Mani gan vairāk fascinē tas, kā jūs te sašūmējāties,.
attiecinot autores rakstīto uz sevi
Vēl - par tēmu. Par cilvēkiem var spriest arī pēc tā, kādas autoritātes viņi "pielūdz". Kādus gadus 15 atpakaļ biju komandējumā Rēzeknē, un tai pat laikā Viesnīcā "Latgale" uzturējās grupas "Opus pro" sastāvs. Vakarā nogāju lejā paskatīties, ko šeit var paēst, un bārā pie bārmeņa letes šie visi arī sēdēja. Tā kā telpa bija maza un mēs tajā vienīgie, nevilšus nācās noklausīties tos tekstus, kurus nu mākslinieki tur viens otram un bārmenim tur "bīdīja". Ar 100% pārliecību varu teikt, ka mans 14 gadus vecais dēls tos mūziķus prātā jau ir divreiz pāraudzis! Izcils infantīlisms, - tas ir precīzākais to sarunu raksturojums, kuras tai bārā toreiz dzirdēju. Tauta ir gatava pieņemt par saviem elkiem jebkurus deģenerātus, kurus viņiem pagrūž priekšā!
Vai kāds jebkad ir dzirdējis vēl vienas "dīvas" - nu jau 50 gadus vecās O. Rajeckas intervijas? Pēc tādas noklausīšanās paliek iespaids, ka manas meitas bārbijai galvā ir vairāk smadzeņu nekā tai dziedātājai, kuru te puse bābiešu pielūdz!
Runājot par Kaspara pieminētajiem mūziķiem - katrai profesijai ir sava funkcija. Opus pro dalībnieku uzdevums ir skaisti nodziedāt dziesmu, nevis piedalīties diskusijā par valsts ekonomikas problēmām. No ekonomikas ministra taču neviens neprasa skaisti nospēlēt izrādē vai dziedāt uz skatuves? Neredzu vispār vajadzību analizēt mūziķa prāta spējas. Man no mūziķa vajag patīkamu dziesmu, tas, ko viņš dara ārpus šīs dziemas, nav mana darīšana.
http://www.nojobformom.com/wp-content/uploads/2011/10/Lipstick-on-a-pig.jpg