jūtos briesmīgi

Sveikas!
Esmu kopā ar puisi jau vairāk kā 4 gadus. Protams, pirmās nopietnās attiecības un viss no tā izrietošais.. Mūsu attiecībām nav ne vainas, kaut kādi sadzīviski strīdi, bet ne reizi nav bijis nekas ārkārtējs.
Dažādi apstākļi ir sakrituši tā, ka nevaram dzīvot vēl kopā.
Tomēr problēma nav tajā. Problēma ir tāda, ka man ir iepaticies kāds puisis, kurš ir labs mana drauga paziņa. Protams, esam pazīstami, tomēr nav pārliecības, ka arī viņam patīku es.

Manī raisās pārdomas par to, ko darīt un, vai nav tā, ka, ja es tik bieži domāju par to puisi, vai tā jau nav kaut kāda pazīme. Esmu apjukusi, nezinu, kā rīkoties.
Ir sajūta, ka ar draugu tā vairs nav mīlestība, bet gan drīzāk pieradums. Tomēr, domājot par iespēju šķirties, sirds sažņaudzas.

Jūtos tik nelaimīga.. Jo nezinu, kā rīkoties.. Pamest savu puisi tāpēc vien, ka ir domas par citu, bet nezinu, cik liela iespēja to "citu" "dabūt"?

Varbūt kādai ir bijis līdzīgi un varam parunāties caur vēstulēm.. Dikti gribas kādai izkratīt sirdi, jo neviena no draudzenēm nav tāda, kas saprastu un spētu palīdzēt, jo ir 2 veidi - 1.teiks, lai pametu un baudu dzīvi, 2. - pārāk labi pazīst manu puisi un ieteiks atgriezties realitātē un dzīvot kā līdz šim.

Paldies.
03.02.2013 22:01 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Nu tā kā tajā teicienā - ja nevari izvēlēties starp diviem, tad īstais no šiem tev nav neviens.

es atkal esmu dzirdējusi savādaku variantu : ja nevari izvēlēties starp diviem, tad jāizvēlas otrs. jo ja mīlēto pirmo, tad otrs neuzrastos

nepiekritu nevienam no sem te!!! uzskatu,ka mums cilvekiem ir tendence aiz neko darit(it seviski sievietem)meklet problemas utt, ka ari ar laiku otru vairs nenovertejam. patiesiba kad veca zeke ir nedaudz novalkajusies, slinkums ir to aizsut, bet nomainit pret jaunu. tas nekas, ka ta jauna bus sliktas kvalitates tomer nevajadzes sut!
04.02.2013 00:22 |

Reitings 14
Reģ: 25.11.2010
Piekrītu , ja tev būtu svarīgs pirmais puisis otrais tev neinteresētu....

Tātad, manuprāt, attiecības nav jēga turpināt, šķiries- nav vērts vilkt attiecības dēļ pieraduma un turpini dzīvot ļaujot visam nokārtoties no sevis..
04.02.2013 00:40 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Manuprāt, ir pilnīgi normāli, ka pēc 4 gadiem vairs nav mīlestība, bet gan tikai pieradums. Vai tiešām domā, ka arī pēc 10 gadiem Tev lidināsies baigie taureņi un būsi neprātīgi iemīlējusies? Ja tā, tad nekad nevarēsi veidot ģimeni un stabilas, ilgstošas attiecības, jo mīlestība pāriet. Uzskatu, ka attiecības ir jākopj nevis uzreiz jāmetās pie cita puiša. Un tas, ka Tev ir iepaticies cits arī ir pilnīgi normāli, jo esi tikai cilvēks, kurš nevar koncentrēties tikai uz vienu.
04.02.2013 01:00 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Uzskatu, ka attiecības ir jākopj nevis uzreiz jāmetās pie cita puiša. Un tas, ka Tev ir iepaticies cits arī ir pilnīgi normāli, jo esi tikai cilvēks, kurš nevar koncentrēties tikai uz vienu.

Tieši tā!
04.02.2013 09:02 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
gribētu pakomentēt redhead komentāru. mīlestība nepazūd, pazūd romantiskās sajūtas, romantiskā mīlestība, un tad jau attiecību pamatā var būt citas vērtības.
04.02.2013 09:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vari droši uzrakstīt man :)
nu īpaši vcitu daudz variantu, kā rīkoties , tev nav.
tev ir pašai kārtīgi jāizdomā, ko tu jūti pret savu druagi. un daudzi vīrieši var patikt utt, bet līdz zināmai robežai. varbūt tu vnk neapjaut, ka tas cilvēks tev vnk patīk tikai kā cilvēks. var jau būt, ka beigās paliksi pie sasistas siles. piedod, bet tas varbūt arī ir pelnīti. kaut gan nevienu jau nevar nosodīt par iemīlēšanos.
es redzu tādus 2 iespējamos variantus. tikai tev jāizdomā pašai- vai nu tev ir izveidojies tikai pieradums un sāc pa īstam iemīlēties tajā 2.puisī; vai nu tu esi aizmirsusi, cik ļoti mīli savu draugu un starp jums ir vēl tā dzirkstelīte, kuru tu pati īsti neredzi, bet kuru ir iespējams atgriezt.
padomā par to, vai tev sirds sažņaudzas tādēļ, ka puisis jāsāpina vai tomēr tu viņu mīli.
04.02.2013 13:04 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
es atkal esmu dzirdējusi savādaku variantu : ja nevari izvēlēties starp diviem, tad jāizvēlas otrs. jo ja mīlēto pirmo, tad otrs neuzrastos

Tā arī es izdarīju, izbeidzu savas 4gadus ilgās attiecības un ļāvos jaunajām. Biju baigā maita, bet rīkojos, kā sirds lika. Nu esmu kopā 2,5gadus ar otro puisi :)
04.02.2013 13:07 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Milestiba un pieradums viens otru neizsledz, tas ta zinasanai.

Par parejo, visticamak paries.
05.02.2013 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)