Ko lai dara ?

Reitings 21
Reģ: 31.01.2013
Sveiki , gribēju pajautāt jūsu viedokli par zemāk rakstīto situāciju.
Mazliet par sev, man ir 28 gadi, strādāju jau 6 gadi un pelnu pietiekami, nepīpēju, nedzeru, s portoju. Sapņoju par normālu dzīvi, sievu, un bērniem un uzstādīju sev mērķi ka to sasniegšu līdz 30 gadiem,es saprotu ka bērns prasa lielus līdzekļus kā arī dzīvošana mūsdienu Latvijā prasa lai abi vecāki ģimenē strādātu lai bērnam būtu viss, kā arī sev mazliet.

Pirms 4 gadiem iepazinos ar meiteni , skaista un apburoša studente ,nebija viņai darba pieredzes, bet likās ka dzīve visu saliks pa plauktiņiem un viņa sāks strādāt un mēs apprecēsimies un izveidosim ģimeni  saprotu ka skaisti skan, bet es uz to visu eju un tuvojos. Problēma ir tāda ka draudzene pa 4 pazīšanas gadiem nemaz nedomā par strādāšanu un viņu uztur māte. Tagad viņa mācās maģistratūrā un to pabeigs pēc 18 mēnešiem kur pēc tam sekos darba meklējumi un iepazīšanās ar darba tirgu u.t.t Es tagad saprotu ka mans sapnis ar šo sievieti netiks piepildīts, manī notiek tāda kā cīņa starp saprātu un sirdi, kur saprāts saka, lai es izbeidzu šīs attiecības, bet sirds tieši otrādi un sirds cer ka tomēr mans sapnis izdosies. Es nezinu ko darīt un man nav neviena tāda tuva drauga ar ko es varētu par to parunāt, un tāpēc es vēršos te. Nesaprotu tagad ko man klausīt, saprātu vai sirdi.
Jautājiet ja ir kādas neskaidrības , centīšos atbildēt.
P.S Jau tagad atvainojos par gramatiskajām kļūdām.
31.01.2013 20:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai tad tiešām ir nepieciešami 4 gadi, lai saprastu, ka cilvēkam nav interešu? :)
Bet varbūt viņa būtu laba māte jūsu bērniem.. :)
31.01.2013 22:14 |

Reitings 21
Es cerēju ka kaut kas izmainīsies!
31.01.2013 22:14 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
šodien tik uzjautrinošas diskusijas un problēmas....
Mīļais Aigar, nu liec to meiteni mierā - lūk cosmo.lv daudz brīvu meiteņu, 90 % pilnā balsī ir teikušas, ka negrib paraziēt uz vīriešu rēķina, bet rēķinies mājas solis uz pusēm jādala! Kas vēl visām ir intereses, visas skaistas, veselīgas un sportiskas nu kur problēma Aigar, zelta ādere :D
31.01.2013 22:19 |

Reitings 21
DIO Man prieks ka tev jautri , bet man neīpaši :)
31.01.2013 22:20 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
2 gadu laikā to nepaveikt!

bērnu uzčinīt nav problēmas :D ja abiem tur lejā viss ir ok
31.01.2013 22:21 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
disaster,

Izklausies pēc pretīgas un patmīlīgas sievietes.
Piedod! Bet tādas sievietes kā Tevi ciest nevaru.

Un kāpēc tikai vīrietim par visu jādomā?
Un jānodrošina skuķis, kam viss tikai ķeksīša pēc. Ka tik kādam atslaukt naudu, bezmaz kā govi.

Es ja būtu vīrietis, un būtu daudzkas pārrunāts un izrunāts, censtos drīzāk tikt no tādas sievietes vaļā.
Ja cilvēks nav mainījies līdz 24 gadu vecumam, diezvai mainīsies turpmāk.

Un nevajag te muldēt, ka maģistratūra baigi aizņem laiku, man vairāki paziņas apvieno pilnu slodzi darbā ar maģistratūru un doktorantūru.
31.01.2013 22:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
cik peec tekstiem noprotu, maate veelaas, lai meita tikai studee, nevis raujaas starp darbu un maaciibaam. gan jau peec izmaaciishanaas straadaas un paspees nostraadaaties kaa darba zirgs. man liekaas, autors paaraak steidzaas ar situaacijas
_komedija_ - un kaapeec lai viirietis nedomaatu par apgaadaashanu? taapat liidz ar beernu piedzimshanu sievietei buus vienmeer vairaak darba nekaa viirietim , tad lai vismaz vinju palutina pirms beernu ierashanaas pasaulee.
31.01.2013 22:45 |

Reitings 21
Krista es viņu tā palutināšu ka pēc tam maksāšu alimentus, un viņa atradīs citu kas viņu pirms nākamā bērna palutinās. Ģimenē ir 2 vecāki , abiem ir sava loma, varbūt agrāk vīrs+sociālie garanti spēja nodrošināt situāciju kad vīrietis spēj visu nodrošināt viens pats.
31.01.2013 22:51 |

Reitings 16391
Cilvēki ir dažādi. Mans draugs uzmet lūpu, ja kaut ko iepīkstos par naudu! Viņš uzskata, ka tas ir pazemojoši, ka sieviete vēlas segt ģimenes izdevumus par savu naudu. Viņaprāt, tā esot domāta sevis lutināšanai un dāvaniņām :) Savukārt man jārūpējas par to, lai mājās būtu laba atmosfēra :)
31.01.2013 23:04 |

Reitings 9169
Aigars - es varbuut buushu vecmodiiga, bet neuzskatu, ka sievietei buutu jaastraadaa pilnaa slodze, ja vien viirietis neuznjemaas preciizi pusi no visiem maajas darbiem, beerna barosanaam, neguleetajaam naktiim, eest gatavoshanas utt , tad var arii buut runa par to, ka abiem ir vienliidziigi jaastraadaa algots darbs. un viirietim ir jaavar nodroshinaat sieviete ar beernu, ja beerns ir mazinjsh.
31.01.2013 23:04 |

Reitings 21
Krista es nevienu čali nezinu kurš to visu spētu pavilkt viens , laikam izskatās ka forumā lielākā daļa uzskata ka man jāiet meklēt otrs darbs :) Bet es ar savu algu tagadējo spēju pavilkt dzīvokli+kādu kredītu un vēl pāēst , ja viņa pelnītu kaut minimālo būtu jau šiki.
31.01.2013 23:07 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
krista,
nu neuzskatu, ka tikai vīrietim jāpelna. Es nespētu slaukt naudu no otra.

Bet draudzene/ sieva tikai sēž mājās - solāriji, kosmetologi, apģērbi un kurpīšu veikali u.c.

Un lutināt cilvēkus var dažādi. Nav obligāti vienmēr briljanti jāmet pie kājām.
31.01.2013 23:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
es viņu tā palutināšu ka pēc tam maksāšu alimentus

moš labāk tik daudz viņu nelutini,lai nav jāmaksā :D
31.01.2013 23:10 |

Reitings 16391
Nestrādājoša sieviete ne vienmēr ir naudas slaucēja. Tomēr uzturēt kārtību mājās, sagaidīt vīrieti ar siltām vakariņām ik dienas un audzināt bērnus paņem gan laiku, gan spēkus!
Ja sieviete kārtīgi izaudzina bērnus... neviena naudas summa tam nestāv klāt :)
31.01.2013 23:11 |

Reitings 16391
es viņu tā palutināšu ka pēc tam maksāšu alimentus

Ja viens nevar savilkt galus par ģimeni.. tad jau nekāda lielā lutināšana tāpat neiznāk :D
31.01.2013 23:12 |

Reitings 9169
Bet es ar savu algu tagadējo spēju pavilkt dzīvokli+kādu kredītu un vēl pāēst.

tu domaa, ka tu tieshaam esi gatavs radiit gimeni? pirmo gadu sieviete peec beerna piedzemdeeshanas nestraadaas peec tam ir iespeeja , ka nevarees uzreiz iziet atpakalj darbaa deelj beernudaarza gaidiishanas rindaam vai deelj privaato beernudaarzu cenaam. nedod dievs, ka mazais buus slimiigs un sievietei buus jaaseezj maajaas ar slimu beernu vai sieva pazaudees darbu juusu lauliibas laikaa. tad ko dariisi? teiksi vinjai,ja vinja nespeej atnest labu algu maajaas, tad lai vaacaas prom? ir viegli pasham bez uzkraajumiem runaat par gimenes veidoshanu un naivi paljauties uz sievas gaidaamajaam algaam.
31.01.2013 23:19 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
aigar nesaki nu vis, ka nav tadu calu kas varetu pavilkt visu vieni!
es ar neesmu stradajusi, paliku stavokli pec viduskolas, tagat majas audzinu berninju, bet virs strada un pelna, un, kad ieminos, ka vajadzetu sakt domat par to, ka ari es iesu stradat, vins uzstaj, lai palieku vel majas ar mazo (lai gan mazajam jau 2 gadi), jo vinjam patik kad vins atnak majs no darba maja ir savakta, vakarinjas uztaistas un mazais visu dienu bijis ar mammu!

bet lasot tavus komentarus izskatas, ka tu vinju nemaz nemili, esi vien nolukojis dzemdetaju, kurai tik un tik ilga laika ir japalidz tev tikt gala ar rekiniem, un jasagada berns! tu nemaz nerekinies ar to ko velas meitene un varbut vinjai ir citi sapnji!
31.01.2013 23:22 |

Reitings 21
Krista tu esi spītīga :D Neviens nesaka ka viņai ir jānes četru ciparu skaitlis mājās , interesanti cik tad ir jābūt kopējam ģimenes budžetam lai varētu normāli dzīvot un audzināt bērnu tavā izpratnē?
31.01.2013 23:23 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
a un vel, ja tu velies veidot gimeni kadel meitene vel dzivo ar mati nevis ar tevi? kapec tad neesi vinju vel apprecejis? jeb tev vajag apstiprinajumu, ka lidz tik un tik gadiem bus berns, tad aprecesi?
31.01.2013 23:24 |

Reitings 21
Kiky tātad stāstu tev savu redzējumu par normālu ģimeni kas dzīvo Latvijā mūsdienās-Es uzskatu ka abiem vecākiem ir jāstrādā,bērns tiek plānots tad kad viss ir ok un abi uzskata ka ir laiks un pietiekami lielas budžets ģimenes(cipars katram ir savs) un es domāju ka tā dzīvo lielākā daļja ģimeņu Latvijā. Kiky es apsveicu tevi ka tavs draugs/vīrs spējs to visu pavilkt :) Teikt ka es kaut ko nemīlu tikai tāpēc ka nespēju viens nodrošināt, nu ja es jau gribu, bet tas var būt kaut kad nākotnē, bet tagad ir tā ka ir. Varbūt dāmas es aplami domāju, es nevienam neko neuzspiežu, es vienkārši tagad tā domāju.
31.01.2013 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)