Šokolāde un kafija.. Laime jeb murgs..?

Reitings 17
Reģ: 28.04.2010
Sveikas!
Daudzām ir atkarības.. Citai no cigaretēm, citai alkahola un citām ne tik ļaunām atkarībām.. Bet mani sāk nomākt tas, ka man ir atkarība no šokolādes un kafijas.. Es to varu saukt par atkarību, jo nespēju iedomāties dienu bez tām.. Bet tās rada lielas problēmas dzīvē kopumā.. Protams, kalorijas.. Un manāmi.. savi 10kg ir klāt.. :( Miega problēmas, mūždien esmu neizgulējusies, vienalga cikos eju gulēt.. Bieži pat vnk nedzirdu modinātāju.. No slikta uztura parādās nepilnības arī uz ādas un no saldumiem arī uz zobiem.. :(
Nekādīgi nespēju sevi mainīt.. HELP!! Cik reizes neēsmu jau apņēmusies sevi mainīt, bet tas beidzas jau pēc 1 dienas.. Jo darbs pie datora, daudz arī stresa.. Sāku arī mācīties neklātienē.. Papildus stress.. Brīžiem liekas, ka vairs nevaru izturēt, bet esmu tik vāja, ka nespēju to apturēt.. Varbūt jums ir līdzīgi..? Varbūt kāda jau ir tikusi ar tāda veida problēmām galā?
Ā, jā, arī seksu man vairs negribas.. :/
Rakstu te, jo nevēlos ne ar vienu tuvu cilvēku vai arī vnk draugu par to runāt.
Tas viss sākās, kad sākām dzīvot kopā ar savu tagadējo puisi.. (dzīvojam kopā vēl joprojām)
31.01.2013 20:01 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man arī galīgi nevelk saldumi un es nemeloju. Kaut ko saldu sakārojas labi ja reizi mēnesī vai pat vēl retāk.. Bet es toties nevaru dzīvot bez čipsiem un visādiem sāļajiem snackiem..

Autorei - pirmkārt, nevajag saukt to traukūdeni 3in1 par kafiju. Tā nav kafija! Kaut kādus cigoriņus neesi mēģinājusi? Daudzi veiksmīgi ar tiem aizvieto kafiju. Un saldumu vietā labāk našķojies ar riekstiem vai žāvaugļiem + fiziskas aktivitātes.
31.01.2013 22:09 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
labi, ka man negaršo ne kafija ne šokolāde :D
31.01.2013 22:09 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
31.01.2013 22:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits