meitenes stulbas ka vistas

Reitings 51
Reģ: 29.01.2009
Tatad esmu jau gadu laikam nodzivojusi Latvija un, patiesam, varu jums apgalvot ka tadas meiteness kadas ir te Latvija nav nekur citur. Ok visskaistakaas, bet smadzenu zina vistulbakaas. To stulbumu var salidzinas ar vistam, pilnigi identiski. Neiet runa tikai par jaunam meiteneem iet runa ari par sievietem, kuras ienem ari augstus amatus- bet kad pavero aizkulisees tu sac domat vinaa tak ir pilniga vista (cik stulbi vinai joki, cik nelogiskas sarunas, cik stulbi smiekli, cik debila domasana). Menesi kad pastradaju viena apgerbu veikalaa un katru dienu sava 1h pusdienas partraukumaa sezot nacas paciest ka 3 pilnigi idioti sarunajaas -zimola dvaditaja ar noliktavas vaditaju un mercendaizers. Man sezot un klausoties tas debilas sarunas tizlos jokus utt palika tads kauns es padomaaju kur var but tik stulbi cilveki un neviens pat nenojaus ka vini ir tik stulbi jo savu stulbumu izradaa tikai aizkulisees. Es sapratu ak dievs un vel tada skaitas mana prieksniecibaa, es atradu labus iemeslus lai pamestu darbu jo atrasties starp vistam negribejas, jo stulbums jau ir lipigs..man tiesam katru dienu bija tada sajutaa ka atrodos starp pilnigam stulbenem..Paskatoties apkaart un paklausoties kas citur notiek sapratu ka Latvija ir loti daudz stulbi cilveeki nevis es runaaju par izglitibas limeni bet par to stulbumu kads nak araa draugu kompaanijaas un aizkulisees arpus skolas un darba vai univeritates..Es ticu ka ne vienigaa esmu saskarusies ar sadiem cilvekiem..Protams Latvija ir ari loti jaukas meitenes, gudras kuras neruna tikai ar draudzeneem par attiecibaam vai vel kaut kadu sviestu, kuras nemegina pie pirmas izdevibas draudzenei pastaastit visu par savu puisi un ko jus vakar darijat un aizvakar un no rita gultaa(piekritisiet?tas ir debili!), bet tiesam tadas meitenes ar kuraam var ko sakarigu parunat piemeram par nakotnes planiem par politiku par viskaut ko kas notiek musu valsti vai arpus tas, par tehnologijam uttt...
Ka jums ir ar so problemu??
09.02.2013 12:29 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Izlasīju jautājumu, tad ieraudzīju 16 lapas ar komentāriem. Tas lika padomāt, ka kaut kāda daļa taisnības diskusijas autorei tomēr ir.

+
09.02.2013 21:09 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Pavirši pārlasot Kaspara komentārus, šķiet, ka kāda sirdsdāma ir raisījusi viņā visas šīs pārdomas. Piedod, izklausies pēc sieviešu nīdēja.

elyy "no augstajiem plauktiem"... piedod, atvainos, bet man nenāk nekas cits prātā, kā dziesmiņa "Kāpēc es tāds de-de-de-ģenerāts, kam patīk ostīt līmi ar sniega bālu ģīmi". Nesaprotu, tu masturbē vai vienkārši gūsti orgasmu no tā, ka izliecies esam gudrāka un labāka par citiem.

Visvairāk mani aizskar (jā, aizskar) tas, ka šīs foršās, gudrās meitenes, no kurām es tik daudz esmu guvusi, tiek sauktas par "vistām". Nu, nožēlojami, provokatīvi un lēti.
09.02.2013 21:13 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
kārtējā provocējošā diskusija? :D
meitenes, nav ko lasīt tādus murgus , vajag šīm diskusijām iet ar lielu apli un nebūs jātērē laiks uz cilvēkiem, kuriem aiz lielās garlaicības jādomā šādas muļķības :)
09.02.2013 21:23 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
elly, Tu savos teikumos esi aizmirsusi pievienot šitik ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, KOMATUS!!!!!!!!
09.02.2013 21:23 |

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Man šķiet te neiet runa par to kā meitenes tev atbild un ar kādu negāciju.
Bet gan par to,ka tas ko tu uzrakstīji kko tik seklu. Tu stāsti par to ,kā meitenes apspriež tik stūlbas tēmas-tev nepieņemamas bet tajā pašā brīdi publicē vienu no (goda vārds) STULBĀKAJĀM tēmam ko vien var izdomāt. Ja tu uzskati sevi par gudru ,jo spēj parunāt par politiku vai arī tev vnk patīk to darīt, nemaz nenozīmē,ka esi gudra vai gudrāka. un vēl...Tam ir domātas DRAUDZENES ,lai varētu ar viņu parunāt par visu!!! arī par tēmāk,kuras tev liekas stulbas. Cilvēki dzīvo,mīl,pārdzīvo ,priecājas utt...un ja viņi par to spēj runāt tas ir apsveicami...nevis stulbi.Tā ir dzīve...un cilvēki runā par to ko jūt. ja viņam savā dzīvē būs svarīgaka politika un tehnoloģijas tad viņs( cilvēks ) par to runās.
Mana doma-tu neesi tiesīga spriest par cilvēku stulbumu,jo vārdam stulbums ir arī sava defenīcija. Un kamēr neesi to līdz galam izzinājusi-nelieto. Man šķiet ,ka cilveks kurš tā spēj pateikt vnk nespēj priecāties par niekiem un izbaudīt dzīvi,bet ja viņā prieki ir viena politika-tad lūdzu apgrozies tur un izbaudi.nevis nosodi un publiski apspried cilvēku stulbumū i-netā-cilvēku kuri ta izpauž savas emocijas. Aprobežoti...viss nav tikai melns un balts...stulbs un gudrs...
09.02.2013 21:33 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Ja pareizi sapratu, cik nu varēja saprast no elyy rakstītā, "cepšanās" ir par novērojumiem, ko runā paziņas/draudzenes savā starpā. Uzreiz rodas jautājums - ar ko citu kopā būt muļķim, ja ne ar saviem draugiem? Ne jau es tagad, satiekot mēnesi neredzētu draudzeni, par politiku runāšu. :)
09.02.2013 21:35 |

Reitings 41
Reģ: 16.08.2012
elyy - gan jau Tava Itālijas Universitāte atrodas Spāres speciālinternātpamatskolā logopēdu grupā un tagad gan jau sēdi skolas biblenē pie neta un gudri dirs!
09.02.2013 21:59 |

Reitings 51
Esmu atpakalj!

Tas ir tik pretigi klausIties tàdàs tukshàs sarunàs. Ä nu pareizi jüs jau esat vistu sarunu piekritéjas. Izskatas ka nekas saprätiigäks ärä nenäks.

Bet dzilji sirdiis noteikti, ka saprotat ka man ir taisniiba!!!
09.02.2013 22:02 |

Reitings 51
http://www.nojobformom.com/wp-content/uploads/2011/10/Lipstick-on-a-pig.jpg
09.02.2013 22:05 |

Reitings 3755
Reāli paliku nikna.

Esmu atpakalj!

Tas ir tik pretigi klausIties tàdàs tukshàs sarunàs. Ä nu pareizi jüs jau esat vistu sarunu piekritéjas. Izskatas ka nekas saprätiigäks ärä nenäks.

Stulbā provokatore,

Tracina šitie muļķi!
09.02.2013 22:06 |

Reitings 172
Tu esi viena no tiem eksemplariem kura uzskata,ka tikai tev ir taisnība :D ikšēji sapuvusi !!! kā puse politiķu par kuriem tu tik loti mīli runāt...tagad viss sakrīt :D
09.02.2013 22:07 |

Reitings 51

Ance
Reāli paliku nikna.

Esmu atpakalj!

Stulbā provokatore,

Tracina šitie muļķi!
09.02.2013 22:06 | nosūdzēt | saite

¨No dusmäm neizlec no saväm tinja apakshbikshelem!!!!!
09.02.2013 22:08 |

Reitings 3755
Pastāsti kaut vienu piemēru, kā tu savu dižo inteliģenci esi ienesusi šajā forumā?
09.02.2013 22:09 |

Reitings 51
Tu esi viena no tiem eksemplariem kura uzskata,ka tikai tev ir taisnība ikšēji sapuvusi !!! kā puse politiķu par kuriem tu tik loti mīli runāt...tagad viss sakrīt

Ej parunäjies ar savä draudzeniitem par savam tiinju problèminjäm!!!
09.02.2013 22:09 |

Reitings 3755
No dusmäm neizlec no saväm tinja apakshbikshelem!!!!!

Iemācies ielikt quote, ja saproti, ko tas nozīmē. Neesmu vairs tīne, meitenīt.
09.02.2013 22:10 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
elyy, o, iemācījies garumzīmes uzlikt :D Savādāk domāju, ka tev pie manis būs jānāk :D
09.02.2013 22:12 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Ja tā ir "provokācija", tad kādēļ jūs tai ļaujaties 17 lapu garumā? Neviens taču neizsūta katram PM ar individuāliem apvainojumiem.

Skaidrs, ka tas ir trollis, un ir vairāk kā muļķīgi kaut ko te mēģināt pretēju.

Reitings 51
ja tu neesi tine tad kapec raksti ta :D:D:D:D lol ka tada 16 gadniece...Rekur viena no tavam VISTU diskusijam

Sobrid esmu vienkarsi satriekta
sezu un raudu,tik pilns viss,bet parunat nav ar ko
puisis melo
pirms 3 stundam zvaniju,teica vel strada,tagad vispar izsledza telefonu

Reitings 172
Tas kādas negācijas tu te raksti parāda kāds zems tev līmenītis. Tev mamma pa dupsi kartīgi nav sadevusi bērnībā. Un tu ar tādu muti maizi ēd.Fui!

Reitings 7497
un es atkal smaidu :)

domāju, ka topošie psihologi cosmo forumā diplomdarbiem var pērles atrast :)

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)