Čau! :)
Vai, Dies', beidzot man liekas, ka emu iemīlējusies. Jā, agrāk man šķita, ka esmu mīlējusi, bet tā laikam nebija mīlestība un iemīlēšanās! :)
Lieta tāda - es jau sen (3 mēnešus) esmu ievērojusi cilvēku, kurš man blakus ir ik dienas (izņemot 6,7-dienas). Ir tā, ka viņš galīgi nav mans tips (pēc agrākās mērauklas), bet tai pašā laikā viņā ir kaut kas tāds, kam es nespēju pretoties. :D Labākais ir tas, ka ir dienas, kad viņš mani reāli kaitina, visādus stulbus jokus mētā utt. Bet kad pienāk jauna diena, it īpaši pēc 6,7-dienas es tik ļoti gribu viņu satikt! :) Droši vien, ka grūti saprast kko! :D
Bet nu tas tā. Šonakt man bija sapnis ar viņu galvenajā lomā - mums nebija seksa, bet gan es viņš mani apskāva un mēs bijām iemīlējušies! Tik vienkārši! :D Un tās sajūtas.... Ilgi nebiju tik labi gulējusi! :D Un tagad, viņu ieraugot, liekas, ka zinu vairāk par viņu, kā nekā esam skūpstījušies, jutuši viens otru! :)
Ceru, kas galvenos vilcienos sapratāt. Ti ir tik grūti izstāstīt! :) Ko man darīt? Zinu, ka nav gudri kko tādu jautāt jums, bet vrb varat padalīties ar līdzīgu pieredzi+dot tomēr kādu labu padomu! :))