Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par daudz OK

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Labs rīts!

Vakar ar visiem stresiem aizmirsu un arī nepamanīju, ka esmu attiecīgās dienas tableti jau iedzērusi un iedzēru vēl vienu. Tagad sanāk, ka man nav šodienas tabletes. Instrukcijā teikts, ka nav novērots, ka pārdozēšanas gadījumā rodas kādas problēmas, varot vienīgi būt slikta dūša vai vemšana. Tas tā kā būtu atrisināts, bet, ko man darīt ar šodienu? Nedzert neko vai ņemt jaunu (rītdienas) tableti? Gribētos saglabāt savu grafiku - parasti sāku dzert jaunu paciņu piektdienās. Vai tas būtu slikti, ja šodien neiedzertu vai kā reize - labi? Info par šo nevaru atrast. Ierakstot mātē Gūglē izmet rakstus par to kā kāda meitene mēģina izraisīt spontāno abortu, tas pārāk nepalīdz manā problēmā. :D
05.02.2013 11:01 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Izlasi konkrēti savas OK lietošanas instrukciju, nemeklē info riņķī un apkārt un apmēram. Konkrētajā instrukcijā noteikti ir attiecīgā rīcība aprakstīta.
05.02.2013 11:03 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Es jau izlasīju, tur ir teikts, ka tas neizraisa nekādas komplikācijas, vismaz nav novērots. Bet nav teikts, ko man darīt ar šodienu!
05.02.2013 11:05 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Domāju, ka tagad sanāk izlaist šodien(it kā būtu aizmirsusi), manām zālēm, ja vienu dienu izlaiž, tad 7 dienas ir jāizsargājās.
05.02.2013 11:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits