Ok, es to darīšu tikai vienu reizi un arī tikai tāpēc, ka man sagādā baudu pierādīt cilvēkiem viņu stulbumu, it īpaši, kad man ir dranķīgs garastāvoklis, kā tagad. Pirmkārt, tavs vecais profils ir dzēsts. Otrkārt, tagad saki, ka tas nav tavs profils, tādējadi nonāc pretrunās ar sevi, jo tas ir tas pats profils, no kura tu ieliki to bildi ar Kristīni Akmens. Pati atzini, ka esi likusi to "kā piemēru labam augumam" šajā pašā diskusijā ar šo tekstu:

Tātad tu jau iepriekš atzini, ka tas profils, par kuru tu jautā šīs diskusijas sākumā ir tas pats, no kura tika ievietota Kristīnes Akmens bilde augumu diskusijā. Taču pēc womankind ieliktā linka aplūkošanas saki, ka tas tomēr nav tavs profils un tev ir tikai vien - šis, no kura izveidoji šo diskusiju. Tātyad kopsavilkums: tu izveidoji šo diskusiju, lai pajautātu vai tavs iepriekšējais profils ticis uzlauzts, jo ir nobloķēts, taču vēlāk uzsver, ka tev šajā forumā ir bijis tikai viens profils. Vai nu tu esi galīgi slikta mele vai vienkārši esi apveltīta ar šauru pierīti un vāju sapratni.Ceru, ka tu vismaz kaut ko no tā visa saprati un, jā, man palika labāk.