meitenes stulbas ka vistas

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tatad esmu jau gadu laikam nodzivojusi Latvija un, patiesam, varu jums apgalvot ka tadas meiteness kadas ir te Latvija nav nekur citur. Ok visskaistakaas, bet smadzenu zina vistulbakaas. To stulbumu var salidzinas ar vistam, pilnigi identiski. Neiet runa tikai par jaunam meiteneem iet runa ari par sievietem, kuras ienem ari augstus amatus- bet kad pavero aizkulisees tu sac domat vinaa tak ir pilniga vista (cik stulbi vinai joki, cik nelogiskas sarunas, cik stulbi smiekli, cik debila domasana). Menesi kad pastradaju viena apgerbu veikalaa un katru dienu sava 1h pusdienas partraukumaa sezot nacas paciest ka 3 pilnigi idioti sarunajaas -zimola dvaditaja ar noliktavas vaditaju un mercendaizers. Man sezot un klausoties tas debilas sarunas tizlos jokus utt palika tads kauns es padomaaju kur var but tik stulbi cilveki un neviens pat nenojaus ka vini ir tik stulbi jo savu stulbumu izradaa tikai aizkulisees. Es sapratu ak dievs un vel tada skaitas mana prieksniecibaa, es atradu labus iemeslus lai pamestu darbu jo atrasties starp vistam negribejas, jo stulbums jau ir lipigs..man tiesam katru dienu bija tada sajutaa ka atrodos starp pilnigam stulbenem..Paskatoties apkaart un paklausoties kas citur notiek sapratu ka Latvija ir loti daudz stulbi cilveeki nevis es runaaju par izglitibas limeni bet par to stulbumu kads nak araa draugu kompaanijaas un aizkulisees arpus skolas un darba vai univeritates..Es ticu ka ne vienigaa esmu saskarusies ar sadiem cilvekiem..Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu, kuras nemegina pie pirmas izdevibas draudzenei pastaastit visu par savu puisi un ko jus vakar darijat un aizvakar un no rita gultaa(piekritisiet?tas ir debili!), bet tiesam tadas meitenes ar kuraam var ko sakarigu parunat piemeram par nakotnes planiem par politiku par viskaut ko kas notiek musu valsti vai arpus tas, par tehnologijam uttt...
Ka jums ir ar so problemu??
09.02.2013 12:29 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ahā, man arī filija ledusskapī un labs karijs no tirgus atvests :)
09.02.2013 22:39 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Mis Take, kuru? :D
09.02.2013 22:39 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012

09.02.2013 22:40 |

Reitings 27552
09.02.2013 22:41 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Tātad... Kubiet mani sakārdinaja... sevis man pārāk žēl-kādam takš tas būs jāed...tādēļ kura piesakās beigt beidzot savu vistas mūžu manā puncītī? apsolu uztaisīt no jums kko ņammīgu :D :D :D

Reitings 27552

Reitings 27552

09.02.2013 22:42 |

Reitings 27552

09.02.2013 22:43 |

Reitings 27552

09.02.2013 22:44 |

Reitings 27552

09.02.2013 22:45 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vispār vēl šis tas par tēmu. Mani vienmēr fascinē un uzjautrina gudrie cilvēki,kas apgrozās dumjo sabiedrībā,tādā veidā,lai paspīdētu ar savām zināšanām. :) Laikam jau nav tik gudri un inteleģenti ja nevar savai sabiedrībai turēties līdzi :)

Neminu nevienu konkrēti šeti...just wondering :)
09.02.2013 22:48 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Nazīc ++++++++

elvy citēju - .Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu

Tavuprāt runāt ar draudzeni par attiecībām ir sviests? Manuprāt Tu esi sviests. Silti iesaku apmeklēt psihoterapeita kabinetu, varbūt viņš Tavām problēmām palīdzēs.

Nekad nav patikuši tādi cilvēki kā Tu - iedomīgi no ārpuses, jūtas pārāki par citiem, gudrāki, labāki. Man arī bija tāda viena kursa biedrene, kura nevienam nepatika, un no prestižas skolas kurā es mācījos ar viņu,viņa *irsās ar visiem, beigās pati aizgāja prom, visi applaudēja viņai. Vēlāk uzzināju, ka viņa mācījās vakarskolā un dzīvē neko nav sasniegusi. Bet tāda daža laba ir biezo meita. Viss dzīvē jau dots uz paplātes. Vot tas ir pazemojoši. Bet nu, kas Es par gudro lai kaut ko teiktu, tādai gudriniecei kā Tu.

Jo augstāk to savu snīpi celsi debesīs, jo dziļākos dubļos attapsies.
10.02.2013 00:10 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Zane, piekrītu. Es arī tādus cilvēkus pazīstu. Skumjākais tajā ir tas, ka šie cilvēki vēlāk, kad nonāk tajos dubļos, pilnīgi apjūk. Viņi vienkārši nesaprot, kā tas varēja notikt, ka viņi, ideālie un perfektie, ir tik zemu krituši. Pie tam vaino tjā visu pasauli, tikai ne sevi. Bieži tādi papildina alkoholiķu un narkomānu rindas, sliktākajā gadījumā - bomžu.
10.02.2013 00:18 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Es neesmu droša, ko Tu, Kaspar, esi domājis ar tumsonību, bet ņemot vērā to, ka atsaucies tieši uz šo diskusiju, tad kādēļ Tu tumsonību (kas manā izpratnē diskusijas kontekstā attiecas uz šauro sievietes interešu loku, izglītību, zināšanām, spējai tās pielietot) sasaisti ar demogrāfiskās situācijas pasliktināšanos.
Meitenei/sievietei, ja viņa vēlas būt laimīga dzīvē un savā ģimenē, kas visumā ir visu šo n-to foruma diskusiju mērķis, ir jāzina, jāsaprot un jāievēro savā rīcībā noteiktas lietas, kuras nemāca mūsdienu skolās un augstskolās. Ir jābūt nevis vadošām ekonomistēm un finansistēm ar super puper diplomiem, bet ir jābūt DZīVESGUDRĀM. Nu, ja jūs esat pēc savas sūtības tās ģimenes pavarda sargātājas, tad kāpēc lielākā daļa no jums ne suņa nejēdz, piemēram, jautājumos, kas tas par zvēru - vīrietis un kā viņš domā? Runa ir par tumsonību tieši šajos jautājumos.
Ja sievietes sabiedrībā nav dzīvesgudras, tad ģimenes nav stipras, kā rezultātā tajās ir lieli problēmriski, kā rezultātā jūs pašas neesat pārliecinātas par savu ģimeņu nākotni, kā rezultātā jūs baidāties laist pasaulē bērnus, un tā tālāk, tālāk un tālāk.
10.02.2013 00:32 |

Reitings 285
Ance jā, tikko atcerējos vēl vienu meiteni, kuru, pameta draugs, un viņa bija šokā - kā mani var vispār kāds pamest?! šokā! Es taču tik laba esmu! Tik gudra, tik forša!

Nav ko ņemties ar to elvy. Ir arī tādi cilvēki, kas tādā veidā uzlādē savu enerģiju. Jo vairāk cepās un ņemās ap to, jo lielāks kaifs.

Man šķiet, ka elvy nekad nav dabūjusi pa seju :D bet nu tas tā smejoties. Un mani ļoti apbēdina, ka viņa ir spējīga ņirgāties par citu meiteņu nelaimēm. Viņa iekopēja kaut kādu tekstu par iepriekšējām diskusijām, kuras laikam nebija tavējās.
Nu stulba viņa ir, smejās par citu meiteņu nelaimi, Elvy - vēl viens lējiens tavai karmai. Bet nu kas es par soģi.

Nekas nesit tā kā pati dzīve.
10.02.2013 00:34 |

Reitings 285
Elvy - nu un ka Tu esi mācījusies Itālijas universitātē? Tas nedod to, ka esi gudra. Tā nav māksla iet uz lekcijām, sekot tēmai, pierakstīt svarīgo.
Jautājums - kā Tu izmantosi savas zināšanas dzīvē? Domāju, ka pat stulbas vistas zin to, ka skola neiemāca dzīves gudrību, un ja Tu savu gudrību salīdzini ar to, cik grādu Tev ir, tas neko nenosaka. To ko esi ieguvusi, pielietot dzīvē ir jāprot, nevis te plātīties apkārt, kā tukša muca, kas tālu skan.
10.02.2013 00:43 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Nelasīju visu diskusiju, bet
Ja visi Tev apkārt ir idioti... tātad Tu esi centrālais
10.02.2013 00:52 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Mani gan vairāk fascinē tas, kā jūs te sašūmējāties,
attiecinot autores rakstīto uz sevi ;)
Laikam jau nav dūmu bez uguns,... (retorika...).
Visvairāk krīt acīs tas, ka ne jau apspriež konkrēti tēmu, bet ņemās izķidāt autori, kura atļāvās kritizēt sabiedrību. Lai arī pārspīlēti, lai arī nekulturāli, bet atļāvās izteikties.
Es jau realitātē arī neapgrozos starp tādiem cilvēkiem, bet novēro taču visi, visiem ir acis un ausis, turklāt virtuālā vide, forumi, sociālie portāli runā savu... tu redzi un tu dzirdi, ar to pilnībā pietiek. Šis forums jau nav izņēmums... ne visi, bet lielākā daļa ir tam spēcīgs piemērs.

Nē, un es neaizstāvu autores vulgāro izteiksmes veidu, bet gan to pamatdomu, to, ka ne tikai Latvijā tā notiek, bet notiek visur. Un tam ir daudz cēloņu, bet kam tie šeit interesē? Da nevienam, labāk jau ir pateikt, ka "nolaidies no saviem augstumiem, vai tu pati esi vista - pie tam centrālā"...

Ar labu nakti
10.02.2013 01:11 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Ko tur memuārus rakstīt.. jāpiekrīt virsrakstam.
10.02.2013 01:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
autore atradusi iisto laiku un vietu, kur iet un mekleet gudraas sarunas - piippauzes laikaa apgeerbu veikala darbinieku telpaas. :D ui, kaads aplauziens buus, kad uzzinaas par to, ka itaalijas, vaacijas anglijas utt veikalu darbinieces meedz runaat par taadaam pashaam teemaam darba laikaa, nevis apspriezj jaunatklaajumus kodolfizikaa.
10.02.2013 01:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)