Vai jūsuprāt ir kāds klubs Rīgā, kurš tā teikt atšķiras no visiem?(protams,labā ziņā)
Es pat nezinu, ko tieši meklēju, bet nu kaut ko tādu savādāku, interesantāku, varbūt savādākas izklaides kādas (nevis tikai dzeršana un dejošana :D )
Esmu tajā Moon Safari bijusi tikai vienu reizi, godīgi sakot, nepatika! Iespējams tas tādēļ, ka bijām vairāk uz rīta pusi, kad visi jau saguruši, jo viens pazīstams puisis ir sajūsmā par to vietu. :)
jā,man ar tur patika, tikai tur salīdzinoši daudz (vismaz man tā likās) ir ārzemnieki. vienreiz viens man latviski ar tāāāādu akcentu stāstīja,ka ir strādājis Staburadzē un cepis kūkas :D
Man viens pazīstamais stāstīja, ka taja Safari resni krokodili ap stieni karājas :D Tas bija tik smieklīgi kā viņš stāstīja. Viss nomīzts, kkādi urloni tusējas. Pirmo un pēdējo reizi tur bija :D
Fu , es gan neieteiktu nevienam iet uz THE CLUB, glāzes tur ir netīras, dažas viesmīles rokas nemazgā pēc pīpēšanas un ar tādām griež bārmeņiem augļus , pie citas viesmīles vsp draugi narkomāni nāk un tad vazājas pa visu klubu sanarkojušies... pretīgi
Moon Safari ir galīgi nolaists, manā skatījumā vismaz... Vasarā man patīk First Dacha, jo ir daļa kluba ārā, telpa un atmosfēra patīkamāka šķiet. Savādāks nedaudz ir Studio69, vairākas zāles, triku mākslinieki man tur patīk, tur nekad negarlaikojos.