliktāks? Manuprāt, tieši cilvēks, kurš māk paspīdēt TIKAI ar gudrībām ir sliktāks, jo neprot pielāgoties. Man nav problēmas nedz ar omi parunāt par laikapstākļiem un citām "neinteliģentām" sarunām, nedz ar kolēģiem apspriest jaunumus nodokļu politikas izmaiņās vai grāmatvedības kārtošanā.
Atslēgas vārds ir - pielāgošanās. Vai tiešām autore cerēja, ka veikalā varēs ar pārdevējām par politiku runāt? Tiešām? Es, protams, negribu nevienu pārdevēju aizvainot, bet tā nav vieta, kur strādā politikas vai ķīmijas eksperti.
10.02.2013 08:42 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Lancaster, savu komentāru īsti nebiju attiecinājusi uz cosmo dāmām :) Tikai uz savu pieredzu, velkot paralēles ar autores pamatdomu (izklāstītu nemākulīgi un nesaprotami nedaudz, bet tomēr). Jā, tāda pieredze man arī bija, bet tomēr jāatzīst, ka lielākā daļa satikto cilvēku ir adekvāti, izglītoti utt. Par cosmietēm runājot - biju pārsteigta (labā nozīmē), ka tiešām ir par ko parunāt, var izlasīt tiešām daudz domu un padomu, pieredzi utt.

Bet sliecos arī piekrist Spotorno

Mani gan vairāk fascinē tas, kā jūs te sašūmējāties,
attiecinot autores rakstīto uz sevi
.
10.02.2013 13:22 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Jus ar DIO varat radīt katrs pa 15 berniem. Taču mazais mani Tu nemaci uz tādu sviestu.
Kubiete un raven! Esiet pateicīgas Dievam, ka šādi pirms n gadiem nedomāja jūsu tēvs un māte, jo, ja pareizi saprotu, šīszemes dzīve Jūs abas tīri labi apmierina! Ja jūsu vecāku ģimenēs būtu šādi spriests, tad Jūs abas te tik visgudri neizrunātos! Pēc jums, visticamāk, paliks klusums ...
10.02.2013 13:29 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 29.04.2010
kubietei +++ :)
10.02.2013 13:30 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nu tak var redzēt,ka trollene
10.02.2013 13:34 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Vēl - par tēmu. Par cilvēkiem var spriest arī pēc tā, kādas autoritātes viņi "pielūdz". Kādus gadus 15 atpakaļ biju komandējumā Rēzeknē, un tai pat laikā Viesnīcā "Latgale" uzturējās grupas "Opus pro" sastāvs. Vakarā nogāju lejā paskatīties, ko šeit var paēst, un bārā pie bārmeņa letes šie visi arī sēdēja. Tā kā telpa bija maza un mēs tajā vienīgie, nevilšus nācās noklausīties tos tekstus, kurus nu mākslinieki tur viens otram un bārmenim tur "bīdīja". Ar 100% pārliecību varu teikt, ka mans 14 gadus vecais dēls tos mūziķus prātā jau ir divreiz pāraudzis! Izcils infantīlisms, - tas ir precīzākais to sarunu raksturojums, kuras tai bārā toreiz dzirdēju. Tauta ir gatava pieņemt par saviem elkiem jebkurus deģenerātus, kurus viņiem pagrūž priekšā!
Vai kāds jebkad ir dzirdējis vēl vienas "dīvas" - nu jau 50 gadus vecās O. Rajeckas intervijas? Pēc tādas noklausīšanās paliek iespaids, ka manas meitas bārbijai galvā ir vairāk smadzeņu nekā tai dziedātājai, kuru te puse bābiešu pielūdz!
10.02.2013 13:46 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
parakstos zem katra Jessica vārda!
Nu nevar gaidīt no cilvēkiem, kam, teiksim, ir slikta izglītība, attiecīgi dzīves apstākļi, vide utt. augsti intelektuālas sarunas un intereses. Vide atspoguļo cilvēku, atstāj savu zīmogu.
Saprastu viņas sašutumu, ja šīs "tukšās" sarunas viņa nepārtraukti dzirdētu, piem.,pētnieciskajos institūtos, universitātēs, zinātniskajās laboratorijās utt. , bet, kā redzams, viņa neuzturās šādā sabiedrībā/ vidē, pretējā gadījumā nemaz nebūtu vajadzības veidot šo diskusiju.
turklāt smieklīgi ir tas, ka pati autore par sevi atstāj vien wannabe iespaidu, jo, kā redzams, no kultūras un intiliģences viņā pašā nav ne grama
10.02.2013 13:59 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man, piemēram, smieklīgāk liekas, kad cilvēki savu nenormālo gudrību un inteliģenci cenšas demonstrēt absolūti nepiemērotās vietās. Nespēju iedomāties, ka es satiktos ar draudzeni un tā vietā, lai mēs viena otrai izstāstītu, kā iet un kas jauns, viņa man ierosinātu parunāt par jaunākajiem NASA pētījumiem vai kādu fizikas teorēmu. Katrām zināšanām ir sava vieta.
Mans darbs saistīts ar zinātni. Vai tas nozīmē, ka piektdienas vakarā, satiekoties ar draugiem pie sidra glāzes, vai ar kolēģi pusdienas pārtraukumā man būtu jārunā par jaunumiem bioekvivalences pētījumos?

Runājot par Kaspara pieminētajiem mūziķiem - katrai profesijai ir sava funkcija. Opus pro dalībnieku uzdevums ir skaisti nodziedāt dziesmu, nevis piedalīties diskusijā par valsts ekonomikas problēmām. No ekonomikas ministra taču neviens neprasa skaisti nospēlēt izrādē vai dziedāt uz skatuves? Neredzu vispār vajadzību analizēt mūziķa prāta spējas. Man no mūziķa vajag patīkamu dziesmu, tas, ko viņš dara ārpus šīs dziemas, nav mana darīšana.

Ja nopietni atbildēt uz provokatores pēdējo jautājumu, man nav problēmu ar to, ka citi kaut ko nezina. Kāpēc man būtu jāsatraucas par citu cilvēku zināšanām?
10.02.2013 14:13 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Vēl - par tēmu. Par cilvēkiem var spriest arī pēc tā, kādas autoritātes viņi "pielūdz". Kādus gadus 15 atpakaļ biju komandējumā Rēzeknē, un tai pat laikā Viesnīcā "Latgale" uzturējās grupas "Opus pro" sastāvs. Vakarā nogāju lejā paskatīties, ko šeit var paēst, un bārā pie bārmeņa letes šie visi arī sēdēja. Tā kā telpa bija maza un mēs tajā vienīgie, nevilšus nācās noklausīties tos tekstus, kurus nu mākslinieki tur viens otram un bārmenim tur "bīdīja". Ar 100% pārliecību varu teikt, ka mans 14 gadus vecais dēls tos mūziķus prātā jau ir divreiz pāraudzis! Izcils infantīlisms, - tas ir precīzākais to sarunu raksturojums, kuras tai bārā toreiz dzirdēju. Tauta ir gatava pieņemt par saviem elkiem jebkurus deģenerātus, kurus viņiem pagrūž priekšā!
Vai kāds jebkad ir dzirdējis vēl vienas "dīvas" - nu jau 50 gadus vecās O. Rajeckas intervijas? Pēc tādas noklausīšanās paliek iespaids, ka manas meitas bārbijai galvā ir vairāk smadzeņu nekā tai dziedātājai, kuru te puse bābiešu pielūdz!

Kādreiz esi dzirdējis, kā runā mūsu politiķi? Citreiz pat kauns ir par viņiem. Ja jau viņi nav spējīi normāli runāt, tad ko var gaidīt no citām profesijām.

Pilnībā piekrītu Libra

Runājot par Kaspara pieminētajiem mūziķiem - katrai profesijai ir sava funkcija. Opus pro dalībnieku uzdevums ir skaisti nodziedāt dziesmu, nevis piedalīties diskusijā par valsts ekonomikas problēmām. No ekonomikas ministra taču neviens neprasa skaisti nospēlēt izrādē vai dziedāt uz skatuves? Neredzu vispār vajadzību analizēt mūziķa prāta spējas. Man no mūziķa vajag patīkamu dziesmu, tas, ko viņš dara ārpus šīs dziemas, nav mana darīšana.
10.02.2013 14:30 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
vai nu tu vienkārši gribi izprovocēt meitenes uz strīdiem, jo tev gribās pakašķēties vai arī tu esi atsitusi galvu pret izlietni .
10.02.2013 14:39 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Godīgi sakot mazliet pārsteidz dažu meiteņu tumsonība. Kādēļ, lai pārdevējai nebūtu saturīgs un loģisks viedoklis ar politiku saistītos jautājumos?
Es strādāju par pārdevēju, bet ar politiku esmu uz Tu. Mācījos un patika jau no pusaudzes gadiem. Nekad nav bijusi sveša šī tēma, arī pirms augstākās izglītības iegūšanas.
Mamma arī ir pārdevēja - bet gan dzīves gudra, gan uzņēmējdarbībā neapjūk, prot cīnīties par savām tiesībām, lieliski pārzin politikas pamatelementus. Īsumā - tumsonība ir saukt par vistām sievietes, kuras dalās emocijās ar draudznēm (kuras nereti ir kolēģes) un tumsonība ir uzskatīt, ka kādas konkrētas profesijas pārstāvji nav spējīgi uz ko vairāk par ieņemamā amata robežām.
10.02.2013 16:13 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
stellaglmr, neviens nerakstīja, ka visas pārdevējs ir neizglītotas, bet būsim reālas, ka lielākā daļa pārdevējas ir vai nu jaunietes, kas mācās skolā vai pirmajos kursos augstskolā vai arī sievietes tiešām gados. Un ja sievietes gados, tad visdrīzāk tādas, kurām pietiek izglītības un uzņēmības, lai strādātu citu darbu. Piedod, ja uzkāpu ar šo Tev uz varžacīm ;)
Diemžēl Tu mani nekādā ziņā nepārliecināsi, ka lielākā daļa Maxima pārdevējas ļoti labi orientējas politikā u.tml. Jā, varbūt ir informētas par notikumiem, jo skatās Panorāmu vai lasa apollo, bet vai to var nosaukt par orientēšanos, stipri apšaubu. Es gan vēlreiz uzsvēršu, ka nerunāju par visiem pārdevējiem, bet gan tomēr nospiedošo vairākumu gan ;) Bet tas nebūt nenozīmē, ka kādu es sauktu par sliktu cilvēku.
10.02.2013 16:21 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Jessica - neko sliktu nesaku. Arī uz varžacīm neuzkāpi. Zināma taisnība tajā visā ir - lielākā daļa šīs pārdevējas (lasīt - iedzīvotāji jebkuras jomas pārstāvji) vienkārši neizprot pamatprincipus politikā. Tad rodas teksti - valdība slikta, jo citur ir savādāk. 100 gudrie arī nav no zelta, protams.

Vienkārši saku, nav svarīgs izglītības līmenis, bet katra indivīda spēja savu viedokli loģiski un saturiski argumentēt un pieņemt, ka neviens nav ģēnijs visās jomās. Un šajā gadījumā - iņemamais amats nebūt nenosaka to, cik labs un sagatavots būs tavs sarunu partneris. Ir nācies runāt arī ar augstāko aprindu uzņēmējiem par kuriem vispār jābrīnās - kā viņi spēj zeķes pareizi uzvilkt un tūkstošus mēnesī pelnīt.
10.02.2013 16:28 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
tas izklausās kā - biju bārā un dzirdēju kā dažas lv meičas sarunājas.
varbūt dažas tādas ir , bet labāk nevajag to apzīmēt ar ''meitenes latvijā'' ;)
10.02.2013 16:32 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Tu par to izglītības līmeni, ka ne jau tas noteicošais, rakstīji tāpēc, ka no gramatikas vispār nekā nesajēdz? Un tagad nevajag SAVU stulbumu novelt uz klaviatūru. :) Pirms kādu apvaino stulbībā, padomā, cik gudra un inteliģenta esi tu pati. Lai gan nav, ko domāt, jo redzams, ka esi stulbāka par visām mums, stulbajām latvietēm, kopā ņemtām.
10.02.2013 17:24 |

... Es vienīgā nesaprotu, ko visas te cepās, un to autores rakstīto penteri uztveru līdzvērtīgi tam, ka kāda 12-gadīgā būtu uzrakstījusi ''Es esmu losene''? :D Pasmieties jau var, bet te jau visas normāli iespringušas...
11.02.2013 02:47 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Nesaprotu, kāpēc šai diskusijai ir 24 lapas ar komentāriem pieblieztas. Te taču uzreiz skaidrs, ka diskusijas autorei pietrūkst kašķu dzīvē un viņai nav kur citur pacepties. Konkrēts sviests.
11.02.2013 03:07 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
http://www.nojobformom.com/wp-content/uploads/2011/10/Lipstick-on-a-pig.jpg

Diez ko labi tajā bildē neesi iznākusi, elyy. Bet vismaz tagad zinām, kā izskaties. :)
11.02.2013 17:38 |

Reitings 106
Reģ: 30.01.2010
Lancaster 14.februārī mums būs tematiskais vakars, kurā apspriedīsim "republikāņu partijas ietekmi uz 80.gadu politisko vidi " .- apģērbies atbilstoši :D
11.02.2013 17:46 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nelasiju 24lpp ar komentāriem, bet man ir kaut kāda iekšēja sajūta, ka to raksta čalis, neiznu kāpēc... ( varbūt stulbas vistas intuīcija) :D
11.02.2013 17:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits