Esmu nožēlojama

Reitings 5
Reģ: 11.05.2010
Sveikas, dāmas! Man šodien uznācis kaut kāds besis, sajutos nožēlojama, nē, laikam ne tikai sajutos, bet tik tiešām tāda arī esmu. Man nav nekā, ko darīt, nav hobiju, man nav daudz draugu, nekas mani nevar ilglaicīgi aizraut. Mana vienīgā izklaide, kad es varu izrauties no mājām, ir mans draugs, bet kā viņš ir aizņemts un nevaram tikties, tā man nav ko darīt, man ir garlaicīgi, nīkstu mājās. Agrāk es tā netiku domājusi, bet tieši šodien kaut kādas tādas domas galvā.
Es pat īsti nezinu, kāpēc es šeit rakstu, man gribējās kaut kur izlikties. Gribu kaut ko mainīt, bet kā? Ar ko sākt?
04.02.2013 21:33 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Jāsarunā nedēļas nogalē tikties noteiktā klubā, bārā un tad jāmin, kuras ir no mūsu nožēlojamo bariņa :D
05.02.2013 01:51 |

Reitings 51
Reģ: 14.01.2013
Man līdzīga situācija :) Pabeidzu skolu, darbu atrast nevaru (par pārdevēju negribu strādāt, nemācījos, lai strādātu par pārdevēju). Nu jau gadu vairāk kā pusgadu meklēju darbu. Gribētu mācīties tālāk, bet nav naudas. Draugs strādā, tiekamies reizi nedēļā. Jūtos atrofējusies :D Ar draudzenēm/ paziņām satikties negribu, negribu sabiedrību, jo man liekas, ka visi mani uzskata par tizlu neveiksminieci, kas nevar darbu atrast. Tāpēc, lai nebūtu pavisam slikti, es pievērsos veselīgam uzturam, sportoju mājās, lasu grāmatas un kas ir pats trakākais, es skatos seriālus, man tas liekas šausmīgi, jo vairs nav neviena seriāla, kas man interesētu, visi noskatīti :D, vai arī nāk nedēļā pa vienai sērijai vai jāgaida līdz jūlijam :D. Bet seriāli ir forši, ātri laiks paiet.
Galvā gan daudz sliktu un depresīvu domu, tāpat katru dienu ir brīdis, kad jūtos nožēlojami.
08.02.2013 17:31 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
par pārdevēju negribu strādāt, nemācījos, lai strādātu par pārdevēju

Ja nav noslēpums, kāda Tev ir izglītība?
08.02.2013 17:43 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Neesmu nekad tā jutusies...laikam neesmu normāla.
08.02.2013 17:50 |

Reitings 51
Reģ: 14.01.2013
Meredith
Vidējā profesionāla izglītība - grāmatvedība.
Jā, jā zinu kādi ir stereotipi par profesionālajām skolām un to audzēkņiem.
11.02.2013 17:44 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Sāc kaut ko darīt, kaut vai lasi grāmatas!
11.02.2013 17:46 |

darbu atrast nevaru (par pārdevēju negribu strādāt, nemācījos, lai strādātu par pārdevēju). Nu jau gadu vairāk kā pusgadu meklēju darbu. Gribētu mācīties tālāk, bet nav naudas.

Kaitina šī čīkstēšana... Ja gribi naudu, tad strādā! Un nu un, ka ne par grāmatvedi? Vai tad nevarēji iedomāties, ka varbūt tomēr netiksi uzreiz pie kārotā darbiņa ar smuko aldziņu?
Derētu izlasīt šo un padomāt - http://www.alekssdinamo.lv/post/43416427322/zudusi-paaudze-vai-slaistu-paaudze
26.02.2013 21:41 |

Man ir ļoti līdzīgi, bet es apzinos savu problēmu - es pati esmu slinka, man trūkst motivācijas un vēlme kaut ko darīt. Plus vēl neesmu apmierināta ar vidi, kurā dzīvoju t.i. mājām. Varbūt arī tev ir kaut kas līdzīgs?
26.02.2013 21:48 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Revenge- man atkal liekas, ka tas ir normāli, ka neviens neņem darbā bez augstskolas...
26.02.2013 22:01 |

Reitings 140
Reģ: 21.12.2010
Pati arī esmu izmācījusies par grāmatvedi arodvidusskolā, man viedoklis par to ir tāds, ka protams par galveno grāmatvedi tevi neviens neņems - kā teikt jaunu gurķi, bez pieredzes, bez zināšanām u.c, vienīgi vari mēģināt sākt ar grāmatveža palīgu,protams, ja tiešām uzskati ka labi pārzini likumus un visu kas saistīts ar grāmatvedību!!!
26.02.2013 22:07 |

Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Šādās tēmās sajūtos kā pēdējais sūds, ka man nav talanta dziedāt, zīmēt, neesmu vieglatlēta vai cita veida sportiste, liekas, ka vispār esmu kaut kāda pēdējā nūģe, lai gan esmu gana komunikabla un sabiedriska...

Ar mani tāpat - man nav diža talanta, bet ir dažas intereses, nav piķis, bet ir gribasspēks.. egh :(
Mani sapņi - iemācīties spēlēt klavieres, saksafonu, dejot, iet uz sporta klubiem trennēties, iziet make-up kursus, manikīres arī varētu, mani tās skaistumlietiņas interesē, man padodas citiem veikt skaistuma procedūras. Gribu izmācīties psiholoģiju, kaut priekš sevis, bet mācos pavisam ko citu. Viss ir aplam. Bet vai tas būtu pareizais solis, ja es mainītu savu dzīvi par 180 grādiem?
Jāuzmet ritīgs Grumpy cat face un jādzīvo kā ir :D
26.02.2013 22:15 |

Reitings 2264
Reģ: 16.02.2013
The same here. Par spīti tam, ka ir draugs, un skola, cenšos iet uz sporta nodarbībām pārējais laiks paiet dirnot pa istabu, kaut gan gribas izrauties, iet izklaidēties. Savu trūkumu saskatu draudzeņu trūkumā, paziņas ir, bet ne tādas meitenes ar kurām tiešām kaut ko varētu pasākt.
26.02.2013 22:38 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Ārprāc, tak pasaulē ir TIK daudz, ko darīt. Kā var šitā vispār teikt. Pat, ja nekas tevi ilglaicīgi neaizrauj, vismaz izmēģini tad vsas šīs daudzās iespējas, būsi daudzpusīga. Godīgi sakot, man nekad nav garlaicīgi, ir tikai mirkļi, kad egribas kaut ko konkrētu darīt un šie mirkļi ir atkarīgi tikai un vienīgi no garastāvokļa, bet garlaicīgi - nekad, jo ir 1'000'000'000'000 lietu, no kurām izvēlēties, un te pat nav runa par to, ka ir vai nav draugi.

rainha - redz kā. Man atkal tiešām ir dotība sun talants ļoti daudzās lietās, taču gribasspēka nekāda. Esmu slinkumpods un ttāpēc nekur neesmu attštījusies līdz izcilībai.

26.02.2013 22:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu nekas, cilvēku jau nevar aizraut viss. acīmredzot, tevi aizrauj netipiskas lietas. pasaki man kur tu liec laiku, ja mācies, ej korī un sporto? tev mājasdarbi jāpilda nav vispār? tu naktīs neguli vai kā?ja nepatīk dziedāšana un sportošana, tad met to pie malas un dari ko citu. ej kaut vai dejot. dejot pie tam vēl var ļoti daudz veidos. ej uz baseinu, brauc ar riteni, lasi grāmatas. arī ir ļoti daudz sporta veidu. nrevajag jau tikai uz vienu tikties. vari spēlēt basketbolu, futbolu, volejbolu un vēl un vēl un vēl. jāšanas sports, daiļslidošana. ja cilvēks ar ko nodarbojas noietni, tas viņam paprasa visu laiku.
27.02.2013 12:34 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
VECA DISKUSIJA!
27.02.2013 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits