Mazas kāzas vienmēr ir bijis mans sapnis. Tagad arī tādas plānoju. Viesi gan sanāks vairāk, bet ceru nepārsniegt 20 cilvēku limitu. Gribu, lai tajā dienā ar mums kopā ir tikai paši tuvākie cilvēki- ģimene, radi un draugi, kas arī ikdienā ir ar mums kopā, priecājas par mūsu veiksmēm un atbalsta grūtos brīžos. Tie cilvēki, kas patiešām par mums priecājas un ir ar visu sirdi kopā ar mums :)
Būs maza, intīma ceremonija brīvā darbā, kur mans tētis mani izdos pie vīra. Pēcāk mazas svētku svinības skaistā vietā, līdz mūsu mīļie aizvadīs mūs kāzu celojumā.
Es zinu, ka daudzi domās, ka taisam mazas kāzas, jo gribam taupīt utt. un tāpat noteikti atradīsies kāds, kas būs aizvainots par to, ka netika ielūgts. Bet tas mani, patiesību sakot īsti neuztrauc. Ietaupīt uz to nesanāks- izmaksas ļoti tuvosies tām, kādas būtu 2 dienu pasākumam, jo plānojam skaistu medusmēneša ceļojumu un arī uz svinībām taupīt netaisamies. Tāpat arī skaidrot, kāpēc tā un ne citādi nav mūsu plānos. Gribas, lai viss ir tieši tā, kā mēs paši vēlames.
Galu galā- tie, kas ir mūsu tuvākie, tie priecāsies ar mums kopā, bet tos, kas apvainosies, jo gribēja izēsties un sadzerties ballītē, es nemaz negribētu redzēt savās kāzās. :)