Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ātrais jautājums

 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Čau!
Kā lai pagatavo omleti tādu pufīgu, ne kā pankūkveida?
03.02.2013 17:11 |
 
Reitings 73
Reģ: 25.07.2012
baltums jāputo ar mikseri vai putojamo slotiņu. pēc tam uzmanīīgi jāsajauc ar sakultu dzeltenumu. tad sanāk pufīga
03.02.2013 17:22 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Sakul olu baltumus atsevishkji stingraas putaas un tad iemaisi leenaam dzeltenumos.
03.02.2013 17:22 |
 
Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Ha, a man likās, ka pufīga sanāk, kad olai pievieno pienu :D
03.02.2013 17:26 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Paldies! :)
03.02.2013 17:29 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
A ko tik sarežģīti ar nodalīšanu, vienkārši olām pievieno krējumu/pienu vai abus kopā, visu kopā sakuļ un sanāk bieza, pufīga omlete :) Vienmēr tā taisu neko nenodalot un man sanāk pufīga. Vēl garšīgi ir pamētāt baltmaizes gabaliņus, tos sākumā apcept un tad liet klāt olu maisījumu, sanāk ļoti gardi un pufīgi!
03.02.2013 17:35 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
+ Pieveino bišķ mannā.
03.02.2013 17:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits