Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kas ar mani? (līdz asarām)

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Labvakar. Iepriekš ir bijušas psiholoģiskas problēmas man, agrāk domāju ,ka esmu neglīta. Uz ko draudzenes, radinieki ,citi cilvēki teica ,ka tā nav vai brīnījās ,ka tā varu domāt. Gāju pie psihologa par šo problēmu. Sāku justies labāk ar sevi, nedomāt ka esmu briesmonis.

Šobrīd tā nedomāju, bet...Nav gluži tā ,ka man neviens nepievērstu uzmanību. Ir bijuši puiši ar kuriem draudzējos,kas pašai patika.Vai tagad skolā mazie puikas nereti pa skolu iet un saka -čau smukā/seksīgā ,tāpat kā manām klasesbiedrenēm (kuras uzskatu un arī daudzi citi uzskata par skaistām). Itkā jau runā ar mani arī tās manuprāt klases smukākās meitenes, bet es vienmēr esmu tāda ignorētā. Un tas mani dzen izmisumā. Jo nesaprotu- KAS MAN PAR VAINU? Piemēram, draugos ielieku jaunu bildi, daži tikai apskatās, pāris cilvēki uzliek "man patīk". Visām paziņām,kaut citas neuzskatu par skaistām vienmēr tie patīk ir vismaz 10x lielāks skaitlis. Tad vēl ir tā ,ka vienmēr runāju ar kādu un vai nu mani nedzird vai speciāli ignorē. Vienvārdsakot jūtos kā nekas, šobrīd sarakstes arī NE AR VIENU CILVĒKU nav. Tur jau tā lieta ,man nav draugu!

Tāda neželīga vientulība,tomēr kuru katru nekad nevaru pieņemt par draugu, bet domāju tas loģiski ,katram kaut kādas prasības,pieņemams/nepieņemams attiecībā pret citiem.
06.02.2013 22:58 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Mums cosmo meičām vajadzētu kopīgi noignorēt šo diskusiju :D Tad būs kā anekdotē- dakter, man liekas, ka mani visi ignorē :D
06.02.2013 23:01 |

10 gadi
Reitings 277
Reģ: 02.12.2012
Ja Tu pati nespēj sevi pieņemt, tad neviens cits arī nespēs. Ir taču miljoniem cilvēku, kuri izskatās, kā ar seju sienā ieskrējuši, taču viņiem ir pārliecība par sevi un harizma, tādēļ arī viņiem veicās sociālajā dzīvē. Padomā, patin atmiņas lenti uz atpakaļu, un mēģini atcerēties, kurš notikums Tevi tik ļoti iespaidoja, ka atstāja tevi bez pašpārliecības (un tam IR jātiek pāri).

Cilvēki jau pašā būtībā ir diezgan bailīgi radījumi, un, instinkta dēļ, pulcējās ap stiprākajiem.

Tomēr, pašapziņa un personības spēks nav tās visgrūtāk iegūstamās lietas, tādēļ meklē savus veidus, kā tos iegūt, un pati redzēsi pārmaiņas.
06.02.2013 23:06 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Lai mainītu pasauli ir jāsāk ar sevi! :)
06.02.2013 23:06 |

Reitings 2829
Tur jau tā lieta ,ka šoks ir par to ,ka pašai viss patīk ,nesaprotu kāpēc citiem nepatīku (kā izskatās) :D
06.02.2013 23:13 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Kāda starpība, ko domā citi? Tev nevienam nav jāizpatīk, ja nepatīk, lai neskatās...pie velna visus! :)
06.02.2013 23:14 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Tur jau tā lieta ,ka šoks ir par to ,ka pašai viss patīk ,nesaprotu kāpēc citiem nepatīku (kā izskatās)

Tāpēc, ka 1) tev ir svarīga kaut kādu sīko novērtējums "čau, smukā". jāapbēdina tevi, ka viņi 90% nemaz nedomā, ka tu esi smuka, bet vienkārši šādi sveicinās ar visiem, šādi norēc citus vai šāds ir viņu iekšējais joks
2) tev ir svarīgs "man patīk" skaits
3) tev ir svarīgas kaut kādas virtuālās sarakstes

No tā visa var secināt - izaudz. Man arī nepatiktu cilvēks, kuram ir svarīgas šādas lietas, kuras ir aktuālas 5. klasē.
06.02.2013 23:17 |

Reitings 4258
Nu ja vien tu, protams, nemācies tai piektajā klasē.
06.02.2013 23:18 |

Reitings 2829
Izklausās stulbi, bet patiesībā es tik ļoti gribētu veikt aptauju un uzzināt ,kas cilvēkiem manī nepatīk/ kaitina. Konkrēti vai seja vai raksturs vai ķermenis. Vai vairākas lietas kopā :D Bet es jau tā jūtos jukusi domājot par to ,protams netaisīšu nekādu aptauju :D
06.02.2013 23:19 |

10 gadi
Reitings 277
Reģ: 02.12.2012
Nu, ir daudz ļoti skaistu sieviešu, no kurām staro slikta enerģētika, tādēļ viņas ir vientuļas. Nepieciešams sakārtot iekšējo pasauli, jo, kaut cilvēki otra sirsniņu ar prātu nolasīt nevar, viņu zemapziņas dod kaut kādus neskaidrus signālus. Ja pati saproti, ka esi skaista sieviete, tad beidz uztraukties par savu ārējo tēlu un piestrādā pie iekšējā. Reizēm nepieciešams ieguldīt lielu darbu vien tajā, lai saprastu, kas īsti iekšā nav kārtībā.
06.02.2013 23:20 |

Reitings 2829
Pievakare- tas bija skarbi, bet par 1) zinu ,ka tev nav taisnība , zinu ,ka tas ir stulbi, bet vienkārši mēģinu no apkārtējiem izprast attieksmi ,domas par mani

Nē, 11. eju ;)
06.02.2013 23:21 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Tur jau tā lieta ,ka šoks ir par to ,ka pašai viss patīk ,nesaprotu kāpēc citiem nepatīku (kā izskatās)

Secinu, ka Tev ir "es gribu būt pasaules naba" sindroms. Ir harizmātiksi cilvēki, tie tad arī parasti piesaista citu uzmanību, netkarīgi no tā vai viņi ir glīti vai nav. Viņiem ir īpaša enerģija, kas piesaista. Un ir tādi, kā Tu. Tādi, kas par visu varīti grib izpatikt, mākslīgi veidot šo harizmātiskumu, kas piesaista. Bet māksligi, tāpat kā ar varu gluži nesanāk. Samierinies, ka neesi citu acīs "īpaša" un nebūsi arī.

Arī man reiz bija šis sindroms, bet lkm izaugu.
06.02.2013 23:22 |

Reitings 2829
Debija- ievirzīji uz savādāku domāšanu, no vēl nesaskatīta skatu punkta paskatīties uz to visu :)

Elīna- laikam jau ļoti grūti samierināties, tāpēc arī te "ņemos" ,ajj :( Bet ja ir kā saki, cerams ar laiku būs labi
06.02.2013 23:26 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Var jau būt arī tā, ka tu atkal esi pārāk skaista vai forša un bieži vien arī tādus cilvēkus mēdz ignorēt un klusībā apskaust, jo nevēlas tevi iznest saulītē lai tu būtu pārāka par citiem. Daudziem varbūt bail, ka tu viņus aizenosi un tāpēc cenšas tev likt domāt, ka esi sliktāka par viņiem, kaut patiesībā esi daudz labāka. Ir man vienu brīdi bijusi mazliet līdzīga pieredze.
06.02.2013 23:26 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Reizēm nepieciešams ieguldīt lielu darbu vien tajā, lai saprastu, kas īsti iekšā nav kārtībā.

Ir kāds padoms, ar ko sākt?
06.02.2013 23:29 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Var jau būt arī tā, ka tu atkal esi pārāk skaista vai forša un bieži vien arī tādus cilvēkus mēdz ignorēt un klusībā apskaust, jo nevēlas tevi iznest saulītē lai tu būtu pārāka par citiem. Daudziem varbūt bail, ka tu viņus aizenosi un tāpēc cenšas tev likt domāt, ka esi sliktāka par viņiem, kaut patiesībā esi daudz labāka. Ir man vienu brīdi bijusi mazliet līdzīga pieredze.

Tas vairāk der sevis mieirnāšanai. Jo ir skaisti cilvēki, kuriem cilvēki apkārt līp. Bet viņi piesaista ar harizmu.
06.02.2013 23:31 |

Reitings 4258
Pievakare- tas bija skarbi, bet par 1) zinu ,ka tev nav taisnība , zinu ,ka tas ir stulbi, bet vienkārši mēģinu no apkārtējiem izprast attieksmi ,domas par mani

Nē, 11. eju

Tas bija skarbi, jo tas, par ko tu uztraucies, ir pilnīgs nieks! Iedomājies - man vispār draugos nav neviena "patīk" :O Un es arī nevienam nekad nespiežu "man patīk" :O Ej tu nost, nē?

Es domāju, ka tu pati sevi noskaņo uz to, ka visi tevi ignorē un tu citiem nepatīc un tā tas arī īstenojas.
06.02.2013 23:36 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Saproti, ka dzīvē ir kas vairāk par ''like'' un mazgadīgo sajūsmas pilnajiem sveicieniem. Dzīvo taču sevis dēļ un nemeklē citu cilvēku apstiprinājumu visam. Jūties skaista? Tātad tāda arī esi. Banāli, bet nekad visiem nevarēsi patikt.

Man visa šī situācija kopumā izskatās pēc konkrēta pašpārliecinātības trūkuma. Meklē mieru sevī, attīsties arī citā ziņā, iegūsti jaunas intereses un tad cilvēki paši uzradīsies, jo gluži vienkārši ar tevi būs interesanti. Izmisīgu uzmanības meklēšanu parasti var redzēt pa gabalu.
06.02.2013 23:40 |

10 gadi
Reitings 2129
Reģ: 04.05.2009
Bet no otras puses - cik maz vajag pilnai laimei – 10 plusiņus profila bildei. Varbūt dzēs ārā to profilu, tāpat ne ar vienu nesaraksties. Būs par vienu problēmu dzīvē mazāk.
06.02.2013 23:40 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
paskaties dtp youtube, paskaties krievu ziņas un tad sapratīsi, kas ir nelaime.

Patin atmiņā labos brīžus. Jo skolā, ticu, ka ja esi skaista meitene, tev var nebūt pārāk daudz draugu utml. Jo esmu pieķērusi, ka skolā, lai būtu populāra/-s, ir jābūt padumjam. :D Harizmātisks? Tādus cilvēkus satieku ļoti maz. Bet nopietni, esmu piefiksējusi, ka tādām pastulbām meitenēm un pastulbiem puišiem (ļoti patīk, ja lamājas un grūstās) apkārt ir tādi paši dumiķi un tāpēc var būt, ka skolā neievēro. Jo viņi visu laiku tukši runā, bļaustās utml. Tas, protams, ir atkarīgs no tā, kāds kolektīvs klasē, bet jau sen redzu, ka tie paši harizmātiskākie, foršākie un inteliģentākie paliek ēnā. Nu un ko? :)
06.02.2013 23:50 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
draugos ielieku jaunu bildi, daži tikai apskatās, pāris cilvēki uzliek "man patīk". Visām paziņām,kaut citas neuzskatu par skaistām vienmēr tie patīk ir vismaz 10x lielāks skaitlis.

tas tev ir rádítájs????? tev skauzh????? nu aizej vél pie psihologa :)

Itkā jau runā ar mani arī tās manuprāt klases smukākās meitenes,

varbút tev nesakrít intereses ar cilvékiem, ar kuriem tu gribi tusét un kontaktéties??

tev tieshám tik ljoti nozímígi ir tas, ko citi domá par tavu izskatu?????
06.02.2013 23:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits