Sveikas, Dāmas!
Izkratīšu te mazliet savu nelaimi....
Izķīros ar meiteni, bijām kopā divus gadus - nezinu vai tas ir daudz vai maz, bet nu laiciņš bija...
Vēlos zināt vai pareizi būtu ja es gribu viņai uzrakstīt???!!!
Lieta tāda ka es viņu pasūtiju dusmu vilnī tad pēc dienas divām mīļi pieejot klāt apskāvu nobučoju un teicu ka visu nožēloju un vai būs otrā iespēja - viņa mani pamatīgi atgrūda un pateica ka nekad nevēlās būt ar mani vairs... tas protams sāpēja sāku sportot jo man tas ļoti palīdz noņemt stresu un gruzonu.... Tagad ir pagājis jau mēnesis kopš tā brīža kad sakravāju mantiņas kamēr viņa bija darbā, un aizbraucu prom... Daru visu lai pēc iespējas mazāk domātu par viņu, bet bļaāāāviens es nevaru man nesanāk es tikuntā domāju par viņu un tas mani ēd nost... gribu aizmirst un viss, jo principā nebiju jau tik ļoti vainīgs jo esmu izdarījis visu lai viņai būtu labāk, bet viņa mani piekāsa par to arī strīds bija es pateicu viņai to visu acīs ka es nevēlos būt kopā ar cilvēku kas mani neciena - man bija tāda sajūta.... Bet tagad saprotu to ka abi bijām vainīgi - Es vēlētos būt kopā ar viņu atkal, bet ja viņa ir pateikusi nē tad okey - Es atpakaļ neiešu!!! Tikkai gribu zināt vai viņai viss ir kartībā tapēc arī vēlos uzrakstīt - Jo esmu ļoti labsirdīgs cilvēciņs un ja vajadzēs es neskatoties uz to ka vairs neēsam kopā tikuntā palīdzēšu.... Viss ko jums lūdzu ir tas lai paskaidrojat ko man darīt?
Rakstīt? / Nerakstīt?
Jo negribu vilties un nostādīt sevi loha lomā, un nevēlos pectam dzirdēt ka viņa vel par to pasmejās vai apvainojās....
Ceru sapratāt ko vēlos ar to visu pateikt...