Kā izvairīties no strādāšanas 10-11h dienā. man būtu jāstrādā standarta darba laiks, piecas dienas nedēļā, taču 4 dienas priekšniece ir izdomājusi,ka būs jāstrādā 10-11h. brīvdienās man nav jāstrādā, bet drīzumā būs viena nedēļas nogale jāpavada darbā, tomēr man sava sestdiena , svētdiena ir dārga. tas ir vienreizējs pasākums. protams, par to papildus nepiemaksās. nedēļu katru dienu strādāt un vēl pie tam nedēļas beigās garās stundas arī būs škrobīgi.
iekritīs pēc tās nedēļas kāda papildus brīva diena, taču tas ir vien ,tāpec ka uzņēmums, iestāde vispār tajā dienā nestrādās dažādu apstākļu dēļ. ja nebūtu tādi apstākļi, tad diez vai man vispār piedāvātu brīvprātīgi brīvu papildus dienu.
ja es ko teikšu, tad sāks draudēt ar atlaišanu, vai arī spekulēs ar to,kad man jājūtas laimīgai, jo nākamajā nedēļā būs vēl kāda brīva diena.
darbā varētu bez manis tikt galā, jo es viena pati esmu veikusi šos darba pienākumus un zinu,ka ja velta visus savus spēkus, tad var paspēt visu izdarīt. protams. tajās stundās, kad man būs papildus jāstrādā būs jāveic pārsvarā darba pienākumi ,kuri nemaz uz manis neattiecas, jo darba biedrenes, it kā pašas netiks galā.
protams,ja man būtu liela alga ,tad es nepīkstētu un ietu, taču par mazu aldziņu nav motivācijas papildus ārpus darba laika iet un strādāt.