Ar trešo reizi izlasīju beztēmu pareizi. :D
Jau atkal vīns pie vainas :D Vakar pirmo reizi bija tāda cīņa ar vīna pudeli, beigās to korķi izgrebu ar nazi un skrūvgriezi un pašu galu iestūmu ar skropstu tušu. Kādas 25 minūtes ņēmos līka. Tā ir, ka kāds nolauzis korķu viļķi un ielicis atpakaļ plauktā. Šodien gan gāja labāk, viens maz stūmiens un pudele vaļā :D
Dzeru, jo besis, draugam bija šovakar jābūt mājās, bet atsūta sms, ka būs rīt, jo aizkavējušies Lietuvā. Bļin, visas manas skaistuma procedūras vējā :D
Tad nu nodzeru dienu, arī draudzenei jau atteicu, jo domāju, ka tikšu pie prieciņiem, jopcik, esmu noilgojusies. Man vajag prieciņus :D
Pirmo reizi piedāvāja darbu caur pazīšanos, uzņēmuma grāmatvede saprata, ka es par daudz cenšos un man par maz maksā, draugiem nepeiciešama darbieniece par 2x lielāku algu, kur es labi iederēšoties, jo visi pozitīvi utt. Šodien uzņēmuma īpašnieks man laikam zvanīs, bet nu būšu labi iereibusi :D Un pēdējās nedēļas laikā manā tagadējā darbā ir uzlabojušies apstākļi un man paveras iespējas, pat nezinu vai gribu mainīt sfēru, o patīk tas, ko daru, patīk kolēģi un darba vietas atrašanās. Life is too weird.