Spotorno - nepiekritiisu! Mediciinai jāvirzaas uz prieksu nopietnās lietā, piemēram, ja runājam pa ginekoloģiju - ginekoloģisko operāciju uzlabošanai, iespējami mazāku rētu atstāšana, diagnosticēšanu iespēju paplašināšana, analīžu noņemšanas attīstīšana, slimību ārstēšana utt.. Nevis ginekoloģiskā apskate, es domāju, ka cilvēks ar savu aci redz labak, nekā ja tev pa veederu virzītu USG, ar kuru veiktu ''parasto pārbaudi'' (kko tādu rakstīji, nesaprata domāji tā, kā es uzrakstīju vai kkā savādak). Tas pats citās mediciinas jomas - jāvirzās uz priekšu svariigas lietas, nevis , piemeeram, jādomā kā dabuut asinis, nedurot vēnā :D Cilveeka ķermenis ir no "ārpuses'' un ''iekšpuses'' , protams, var izveeleties pec iespējas mazāk sapiigus proceduuru veidus, bet nu Tev tad jacer , ka Tavā jautājumā attīstīties psihoterapijas mašinērija, lai Tev kads kārtīgi varētu izrakt problēmu kādēļ tik ierasta lieta, Tev atstāj tadu iespaidu ;)
Un ginekologiju kā nozari es nekad nesaliidzinu ar gulešanu ar vīrieti :D so gadiijumu gan jaa, jo tādā gadījumā es tiešām nesaprotu - tu arī kauc,kad Tev vīrietis ieiet ieksa? :DDD