Jautājums par kājām, precīzāk, kāju augšdaļu (visprecīzāk-ciskām :-D) Cik ir optimālais apkārtmērs viņām, lai izskatītos labi? Stāvu pie spoguļa un domāju, vai man viņas tiešām ir apaļīgas (55 cm), vai tie ir tikai mani iedomu murgi un neprasme paskatīties uz sevi normālām acīm :-D Kā ar jums, meitenes?
Un vēl. Man ir riktīga bumbiertipa figūra, vispirms tauciņi uzkrājas, parādas zem dibena (nezinu, kā precīzi nodefinēt to vietu). Kas to veicina? Ilga sēdēšana? Zinu, ka turpmākajos mēnešos būs ilgas darba stundas pie datora, tāpēc baidos jau tagad. Ko iesakāt? Vai arī tās ir manas iedomas? :-D
acme - nav tāda svara vai cm, kas būtu tie ideālie, var būt tievs, bet ļumēt, var būt ne tik tievs, bet stingrs, tonusā. Figūras tips ir gēnos, bet to var mainīt, nodzenot tos taukus nost un pēc tam ar spēka treniņiem izlikt akcentus savai figūrai.
Neēd pārāk daudz dranķu un būs ok, nešausti sevi ar kaut kādiem cisku cm.
Man jau šķiet, ka par daudz, jo esmu pati uzbarojusies līdz 56-57, esmu gara, tas vēl tā neizceļas + nenēsāju bikses, tikai svārkus. Bet nu pirms gada bija 53, bija labi. :D Sēdošs darbs, sēdošs darbs un skola. :( Tagad cenšos tieši cisku dēļ notievēt.
eu čista! kādreiz man vienmēr džinsām izdila staklē...tad kādus gadus biuja miers, jo biju tievāka, bet jūtu,ka tagad bikses sāk dilt..tad jau esmu uzbarojusies :D