Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

CV

Reitings 246
Reģ: 02.08.2009
Pāris muļķīgi jautājumi:

1. Tajā Europass Cv pie vēlamās nodarbošanās jāliek to paīstam vēlamo vai to uz ko piesakās. (piem., ja piesakos par pārdevēju, bet sapņoju kļūt par celtnieku, kurš jāraksta?) :D
2. Pie skolām un darba vietām adreses arī liekat? It kā Europass piedāvā tādu iespēju, bet vai tas ir vajadzīgs?
3. Ja sludinājumā nav minēts, ka jāsūta motivācijas vēstule, tā ir jāsūta vai pietiek tikai ar cv?
07.02.2013 22:02 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
1. šo sadaļu likvidēju. par potenciālo pozīciju minu motivācijas vēstulē.
2. nelieku, nav būtiski. ierakstu specialitātes skolām, bet darba vietām papildus - nozari.
3. nav jāsūta, ja nav pieprasīts.
07.02.2013 22:04 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
3. Personāla atlases speciālisti saka, ka pieteikuma vēstule vienmēr jāpievieno.
07.02.2013 22:04 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
1.loģiski, ka jāraksta tas uz ko piesakies - jāielien kā sacīt jāsaka! :D

2. Es saliku arī adreses - lai taču tiek, ja jau veidnē paredzēts.

3. es nesūtītu, ja nav prasīta - nedomāju, ka kāds tās vispār lasa..īpaši, ja tā nav viena no prasībām.
07.02.2013 22:05 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Pareizā prakse ir, ka CV tomēr norāda amatu, uz kuru kandidē . Tas ir "labais stils", jo norāda, ka piestrādā pie sava CV, attiecīgajai vakancei, un zini, kur sūti CV. Man personīgi neliekas, ka tas ir nepieciešams, ja nekandidē uz tiešām nozīmīgu posteni, jo loģiski, ka vakanci norādi arī motivācijas vēstulē un/vai norādē e-pastā. Amatas jāliek tas, uz kuru konkrēti pretendē, piemēram, asistens, nevis uzņēmuma vadītājs, kurš gribētu būt nākotnē. :D
07.02.2013 22:15 |

Reitings 246
Reģ: 02.08.2009
Aizmirsu vēl pajautāt - Ja prasīts sūtīt arī foto - jūs viņu liekat iekšā CV (manuprāt, Europass varēja, laikam...) vai arī pievienojat atsevišķi?
07.02.2013 22:39 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
es nesūtītu, ja nav prasīta - nedomāju, ka kāds tās vispār lasa..īpaši, ja tā nav viena no prasībām.

Nesūti arī, tik nebrīnies, kāpēc tev neviens neatzvana. Es vispār neskatos uz CV, kuriem nav pievienota motivācijas vēstule, jo tā tomēr daudz par cilvēku spēj pastāstīt. Kaut vai to, kādas viņam ir problēmas ar vienkāršu nepaplašinātu teikumu izveidošanu :D Tādi tiek atsijāti uzreiz.
es nesūtītu, ja nav prasīta - nedomāju, ka kāds tās vispār lasa..īpaši, ja tā nav viena no prasībām.
Ir reizēm nācies pazvanīt uz bijušajām darba vietām, pēc kā potneciālais darba ņēmējs ticis atsijāts. Nenorādīsiet, nav problēmu adreses un telefonus atrast intenetā :D
07.02.2013 22:54 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Aija, nu protams tu vari atsijāt, BET ja DD nav minējis, ka grib redzēt motivācijas vēstuli, tikai CV, tad lai nebrīnas, ka nevar atrast labus darbiniekus, metot ārā visus pēc kārtas. Ja DD ir tik grūti minēt to, tad tā arī nav mana problēma. Laikam man ir trāpījušies labi darba devēji, kuriem sūtīju CV (jo par motivācijas vēstuli NEKAS nebija minēts) un atzvanīja, aicināja uz pārrunām un tad uzreiz piedāvāja darbu. Tomēr personāla atlases darbiniekam jāskatas nedaudz tālāk par savu degunu
07.02.2013 23:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits