*Mēģinu saprast, kas ir dusmu cēlonis. Reizēm liekas, ka sadusmojies par to, ko otrs saka, bet patiesībā pašai ir kādas iekšējas problēmas, esi sevi izsmēlusi, neesi domājusi par kādu emocionālu sevis iepriecināšanu utt.
*Ja man ir ilgstošas dusmas uz otru cilvēku par pagātnes nodarījumu, tad es daudz rakstu kladītē. Kā jūtos, kāpēc tas notika, ko esmu iemācījusies.
*Joga un meditācija manā dzīvē ir palīdzējusi ļoti daudz.
*Sīkās dusmas, ko izraisa ikdienišķi nieki, es ātri vien atpazīstu un neļauju tām mani kontrolēt. Cilvēki, kas psiho par niekiem, izskatās smieklīgi. Man ģimenē pāris tādi ir, tas man ļoti palīdzējis tādai nebūt. Es vienkārši redzu dusmas kā kaut ko ārpus sevis, par kuru man ir iespēja pieņemt lēmumu - gribu es tam tērēt enerģiju vai nē.
*Gadu laikā esmu iemācījusies citu viedoklim un rīcībai mani skart minimāli, necenšos viņus kontrolēt, patiesībā man nav daļas gar to, ko otrs dara, tā ir viņa dzīve. Ja agrāk cilvēks, kurš uz mani bļauj, man lika bļaut pretī, tādā veidā veidojot bezjēdzīgu ārdīšanos, tad tagad es varu mierīgi stāvēt un domāt, cik tas cilvēks muļķīgi izskatās. Reizēm gan mans miers otru vēl vairāk satricina :D bet galu galā pēc laika cilvēks saprot, ka tāda ārdīšanās ir kaut kas tāds.. psycho!!! :D