=(((

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Sveikas :)
Esmu nonākusi ļoti nomācošā situācijā..Tātad:
Ar draugu esam kopā jau 3 gadus no kuriem 2.5 dzīvojam kopā...Pa šo laiku, protams, gājis visādi, ir bijuši gan strīdi gan patīkami brīži...
Taču tagad draugs pasaka, ka mums nav kopīgu interešu un viņš mūs nākotnē neredz kopā..
It kā piedāvā padzīvot atsevišķi, padomāt un tādā garā...
Bet es nezinu.. Ļoti baidos, ka tā padzīvošana atsevišķi ar neko labu nebeigsies..
Āaaa es nevaru iedomāties dzīvi bez viņa..Jau tagad viņš nedēļu nedzīvo mūsu dzīvoklī..Tikai šad tad atbrauc...
Es nezinu ko darīt... Kad runājam par šo tēmu viņš saka- varbūt atradīsi tādu džeku ar kuru tev būs kopīgas intereses un tādā garā...Bet es nevaru iedomāties sevi ar kādu citu...
Ahh..Esmu noraudājusies gan mājās gan darbā...
Paldies. Palika mazliet labāk, kad uzrakstīju..
08.02.2013 04:21 |

Reitings 22
Reģ: 30.03.2012
Neviens vīrietis nav Tavu asaru vērts!!!!
08.02.2013 14:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Un kapec vins paris reizes atbrauc? Paseksot? Lai tinas rata, atseviski padzivot gribetajs...
08.02.2013 14:16 |

Reitings 7682
Lai cik man sapigi butu, tad es pat vairs neveletos nekadas attieicbas jau pec ta kad man tiktu pazinos, ka kopigu nakotni neredz. Nelidzetu ne padzivosana atseviski, nekas cits.

Vispar nesaprotu logiku atseviskai padzivosanai. Lidz galam kopa but nevela,s bet to iemito tacinu atstaj ja nu neko labaku neatrod.
08.02.2013 14:18 |

Reitings 7682
Jo ka nekaa 3gadi ir liels laiks,un kaa jau rakstiji, nav jau aizmirsis, tomer nak ciemos, tapec novelu, lai viss izdodas un no jauna Jums viss uzplaukst!
Piedod, bullshits. Esmu attiecibas jau 7 gadus un man vel nav prasijies padzivot atseviski jo redz apnik vai paliek garlaicigi.
08.02.2013 14:19 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man 3 gadi attiecībam arī neliekas, nekas daudz. ;)

Jo ilgāk esmu kopā ar savējo, jo tieši liekas, ka nav daudz, lai gan mums jau nedaudz vairāk kā 5 gadi, un nav bijis, ka vēlos dzīvot atsevišķi, tieši nepatīk, ja naktī guļot blakus nav viņš, man pat miegs labāks, bet tas nenozīmē, ka esmu atkarīga no viņa.

Sievietei vispirms pašai jābūt pašpietiekamai, tad arī otrs netraucēs, bet nu vienmēr jau ir izņēmumi, kā arī katra situācija savādāka.

Ber par tēmu - nu tiešām izskatās, ka čalis mierīgi vēlas izšķirties, jo pēc vārdiem, ka gan atradisi labāku, tad jau jāsāk domāt. Man tāda neskaidrība nepatiktu, bet no otras puses atliek vien gaidīt un nomierināties un sāk laiku veltīt sev. ;)
08.02.2013 14:26 |

Reitings 7497
Vispar nesaprotu logiku atseviskai padzivosanai.

dažreiz tas ir labs veids, kā saprast, ka nevari bez otra cilvēka dzīvot, un laboties, lai otram ar tevi ir vieglāk. ja abi ir pieteikami gudri un nevienam vēl nav uzradusies cita simpātija, tad šis varētu patiešām uzlabot attiecības.

cita lieta, ka parasti pari šādi "padzīvošanu atsevišķi" izmanto nevis pārdomām un sevis pilnveidošanai, bet skriešanai pa kreisi.
08.02.2013 14:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Izklausās pēc "Es ar tevi vairs nevēlos būt kopā,bet nespēju izšķirties,tāpēc skalošu tev smadzenes ar domām par citiem,kamēr pati būsi šķiršanās iniciatore"
viņš saka- varbūt atradīsi tādu džeku ar kuru tev būs kopīgas intereses un tādā garā..

Tipisks teksts,ko teikt šadās situācijās!

Viņš izteica tev savu viedokli un nostāju,kaut ko analizēt ir lieki.
Taču tagad draugs pasaka, ka mums nav kopīgu interešu un viņš mūs nākotnē neredz kopā..
08.02.2013 14:30 |

Reitings 7682
cita lieta, ka parasti pari šādi "padzīvošanu atsevišķi" izmanto nevis pārdomām un sevis pilnveidošanai, bet skriešanai pa kreisi.
Nu par to jau ir stasts!
08.02.2013 14:34 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ja godīgi,es arī nesaprotu šo atsevišķo dzīvošanu. Attiecībās,pat tad,kad jau dzīvo kopā,vienalga ir jādod privātā telpa otram cilvēkam. Precīzāk nodoties katrs kādam atsevišķam hobijam,vakari bez otrās pusītes,kā arī ja viens ir ierubījies datorā,bet otrs grib lasīt grāmatu,vienmēr var vai nu pasēdēt atsevišķās istabās(ja ir tāda iespēja),vai tas,kurš sēž pie datora,uzlikt austiņas. Bija taču vienošanās par kopdzīvi,ja ir vēlme pabūt atsevišķi,tad lai vienojas,ka 4 dienas nedēļā dzīvo kopā,pārējās nē,bet jebkurā gadijumā otro variantu neuzskatu,ka var piekopt cilvēki,kuri plāno kaut ko nopietnu nākotnē,to var sākumā vēl.
Man šķiet,ka autore ir no tiem cilvēkiem,kuri,kad iemīlas vai mīl,tad pazaudē savas intereses/hobijus/draugus,tādā veidā neredzot vairs nevienu citu,kā tikai savu otru pusīti,kas sākumā iespējams ir kā kompliments,bet ar laiku sāk smacēt nost otru cilvēku. Nu nevajag,nevajag pazaudēt sevi attiecībās,lai cik rožaini un skaisti sākumā tas nešķistu. Pēc tam,tad ir šādas situācijas,ka nezin ko darīt,kad noris šķiršanās.
08.02.2013 14:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Kategorisms, lepnība un pārlieku muskuļots ego ne pie kā laba vēl nav novedis

Zinot sevi, es to cilvēku tāpat bez sāls apēstu, ja pieņemtu atpakaļ. Gan man būtu grūti, gan viņam.
08.02.2013 14:47 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Viņš grib šķirties, laid viņu vaļā. Dzīve ir skarba.
08.02.2013 14:55 |

Reitings 1223
Eh.... Problēma esot tajā, ka mums esot pārāk atšķirīgi uzskati par dzīvi... Pārāk atšķirīgs skats nākotnē...Bet nu es nezinu...
...njā par to dzīvošanu/ciemošanos... Nu es nezinu..Viņš saka, ka mīl mani, bet negrib velti tērēt manu laiku un savu..un vēlas, lai mēs paliktu labi draugi, bet nu to es apsolīt nevaru..
Viņš negribot uzreiz tā šķirties, jo viņam arī ir grūti..Nevēlas uzreiz tā kā pārtraukt attiecības, jo tomēr arī esot pieradis pie manis un būtu ļoti grūti gan man gan viņam..
Bļin tik neloģiski to visu uzrakstīt...
Nezinu.. laikam jau jāļaujas dzīvei..Dzīvosim redzēsim.. varbūt apdomāsies..
Fak es nezinu..Tik grūti...
08.02.2013 23:29 |

10 gadi
Reitings 2858
padzīvošana atsevišķi vienmēr beidzas ar šķiršanos!

I agree with this one.
08.02.2013 23:32 |

Reitings 1223
Paldies, meitenes ;) Būšu stipra :) Dzīve nebeidzas :)
09.02.2013 04:29 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Man liekas, viņš Tevi jau ir atšuvis, viss ir skaidrs - nākotnē neredz kopā.
Un ko viņš tur vēl muld - mīlot, bet kopā negribot dzīvot, būšot labi draugi, bla bla bla - nu tas tak ir pilnīgs sviests!!!

Dzīve tik tiešām nebeidzas! Novēlu Tev stipru pašapziņu un jaunu, foršu puisi! :)
09.02.2013 13:38 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Un kā Tu tagad iedomājies atkal dzīvošanu kopā ar viņu pēc notikušā?
Vai nebūtu tā, ka Tu dziļi sirdī to aizvien pārdzīvotu,ko viņš Tev nodarīja? Tā rēta nekur nepazustu es domāju. Un attiecībās sekotu neuzticība, Tu nespētu viņam ottreiz uzticēties, paļauties viņam. Kur dota 100% garantija, ka tas neatkārtotos?
Manuprāt viss ir jau sabojāts. Un aizvainojums vien palicis.

& there's nothing safe in this world /Billy Idol

Attiecības ir jākopj. Un abiem jākopj. Un jāattīsta. Tas kurš palaižās attiecībās, tas arī cieš. Domā - ai man jau viņš/a ir, viss o.k., un atslābst. Un otrs savukārt vairs nesaskata partnerī neko seksuālu, interesantu, atraktīvu, kāds viņš bija pirms tam, ar savu Es, ar savu ārieni, ar savām interesēm. Es to nesaku par Tevi. Bet attiecības ir darbs, kur jāstrādā arī brīvdienās.
Es tā domāju.
10.02.2013 02:07 |

Reitings 1223
Es nezinu kāpēc, bet man liekas, ka viņš padzīvos atsevišķi, apdomāsies un tomēr gribēs atkal ar mani dzīvot, bet diemžēl....Nē, es nevarēšu pēc tam atkal visu no jauna sākt, veidot ar viņu attiecības...
Vai nebūtu tā, ka Tu dziļi sirdī to aizvien pārdzīvotu,ko viņš Tev nodarīja? Tā rēta nekur nepazustu es domāju. Un attiecībās sekotu neuzticība, Tu nespētu viņam ottreiz uzticēties, paļauties viņam. Kur dota 100% garantija, ka tas neatkārtotos?

Tev ir pilnīga taisnība =)
10.02.2013 02:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits