Jautājums vienkāršs (man gan pašai nav viekāršs, jo neko nejēdzu) - kā lai Instagram'ā ievieto bildi profilā?!
No datora ir iespējams? Es pat neredzu kur piedāvā tādu opciju kā bildes ievietošana/nomainīšana..
Droši vien tas patiesībā ir ārkārtīgi vienkārši.. bet nu man neizdodas saprast un atrast!
Obligāti gribi no datora?
Telefonā atver sava profiliņa sadaļu (pirmo no labās puses)
Uzspied uz vietas, kur jābūt bildei un izvēlies, kādā veidā ievietot fotogrāfiju - no telefona, uzņemt pašai, no twittera, no facebooka.
Nu es pati salīdzinoši nesen sāku lietot Instagram.
Tā ir telefona aplikācija - var fotogrāfēt bildes/paņemt no telefona bildes, apstrādāt un publicēt savā Instagram profilā. Var sekot, tev seko, var komentēt, spiest "like". Kaut kā tā laikam:)
nu man ir tā, ka uzspiežu labajā apakšējā stūrī tādu kā vizītkartes ikoni ņu, tālāk uzspiežu uz profilbildes un tad man jautā papildiespēju - aizvākt, uzņemt, izvēlēties no telefona, importēt no soc.portāliem :)
Man atkal jautājums!
Sākot lietot Instagram mans profils bija pieejams visiem, pēc laika uzliktu, ka bildes redz tikai mani sekotāji un tie kurus es apstiprinu. Vai ir iespējams kaut kā izdzēst/atteikties tos sekotājus, kas ir pieteikušies laikā, kad profils bija pieejams visiem?!
Man interesē aplikācijas, ar kurām var salikt kopā vairākus video un tā skaisti sanāk ar pāreju?! Google play piedāvā vairākus Video editorus, bet nevienā neatrodu, ka var salikt vairākus video fragmentus kopā.
Sveiki,Vai kāds man varētu palīdzet un pateikt kā lai ievieto bildi instagramā caur datoru,Man tā bilde ko gribu ielikt ir datorā bet es nemāku. Palīdziet!!!:-)