SADUSMOJOS

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Sadusmojos par vīriešu rīcību :D
Draugs bija runājis ar vienu savu paziņu (vīrieti) , kurš bija ieraudzījis savas meitenes sarakstes ar citiem puišiem (dr.lv - kā iet , o dari utt. ) , sastrīdējušies. Dusmās čalis aizgājis uz klubu, nodzēris naudu un no rīta atmodies citas meičas gultā.
Kā mani kaitina tādas rīcības!!! Un esot nolēmis to meitenei neteikt, nu kā var pālī sevi nekontrolēt ???? :@

Īsti nekādus ieteikumus negaidu, vienkārši gribēju kādam izteikt savas dusmas.
07.02.2013 10:37 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Infinity, kušššššūūūū :D nē,nē,esmu 100% par savējo pārliecināta :) pats ir teicis,ka tā nespētu,nevarētu pēc tam man acīs skatīties. Es ticu un uzticos.
07.02.2013 13:50 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Nu es nesarakstos ar citiem puišiem un nedodu iemeslu savam draugam tā rīkoties, tāpēc uzticos, ka viņš tā nedarīs...
07.02.2013 13:52 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Peka, nu tak viņu čaļi arī saka, ka tā nedara :D :D :D
Taču neesiet tik naivas
07.02.2013 13:55 |

Reitings 1791
Labiiiiiii, es klusēju:D
07.02.2013 14:00 |

Reitings 2059
Nu es nesarakstos ar citiem puišiem un nedodu iemeslu savam draugam tā rīkoties, tāpēc uzticos, ka viņš tā nedarīs...

man tas pats.

drostala, un tu savējam neuzticies?
07.02.2013 14:07 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Greizsirdība ir slimība. Šeit ir tikai piedēvējams vārds- GREIZSIRDĪBA!
07.02.2013 14:10 |

Reitings 2059
āāāā. un visi nav vienā svaru kausā liekami. vai es kļūdos??
07.02.2013 14:10 |

10 gadi
Reitings 967
Es nevienam neuzticos, bet tas nenozīmē, ka es par to satraucos, man nav nekādu ilūziju.
Vienkārši žēl to meiteņu, kas dzīvo ar pārliecību, ka viņējais jau nu nekad nekrāps, ka viss tacu ir izrunāts, ka pats taču ir teicis ka viņs nav tāda tipa vīrietis bla bla bla :D
07.02.2013 14:14 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
kad uzzināju ka manu labāko draudzeni krapj puisis, ilgi domaju teikt viņai vai nē, un tomer nenoturējos jo viņš tiešam ir cūka, viņai neļavai vienai ar draudzenēm pat dienas laikā staigāt un visu laiku apvainoja krapšana, kautgan viņa vispar neko bez viņa ziņas nedarija, tiešam laba meitene
un kad pastāstiju, viņa atmeta ar roku un pateica - viss vairs tadas attiecības man nav vajadzīgas, es priecājos jo tiešām gribēju lai viņai ir jauks puisis, viņa nāca pie manis ar padomiem ko un kā adrīt, es centos palīdzēt cik māku, un beigās viņi atkal bija kopā un tas vecis aizliedza viņai ar mani kontaktēties...jau gads pagājis kā esmu pazaudējusi labako draudzeni
morāle - nekad nejaukties citu attiecībās
07.02.2013 14:29 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Krieviski smieklīgāks
07.02.2013 14:31 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
kakje,redz kā sanāk,tu savai draudzenei gribēji palīdzēt bet beigās sanāca tā,ka ar saviem labajiem nodomiem,gribēji atvērt viņai acis bet viņa to nenovērtēja..Diezgan smagi,pazaudēt draudzeni dēļ viņas pašas neapdomātības.
07.02.2013 14:36 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
drostala

Es nesaku, ak manējais 100% nekad to nevarētu nostrādāt, bet es domāju, ka lai to darītu jādod iemesls, piemēram.. ilgstoši strīdi, kašķi, sarakstes ar cietiem, tikšanās ar citiem, kašķi un pārmetumi viens otram ikdienā, kas noved līdz tam, ka parādās foršs zaķis tad noraujās no striķa :)
07.02.2013 14:38 |

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Infinity_ varbūt viņam ar savu meiteni tikai sākums attiecībām, nu varbūt nemaz īsti nav kopā tā pa īstam? tikai pāris randiņi bijuši un viss. vai ir nopietnas attiecības? dzīvo kopā, ilgi draudzējas?
ja tā, tad gan stulba situācija, bet es domāju, ka tā var gadīties jebkurās attiecībās, vismaz es vīriešiem neuzticos tik ļoti, lai par savu avrētu pateikt_ nē, viņs nekad to neizdarīs, protams ļoti ceru, bet kas zin kā notiks...
07.02.2013 14:42 |

Reitings 1791
Nu cik zinu, tad viņiem pat gads vēl nav, bet tik un tā.
Mani kaitina tas ka vīrieši attaisnojas ar šausmīgāko pāli - nu tad nedzer ja nevari savas bikses savaldīt, jo galu galā tas ir vesels process.
1 . vispār uzsākt kaut ko (kaut vai sarunu) ar svešu meiču
2 . iet / braukt pie viņas
3 . jātiek taču līdz gultai (jau dzīvoklī esot tev vēl ir iespēja aizlaisties un nenodarīt otram pāri)
4 . gulta (pirms štellē visas štelles vai tiešām neaizdomājas par sev mīļo meiteni.....? )

Vnk ir tik daudz brīžu, kad tam visam pateikt NĒ, apdomāt, bet tik un tā tas viss notiek.
07.02.2013 14:49 |

Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Kādreiz uzticējos, sapratu,ka uzticēties ir galīgi garam, jo nekad nezini,kas notiks un kas notiek Tev nezinot. Nesaprotu arī džekus- nu kam Tev tās attiecības, ja citu gulta ir tik ļoti vilinoša. Šobrīd arī viens neuzticīgais cenšas mani pārliecināt, ka viņš lv nedara neko tādu, lai mani sāpinātu un nedarīs arī, bet man nav uzticības un viss. Netieku pati ar savām domām galā, bet brīžiem jau uznāk dullie un tikko kā viņš nav netā, tad man jau ir domas- diez ko dara utt.. Kaut gan sazinamies ļoti bieži un zinu gandrīz visu par viņa dienas gaitām, bet tomēr. Kā lai iegūst to sajūtu, ka vari uzticēties?Laikam jau viss no džeka arī atkarīgs, cik ļoti viņš izrāda, ka citu viņam nevajag. nezinu..
07.02.2013 14:52 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pilnīgi piekrītu šim
Nu cik zinu, tad viņiem pat gads vēl nav, bet tik un tā.
Mani kaitina tas ka vīrieši attaisnojas ar šausmīgāko pāli - nu tad nedzer ja nevari savas bikses savaldīt, jo galu galā tas ir vesels process.
1 . vispār uzsākt kaut ko (kaut vai sarunu) ar svešu meiču
2 . iet / braukt pie viņas
3 . jātiek taču līdz gultai (jau dzīvoklī esot tev vēl ir iespēja aizlaisties un nenodarīt otram pāri)
4 . gulta (pirms štellē visas štelles vai tiešām neaizdomājas par sev mīļo meiteni.....? )

Vnk ir tik daudz brīžu, kad tam visam pateikt NĒ, apdomāt, bet tik un tā tas viss notiek.

Jo tā krāpšana jau parasti nenotiek šādi :D
07.02.2013 15:08 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Manam draugam arī ir tāds ''draugs'', kurš regulāri tā rīkojas ;)
Mani tas kaut kā nekrata, viņa ex meitene bija gana forša un biju dzirdējusi šādus stāstus pietiekoši, kas meitenei aiz muguras darās, bet, nu es nejaucos, man bija rūgta pieredze kāda cita pāra dzīvē, kur meitene bija tuva draudzene, beigās es biju tikai tā lielā lose un draudzība izira, puisis meitenei pilnas ausis piedziedāja un tā viņi joprojām uz riņķi maļās, no tās reizes es nebāžu nekur savu degunu, kur tas uz mani neattiektos ;)

Nezinu, man kaut kā neienāk prātā doma, ka mans puisis tā ies un rīkosies! Liekas, ka viņam ir pietiekoši daudz smadzenes, lai pats spriestu, ko darīt un ko nē!
07.02.2013 15:11 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Te piekritīšu Drostalai. Un ne vienmēr jābūt ilgstošiem strīdiem, nesaskaņām attiecībās, lai "kāja paslīdētu". Patiešām gadās, ka kāds seksuālā ziņā nones jumtu. Un smieklīgi, ka tu joprojām mīli savu otro pusīti, bet tai dziņai nespēj pretoties. (Te es nerunāju par neliešiem un nelietēm, kas krāpj savu otro cilvēku ar visām, kas pagadās (visticamāk tāpēc, ka nav ne mīlestības, ne cieņas), bet par tādiem "īpašiem" gadījumiem, kad, piemēram, reizi dzīvē gadās nepārvarama tieksme pret kādu citu.)
Un es te nesaskatu neko nedabisku. Gluži pretēji - tas ir primitīvi. Tāpat kā tas, ka var būt mīlestība pret vairākiem cilvēkiem vienlaikus, mazliet citādas formas pret katru, bet tomēr.
Noteikti man tūlīt iebildīs. Bet esmu interesējusies par mīlestības un seksa lietām no neiroloģijas un antropoloģijas viedokļa, kad pati saskāros ar savu ilūzijus sabrukumu. Nu mana domāšana ir pavisam pretēja un ļoti elastīga. :)
07.02.2013 16:37 |

10 gadi
Reitings 967
in_love, vienkārši meitenes te pārsvarā tādas jauniņas ap 20 gadiem, kuriem pirmās attiecības 2 vai 3 gadus tik. Tāpēc jau ir tā naivā un maksimālistiskā nostāja :)
07.02.2013 16:52 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
in_love, vienkārši meitenes te pārsvarā tādas jauniņas ap 20 gadiem, kuriem pirmās attiecības 2 vai 3 gadus tik. Tāpēc jau ir tā naivā un maksimālistiskā nostāja

Es esmu jauniņa un man laikam ir maksimālistiska nostāja pretējā virzienā - es absolūti neticu, ka kāds varētu arī nekrāpt. Domāju, ka tas ir tikai laika jautājums.

Par tēmu - agrāk es noteikti būtu gribējusi visu visiem izstāstīt, atvērt acis, palīdzēt utt., bet kaut kādā brīdī kļuvu vienaldzīgāka pret citiem, tāpēc neko nevienam neteiktu, nevairotu negatīvas emocijas sevī un vienkārši nodarbotos ar citām lietām.
07.02.2013 17:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits