Sveikas meitenes, man Radinieks piedāvāja uzsākt biznesu ar Brendu Apģērbiem un aksesuāriem. Bet ne Outlet. Visi pilnīgi oriģināli ne no Ķīnas ar visām birkām un katram modelim ir savs kods un ordenis un sertifikāts,ka oriģināls arī iesaiņojums viss kā pienākas. Bet vai kādai vispār tas interesē?
Personīgi es nevarētu neko tādu atļauties, kur nu vēl tādas neglītas drēbes kā saitē. Ja kaut ko unikālu, ļoti skaistu brendīgu pārdotu, tad gan man (un droši vien ne man vienīgajai) varētu kāja paslīdēt.
Ko es ar to gribēju teikt - ja pārdosiet dārgu, tad vismaz ko ļoti skaistu. Reti kurai te būs GAN nauda, GAN kāre uz tāda tipa apģērbu.
Nu jā, īstenībā es tagad tā paskatījos baigi grūti būtu atrast ko piedāvāt, jo gaumes nežēlīgi dažādas. Laikam nemēģināšu. Turpināšu ar saviem viltojumiem.. :D
Kaneele, veiksmi! Man reiz arī tika piedāvāts veikalu vērt vaļā, pārdot lētāk brendu apģērbu, jo cilvēks bija pārsteigts, cik viegli atrodu ko izdevīgu, taču atteicos, jo zināju, ka man ir visai savdabīga gaume, kas citiem neiet pie sirds.