Nestāv! Stress?

Reitings 216
Reģ: 16.09.2010
Tikos ar pusi jau vairākas reizes, vakar pienāca diena, kad būtu jābūt seksam. Vakars jauks, līdz gulēt iešanai. Kamēr mīcījāmies (ar drēbēm) un bučojāmies, tikmēr viss ok, draudziņš arī stāv. Kā jānododas pašam procesam, tā viss vsjo. Uz ko atbildēja, ka viņam tācu biksēs stāvējis 3h un tagad vairs nespēj, plus sen bijusi pēdējā reize. Sākumā domāju, ka mož tas ir tas faktors. Atlikām uz rītu. Atkal nekā.
Kas varētu būt pie vainas? Stress? Sen nav bijis? Nesaprotu. Pats arī jutās nelaimīgs.
07.02.2013 14:17 |

Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
tēma tapa pirms mēneša.. kā ir tagad? viss sanāk?
05.03.2013 17:24 |

Reitings 216
Reģ: 16.09.2010
Nav bijis vairs. Bet bieži pimin to, ka nesanāca.
05.03.2013 17:51 |

Reitings 64
Reģ: 23.08.2012
Man ar manu tagadējo puisi arī sākumā tā bija. Viss ok, līdz brīdim, kad būtu laiks darīt lielās lietas :D
tā bija apmēram mēnesi, līdz man jau bez maz vai apnika viņa pūles un pēc tam nekā. Viņš teica, ka tas varētu būt tāpēc, ka es viņam nenormāli patīku un tā nekad neesot bijis. Nezinu vai tā ir, bet lai nu kā pēc tam un tagad viss ir ok :)
Tikai tad, kad beidzot sanāca pirmo reizi, viņš laikam izturēja 2 min :D
Lai nu kā-esi saprotoša, ja vēlies, lai jūsu attiecības turpinās, citādāk viņš sastresosies, izdomās, ka vaina ir viņā un nekas nekad jums nesanāks :)
05.03.2013 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits