Sveikas!
Man mazā ierašanās plānota tikai (jau) aprīlī, bet man jau ir pamatīgs stresiņš. Daudz ietekmē laikam tas, ka mana ginekoloģe nav īpaši runīga, nu jau ir par vēlu nomainīt.
Dažas paziņas arī gaida uz pavasari mazo, visu laiku tvīto, ka tik un tik dienas atlikušas, ir jau visu sapirkušas, tādos un tādos kursos ir bijušas. Un tad es sajūtos galīgi nelāgi, jo kursos neesmu bijusi, bet apsveru domu aiziet uz lekciju par dzemdībām. Vēl neeju, jo nezinu, vai man būs dabīgas dzemdības (iedzimtības faktori). Pirms pēdējā USG arī vēl negribu pirkt drēbītes priekš slimnīcas, mājās gan jau ir sanestas lietotas. Uzskatu, ka jaunas nav jēgas pirkt, izņemot pirmo komplektiņu.
Vēl ir jānopērk higiēnas preces sev, mazajam soskas utml.
Vai bez pēcdzemdību ir tik efektīva, vai pietiek tikai ar gulēšanu uz vēdera?
Dzīvoju burtiski blakus Stradiņiem, bet es nesaprotu- tad, kad man sāksies dzemdības, varu vienkārši, bez pieteikšanās iet uz slimnīcu? Un, ja tur nav vietas, vai nepieņem?
Tās, kas nav bijušas kursos, vai attieksme no ārstiem nav nosodoša, ja kaut ko nezini?
Kas vēl būtu būtiski zināt un atcerēties, no Jūsu pieredzes?
Zinu, ka daudz jautājumu- jo vairāk lasu, jo vairāk tie rodas :D Labāk nejautāšu par šuvēm, plīsumiem, klizmām utml, liekas, ka nu ir cauri, bet sprukt nav kur!
Milzīgs paldies jau iepriekš par atbildēm un pieredzi ;)