sveikas, meitenes!
kautkā gadījās, ka mani iepazīstināja ar kādu puisi, kurš man jau no sākta gala iepatikās. Vecāks par mani (viņam 31 gads), izglītība, savas mājas, uzņēmums. Viss vnk ideāli.
Sākām randiņot, mani viņs baigi lutināja, rūpējās, biju 7. debesīs. Arī sex bija superīgs.
Esam tikušie jau gandrīz pusgadu, sākām runāt par to, ka es varētu pārcelties pie viņa. Vakar taisni par to runājām, bet viņš vienā brīdī paziņoja, ka man esot jāapsola, lai es neokšķerētu viņas lietās, telefonos, kompī, jo es nebūšot laimīga par to, ko tur atradīšot. Apstulbu, prasīju, vai viņš mani krāpis, uz ko viņš atbildēja, ka viņš mani mīlot, pārējam neesot nozīmes lai tikai es neizspiegojot viņu un netaisot histēriju, ja viņu redzot kopā ar citu. :(
Pēc šitā jūtos kā izsista no sliedēm! Nesaprotu, kā man uzvesties, ko teikt. Viņš daudzas reizes teicis, ka mīlot mani, gribot nopietnas attiecības, tagad uzzinu, ka viņam vajadzīga arī brīvība. :( Galvenais, ka viņš tiešām rūpējas par mani, ir īsts džentlmenis un galīgi nav babņika tips. Iepazīstinājis mani ar saviem senčiem.
Kā man darīt, meitenes?