Sveikas,
Studiju ietvaros man atkal ir jāraksta darbs, tāpēc vēlētos uzklausīt dažādu sieviešu viedokļus par līdzīgu tēmu, kas man noderētu tā veidošanā. Arī pati šorīt aizdomājos pēc vakardien noskatītas filmas.
Ir dažādas situācijas, kad sieviete kļūst par māti. Ļoti jauna vai pat pēc 35, ir dažādi iemesli un apstākļi, ir kas veic abortu ir kas ir pret to.. Jautājums ir par situāciju, kad sieviete VISPĀR nevēlas kļūt māte. Nekad. Nevēlas bērnus un viss. Kāds ir Jūsu viedoklis-vai tas tiešām ir pieņemami?
Es, piemēram, esmu izteikta karjeriste, bērniņu pagaidām nevēlos, abortu gan netaisītu un bērnus mīlu. Vienkārši šobrīd nē. Vēlāk, protams, bez šaubām. Uzskatu, ka tas ir sievietes PIENĀKUMS, MISIJA-dzemdēt. Mans viedoklis ir tāds, ka nav apstākļu, kas sievietei "atļautu" atteikties jebkad kļūt par māti (protams, nekomentēsim veselības problēmas u.c.attaisnojošus apstākļus, ja tādi ir).
Veidojot studiju darbu, aprunājos arī ar draudzenēm un paziņām un starp viņām arī atradu paziņu, kura vienkārši NEKAD nevēlētos bērnu. Varbūt pārdomās, varbūt nē.
Nevienu nekritizēju, ļoti gribas dzirdēt viedokļus.
P.S. Jauku dienu:)