Sveikas meitenes,šeit rakstījusi neesmu. bet kur gan citur vērsties,ja nav kur,ja nevēlies,lai kāds paziņa par Tevi uzzin kautko.
labi mans stāts ir diezgan viekārš,lai gan man tā neliekas. Man ir puisis. jau drīz būs 3 gadi,precīzāk maijā.? daudz jums liekas,vai varbūt maz,tomēr.? es nezinu,bet nergibu sāpināt,jo lai arī ka ir bijis krāpšanas un strīdi,esam kopā,negribu viņu sāpinināt,jo zinu cik daudz nozīmēju,un ka,manis dēļ darītu jeb ko. mēs jau mazvai dzīvojam kopā,mājās pie manīm.viņš strādā,es vēl mācos. bet nu man ir viens labs draugs,pazīstami,jau no kādas ceturtās klases,tagad mācos divpadsmitajā,kopā ar viņu. un jau kad biju jaunāka biija,jūtas,viņš zināja,bet nekas nekad nav sanācis,un tagad atkal,mēs sarakstamies,tiekamies,ir uzplaukušas jūtas,un liekas arī viņam. bet vai viņam tās ir jūtas.? esam runājušī. viņš nekad savu meiteni nav krāpis,un nav ākstijies ar citu(ka knaibās,bakstās un tādā garā) bet nu,reizēm ar mani čatojot viņš ir atklājis,ka vēlās mani,ka patīku... bet nekas vairāk,par šādām sarunām mums nav bijis. līdz šodienai. kad uzrakstīju,ka man viņš patīk.. (jo burtiski piespieda to pateikt,nebija izvēles) tad saņēmu no viņa ielūgumu pasēdēt ,nedaudz iedzert un tā... nu es piekritu. bijām,mēs ākstijāmies,kniebām viens otram,līdz brīdim spontāni jau biju uz viņu(sēžot un bez nekāda seksa) jutu,ka man tas nozīmē daudz vairāk,ka vēlos vnk apskaut vj noskūpstīt. ) bet viņš vnk turpināja ākstīties un līda pie krūtīm un tā. nekas vairāk nenotika,jo neatļāvu nemaz. aizgāju mājās. un sākām čatot. viņš atklāja,ka nekas tāds ar citu nav bijis. arī rakstija,ka tā bija vnk ākstisanas un nekas ttads jau nebija. ahh.nu ķip mājā gribējis,ka bail,ka slikti beigtos.(nu lab,tas nozīmē moš uz to seksu netēmēja) aj. vnk nezinu ko darīt. neesmu nekāda mauka,un arī mīļākā nevienam negribu būt. jūs domājat,ka tas ir nožēlojami.? vj tad nevienai tā nav bijis. ahh. es patiešām negribu sāpināt puisi,bet ir tik grūti pretoties. ;(