publiskās wc

Reitings 64
Reģ: 28.07.2012
Nevaru nokārtoties publiskās tualetēs, ne pa vieglam, ne kā citādi.. Ja ir cilvēki, kaut vai viens, tā es ciešos, kamēr aiziet. Skolā eju tikai stundu laikā. Kaut kad bija jābrauc tālākā ceļā un es sēdēju kafeinīcas wc un ne pa kam nevarēju pačurāt, cietos 6 stundas līdz mājām, likās ka pūslis pārsprāgs.. Man daktere teica ka tie ir nervi arī ģimenē tā bijis ir mammai, bet ar laiku pārgāja... Ir kādai tāda problēma bijusi vai joprojām ir, kā cīnāties? Tikai lūdzu, bez rupjiem komentāriem, bez jokiem, tā ir man smaga tēma, traucē pat īstenībā pilnvērtīgi dzīvot...
03.02.2013 16:31 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Jēziņ, beibe :D:D:D Forši sanāktu kā filmā Stulbs un vēl stulbāks - uzlikt mūziku austiņās uz visskaļāko un tad tik lai sākas :D

Atzīšos, ka man arī ļoti nepatīk, ka publiskajās tualetēs nav pa atsevišķām noslēgtām telpām, tāpēc kā bijusī studente cenšos pēc iespējas vairāk izmantot citas tualetes.

Bet vispār problēma ir dziļāka - mums tiek ieaudzināts, ka nekādi cilvēka organisma dabiskie trokšņi nav pieļaujami sabiedriskās telpās. Izšņaukt degunu nevar, kurkstošs vēders (un ne vienmēr pie vainas ir neēšana), atraudziņas (ok, pirdieniem ir cits "nē" iemesls), nu protams, ka tas aiziet līdz absurdam, un cilvēks pat uz tualeti nevar normāli aiziet.
03.02.2013 18:47 |

10 gadi
Reitings 45
Reģ: 24.11.2012
Kā jau minēju, man ir nervi pie vainas un arī savā ziņā prātā tāda kā satraukuma sajūta. Bērnībā biju šausmīgi tramīga, nervoza un emocionāla, raudāju par visu. Tas man liekas spēlē lielu lomu tagad.. Paldies, ka esat tik atsaucīgas, noteikti ņemu vērā ieteikumus, liels jums paldies!!!
03.02.2013 18:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits