ataudzēt dabīgos

Reitings 130
Reģ: 23.08.2010
vēlējos uzzināt vai kāda ir (noteikti, ka ir!) pilnībā ataudzējusi savus dabīgos matus, pēc krāsošanas?
vai tika lietoti kādi līdzekļi, kas pozitīvi sekmēja šo procesu? (paātrinot matu augšanu) un vai esat apmierinātas ar rezultātu-ataudzēto matu struktūru, krāsu utml? respektīvi vai mati stāvoklis uzlabojās? nekad vairs nekrāsosiet?
šobrīd esmu šajā procesā, 5 mēn neesmu krāsojusi matus! lai gan pirms tam ~10 gadus, vidēji katru otro mēnesi krāsoju un krāsoju.. mati man plāni. tā nu aug mani latviešu pelēkie un reizēm uznāk "lomkas", nopirkt un nokrāsot! :D jo šobrīd varu saskatīt uz savas galvas aptuveni 4 dažādus krāsu toņus! :D
07.02.2013 15:36 |

Reitings 556
Reģ: 27.09.2012
Ance, cik bieži tad tu krāso? Kad ataug mazliet, izskatās tā, it kā pie saknēm būtu pliks pauris:D Man dabīgie vietām ir platīnblondi, bet galvas augšdaļā pelēki. It kā mēģināju ataudzēt, bet tur, kur aug platīnblodie, izskatās kā plikpaurība- tieši pieres un deniņu daļā un sānos, liek man kompleksot:D . Tā nu krāsoju ar bezamoniaka krāsu visus matus tumši blondā krāsā.
07.02.2013 21:01 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nazīc-es to ellju netisam ieleju aciis-tad es domaaju ka nospraagsu!

:D Lose :D
07.02.2013 21:26 |

Reitings 91
Reģ: 19.01.2012
:)))))))))))

Uj es Izdarīju visai interesanti :)
matus krāsoju, bet tad sapratu-ka dikti sabojāti un krasot arī vairs negribēju!

Mati bija pāri krūtīm! un tad šeku reku-nogriezu Karē! Uj cik sasodīti lēni aug pēc šī griezuma man.! nogriezu pirms gada un 8menešiem. Bet taa lenā garā veselīgums augšaa plīvo :) REizi mēnesī apgriezu galiņus-un nu jau arī sāku saprast-ka karstās sķēres dikti labas :)

lietuju serumus pec matu izžūšanas :) Neatņemama sastāvdaļa!
Kā arī visādu veidu maskas :) Kas palīdz matiem maigiem būt un pabarotiem.

UN PLĪNI piekrītu! ES biju kā rudens luksafors :D :D :D BIJA TIK DAUDZ matu krāsu-toņu uz galvas-ka PAT NEZINU kā es to izturēju! UN man arī ir latviajs pelēkais tonis. TICI man man ļoti patiiik-TAGAD ! man vini vel taa zeltaini spīd-! ESMU apmierinata-ka taa saņēmos!

Tu arī vari :)
07.02.2013 21:52 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ance, cik bieži tad tu krāso?

Kā minimums reizi mēnesī, ja ir svarīgas tikšanās vai iztāšanās pat divreiz mēnesī vai 3x divos. Man ir hiperaugoši mati un nagi.
07.02.2013 21:56 |

Reitings 212
Reģ: 29.01.2009
Man ir pilnībā dabīgie mati, pārstāju krāsot apmēram pirms 4 gadiem. Interesanti, ka kopš nekrāsoju aug vairāk jauno matu, kas veido nelielu pūku. Rudenī palietoju vitamīnus matiem, nagiem un ādai, vēlāk naktssveces eļļu, nezinu, bet viņi spīd un man prieks. :)
07.02.2013 22:16 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ance tas nav uzbrauciens :),bet ir viena lieta,ko es nesapratīšu,kāpēc gaišmates krāso matus tumšus! :D

Starpcitu man arī ir Latvijas pelēkais(vai pelēkblondais)un man ļoti patīk šis tonis,jo ir ļoti izteiktas krāsu spēles matos, mainoties gada laikiem :)
07.02.2013 22:22 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nazi, a man godīgi sakot nepiestāv mana dabīgā matu krāsa un ne es viena to saku.
07.02.2013 22:30 |

Reitings 68
Reģ: 14.09.2012
Heh, es mēģināju ataudzēt dabīgo, jo krāsoju līdzīgā tonī spīdumam, bet... Esmu savos, salīdzinoši jaunajos gados, sākusi sirmot. Tā kā dabīgie mati tumši, tumši brūni, tad sirmie mati ļoti izceļas un nekas neatliek kā atkal krāsot.
07.02.2013 22:32 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Es esmu dabīgi blonda, sāku krāsot un krāsoju vairākus gadus,bija gan blondi,gan brūni un atkal blondi.
Tad paliku gudrāka un izdomāju audzēt savējos. Tagad 1 gadu un 5mēnešus neesmu krāsojusi un matu garums ir nedaudz pāri lāpstiņām. krāsotie blondie palikuši tikai paši galiņi, un gandrīz neatšķiras no mans dabīgās matu krāsas,tieši tāpēc izdevās noturēties un nekrāsot.

ļoti patīk savs matu tonis,pelēcīgi blondi gaišākām blondām šķipsniņām (kuras nav krāsotas,man tā kopš bērnības mati izbalē šķipsniņās :)
10.02.2013 15:03 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Atvainojiet par slikto kvalitāti, bet nu mazliet jau iespaidu var gūt! :) Matu garums šobrīd ir apmēram līdz lāpstiņām, mati spīdīgi, mīksti, vijīgi!

Ceru, ka kādu iedvesmos saņemties un ataudzēt savus!
10.02.2013 16:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits