Es esmu par nelielu, simbolisku dāvaniņu un dāvanu karti vai arī uzzināt no pašiem vecākiem, kādas konkrēti ir vēlmes, jo ļoti viegli ir nošaut greizi ar visu to, ka bērni mēdz būt alerģiski, nepareizais izmērs un citas lietas. Mums dāvināja tiešām praktiskas lietas, arī pa kādai mantiņai un naudiņu. Ir dvielīši, smukas gultas veļiņas, drēbītes, kareklīši, kurus pie ratiņiem liek, sedziņas, plediņi, adītas/tamborētas kurpīštipa zeķītes, tās pašas cepurītes, cimdiņi, it īpaši maziem ir tiiik superīgas, ka tādas drēbītes tiešām tiks valkātas. Droši drīkst dāvināt ko lielāku ar domu, ka noderēs vēlāk, jo parasti visi iespringst uz to, ka bērniņš mazs un bebīšlietas sadāvina, arī mums pašiem viss tika sagādāts tikai pirmajiem mēnesīšiem, nepadomājot, ka bērni ļoti ātri izaug.
Par pamperkūkām - personīgi man ne visai, jo izjaukt būtu žēl, bet likt tīri fiziski nebūtu kur, bet zinu vecākus, kuri tiešām ir sajūsmā par šādām lietām - vieni glabā, citi nofotografē piemiņai un izmanto pamperus. :) Arī bantītes meitenītēm ir ļoti smukas, ja vien puķe nav lielāka par bērniņa galvu, tad gan skats briesmīgs.