Sveikas.
Jau gandrīz gadu esmu kopā ar vīrieti, kurš spēlē grupā, salīdzinoši nelielā, bet šādi tādi ienākumi arī ir. Ja naudas problēmas būtu tā mazākā problēma, tad lielākā ir tā, ka viņš ļoti daudz dzer. Imunitāte gadu laikā jau izstrādājusies un viņš nekrīt, kad ir totālā pālī. Muļķibas dara, bet nu, kurš gan neuzvedas muļķīgi, kad ir iedzēris/piedzēries. Arī piekrāpt mani ar citu sievieti nespētu, to zinu. Mīl mani.
Bet tā atstāšana mani vienu uz vairākām dienām nedēļā (tipa uz mēģinājumiem), man un viņam zinot, ka vnk tiks nodzerts prāts, man ļoti traucē mūsu attiecībās. Ir daudz citas problēmas, tā pati nauda, dzīvesvieta, dzīves apstākļi utt. Pati pašlaik nestrādāju. Tūlīt diploms rokā un meklēšu darbu, arī dzīvokli īrēšu (pagaidām dzīvojam pie viņa vecākiem divstāvu mājā).
Ah, man vnk jau depresija un tās mocības, jūtos kā kalpone. Viņš lauva un es vēzis pēc horoskopa.
Īsti nezinu, ko gribēju ar šo visu teikt. Vnk pažēloties. Jūtos tizla visos veidos.
Ik pa laikam domāju pārtraukt attiecības, bet nespēju. Šķiet, ir gan mīlestība, gan pieķeršanās. Bet tie sliktie ieradumi..
Vai mūziķa gars, vai horoskopu nesaderība vai vnk dzīves sakritība tāda? Ko darīt? Ko nedarīt? Esmu jau runājusi par šo ar viņu, bet nekādas atbildes nesaņemu. Tikai - ''Ko tu tagad gribi no manis?''