Visvairāk par visu negribētu pārvērsties par snobu, tāpēc par prioritāti izvēlos dizainus, kas mani saista.
Šodienas pārvērtētais kvalitātes jēdziens, kas visvairāk tiek saistīts tikai ar prestižajiem brendiem, man uzdzen zosādu.
No minētajiem man ir Lacoste viens sportisks krekliņš, vīram vairāki šī zīmola lietišķie krekli.
Ir apģērbi no R.Laurēna, Gabbanas, Oskara de la Renta, vēl tur šādi tādi, kas skaitās vairāk elitāri, bet vai es tagad teiktu, ka viss cits ir slikts? Nē.
Ikdienai vairāk izvēlos praktiskus, gaumīgus apģērbus. Man patīk katru dienu mainīt apģērbu, kombinēt dažādos veidos, tāpēc esmu iecienījusi Zviedrijas lielveikalu tīklus, piem. tas pats Ählens, kur var nopirkt gan konkrēti zviedru ražojumus ar šo šiltīti, gan arī dažādus citus brendus (līdzīgi kā Rīgā Stockmann un Peek&Cloppenburg). Vēl KappAhl, Sisters u.tml. H&M un Gina Tricot arī neignorēju. Vēl kaudze visādu mazu butiku, kuriem nosaukumus i neatceros, vienkārši zinu, kur atrodas, eju un pērku ;)
Kas attiecas uz Cubus, Berška, New Yorker u.tml., tad no šādiem esmu jau izaugusi, manās acīs tur dominē izstaipītas "marles" veidīgas maikas, apdruku apģērbi utt.
Katram vecumam, gaumei un kabatai savs, galvenais nezaudēt galvu un pat esot biljonāram nekļūt par ciniķi un nevērtēt cilvēkus pēc apģērba.