Kuram jāraksta pirmajam?

Reitings 24
Reģ: 24.01.2013
Sveikas, dārgās dāmas! :)

Pašlaik atrodos attiecību pašā sākumā jeb pareizāk teikt - simpātiju līmenis, satikšanās, apskāvieni, garas vēstules utt. Tas, protams, viss jauki, ja vien es nejūstos nepārliecināta par viņa jūtām un par to, vai viņš vispār vēlos veidot ar mani kaut ko..
Ir tā, ka vienmēr rakstu pirmā Es. Pat ja esmu nobriedusi nerakstīt, divas dienas izturu, bet beigās tomēr atkal uzrakstu! It kā jau nieks, bet līdz ar to ir sajūta, ka es viņam neinteresēju. Protams, kad pajautāju, vai netraucēju viņu, viņš saka, ka priecājas, ka uzrakstu viņam, bet...tomēr ir nepareiza sajūta. Ja agrāk vēstules bija garas, tad tagad aprobežojas ar pāris teikumiem...

Nezinu, varbūt nerakstīt vairs? Bet tāda sajūta, ja neuzrakstīšu, tad mēs vispār zaudēsim kontaktu un attālināsimies :(
01.02.2013 23:32 |

Reitings 24
Njāaa...ilgi nebiju rakstījusi, cik nu ilgi..4 dienas! :D Puisis pats uzrakstīja, un noskaidrojam visu, aizvien interesēju viņu un grib tikties! Noteikti neizarstēšu viņu no tās nespējas uzrakstīt pirmajam, jo šīs 4 dienas likas kā vesela mūžība man!
04.02.2013 21:07 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Man vienmēr ir bijis tāds princips, ka izrādu uzmanību mazāk nekā vīrietis, lai atsijātu tos, kas nav no sirds ieinteresēti. Rezultātā attiecības veidojušās tikai ar uzstājīgākajiem, kur man bijis maz jāpiepūlas, un tas man patīk.
05.02.2013 12:36 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ļauj, lai viņš tev arī raksta pirmais. neraskti viņam pati visu laiku, vislabāk izrunājies un pajautā, noskaidro iemeslus, kādēļ ir šīs īsās vēstules. bet nu tā ir, ka jau ilgāku laiku tiekas, tās vēstules nav tik garas, jo tur vnk vairs tik daudz ko rakstīt. vnk nostādi viņu konkrēti un pajautā, kas par lietu. neļauj izvairīties. varbūt viņš paralēli ar kādu citu sarakstās un tiekās. tas gan varētu būt iemesls
05.02.2013 13:34 |

Reitings 78
Reģ: 02.01.2013
Man arī pastāv šī problēma. Bet vienmēr iesaku izrunāt visu, ko domā!
Es ilgi mēģināju caur visādiem mājieniem noskaidrot, vai puisi interesēju, ja jau tikai es esmu tā, kas raksta pirmā.

Tad nu viņš vienreiz pateica - saki man visu tieši un skaidri. Es mājienus nesaprotu! (Kā vairums puišu)
Pateicu visu kā uz paplātes, un vismaz viņš saprata, ko domāju!
Protams, izrādījās, ka savā galvā biju izdomājusi 100 variantus, no kuriem neveins nebija patiess.
Tagad puisis vienmēr raksta pirmais! :)
05.02.2013 14:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
isteniba pareizi jau ir. klausi savai intuicijai. no dzives tiesam varu teikt, ka ta ir, ja neraksta 1. , neinteresejas, tad tur nav nekada baiga love vai patiksana. visticamak tiec paturta ka rezervevai puisis vnk neatsuj.

jus dzive ari tiekaties vai tikai catojiet?
05.02.2013 14:48 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka abiem vajag izrādīt iniciatīvu, un ja viens to nedara, tad laikam jau tik ļoti neinteresē.

Tā, ka neraksti viņam un gaidi, skaties kā īsti ir.
05.02.2013 14:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
rakstisana pirmajai, 1. iniciativas izradisana un aicinasana utt ir UZTURET ATTIECIBAS PASAI AR SEVI!!!!!!!nozelojami
05.02.2013 14:50 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
hah, man bija čalis, kurš arī bija pieradis pie tā, ka rakstu pirmā un katru reizi kad viņam uzrakstīju, sekoja - Paldies . ķipa pats nevarēja uzrakstīt, bet pateicās par to, ka es to izdarīju.
tas gan bija smiekliigi :D
05.02.2013 15:05 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es nekad nerakstu pirmaa :D
Arii tagad,kad mums viss nesen saacies,es labaak nogaidu. lai arii mees esam kopaa jau:D
05.02.2013 15:23 |

Reitings 60
Reģ: 21.08.2010
Nu man te arī tā interesanti ar vienu puisi ir sanācis. Pirmajā reizē, kad iepazināmies pilnīgi 100% zināju, sajutu, ka patīku, bet pēc tam nekādu uzmanību nesaņemu, bet tas bija tapēc, ka nepareizu numuru bija ierakstījis. Bet tā arī par sarakstēm tālāk netikām. Kad nejauši atkal satikāmies dzīvē - viss forši, uzmanības izrādīšana, interese utt. Bet, kad čatojām atkal tālāk par runāšanu netikām, nejutu to interesi, kas tika dzīvē izrādīta. :/

Tāpēc tagad īpaši neiespringstu un piekrītu palmira - kurš gribēs atrast, atradīs; kurš gribēs uzrakstīt, uzrakstīs utt. Varbūt grib vēl dzīvi pabaudīt, paballēties vai nav gatavs attiecībam.
05.02.2013 20:07 |

Reitings 25
Reģ: 05.01.2011
Meitenes, man šķiet šī problēma ir aktuāla lielākajai daļai no mums.
Es tieši šobrīd piedzīvoju tieši tādu situāciju kā apkastīja tēmas aizsācēja! Pilnīgi vārds vārdā to stāstu savām draudzenēm...
Jā, atteikties no kārdinājuma uzrkastīt ir diezgan grūti, bet man šķiet tas ir vienīgais veids kā ieraudzīt vai viss ir tā kā es pati esmu to iedomājusies.
Tomēr... man šķiet es zinu kapēc viņam ir tāda pret mani attieksme. Mēs iepazināmies klubā, tas notika dzērumā (manā dzērumā), bet tomēr aizķēra tas, ka viņš ierkastīja manu numuru, bet nepareizi... Tomēr nākamajā dienā atrada mani FB un sāka dibināt kontaktu. Šodien no šī kontakta vairs nav ne miņas... tomēr es pacietīgi gaidu un cenšos veltīt savu uzmanību kaut kam citam, svarīgākam un prioritārākam, iesaku arī tev :)
05.02.2013 20:33 |

Reitings 24
Marta, satiekamies arī dzīvē! Nu īstenībā, piekrītu, ka arī tas varētu būt iemesls, kapēc vēstules paliek īsākas, jo nav jau arī visu laiku par ko runāt. Nuu, kad sākam sarakstīties, bija reizes, kad viņš pirmais rakstija un spēra daudzus drosmīgus soļus, mudināja uz tikšanos un tml. Bet tagad kaut kā viss ir apstājies, protams, gaidāma nākamā tikšanas, kurā tad centīšos saprast, ko es īsti viņam nozīmēju.

Sany, īstenībā esmu domājusi, ka varbūt ir vēl kāda, jo nu pagaidam mums jau nav tādas pāra attiecības, bet viņš to noliedz. Protams, negribas būt naivai, tapēc pagaidam esmu piesardzīga, vismaz līdz viņš pierādīs, ka esmu vienīgā un ka interesēju viņu! :)
05.02.2013 22:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits