tievās vs apaļīgas meitenes

Reitings 15
Reģ: 30.12.2012
Sveikas meitenes un puiši.
Šodien dzirdēju kursabiedru strīdu, no malas bija diezgan interesanti paklausīties kā viņi diskutē par tievām un apaļīgām meitenēm, jo viņu domas nesakrita. Viens no puišiem aizstāvēja tievās meitenes, jo tās, redz, viņam šķiet seksīgākas, jo nekas nekarājas un tā, savukārt, otrs puisis aizstāvēja apaļīgas meitenes, jo ir kur ieķerties, kā saka - suņi uz kauliem nekrīt. Vajag mazliet gaļiņu. :D
Gribēju noskaidrot jūsu domas, ko jūs par to domājat? Kādi augumi jums pašām šķiet pievilcīgāki? Pati esmu 1,76 gara un sveru 49kg un priekš sava auguma, manuprāt, esmu ļoti tieva, bet tāds ir mans organisms, neko tur nevaru padarīt, esmu mēģinājusi ''uzaudzēt'' klāt pāris kg, savādāk esmu dzirdējusi, ka izskatos pēc sažuvušas žurkas, bet neuztveru to nopietni, jo tie jau tikai tādi ''draudzīgi'' jociņi no radu un draugu puses. :D
Tātad jā, kā īsti ir? Protams, ideāli ir tad, ja viss ir savās vietās, bet ja ir tikai divi varianti - apaļīga vai tieva, kura jums šķistu pievilcīgāka? Man jau labāk patīk, ja ir krūtis un dibentiņš, liekas sievišķīgāk. :)
30.01.2013 18:47 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Kmm es vispār neuzksatu, ka apaļīgs un resns ir viens un tas pats. Tievs ir tievs.
Es uzskatu sevi par tādu, kas ir ar apaļumiem, bet es neesmu resna. Es neveļos pa ceļu kā boulinga bumba, nevalkāju XL izmērus jau no 12 gadiem un man nav 3 riepas priekšā un 3 aizmugurē.
Man nekas nekarājas, man ir izteikts debens, krūšturis arī nav jāmeklē bērnu nodaļā, esmu okey, eju uz sporta zāli, lai nedaudz nodzītu kājas apkārtmērus, jo man ir tā, ka labums iet uz debina un kājām.
Ko man tagad nomirt ka neesmu 90 60 90, pff yeah right.
31.01.2013 11:05 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Uzskatu, ka svarīgākais, kā augums tiek iznests - ģerbšanās stils, efektu izcelšana, defektu notušēšana. Vēl svarīgi, ka vari būt mollīgā meitene, bet ar tvirtu ķermeni.

Sevi laikam iedalītu pa vidu... neesmu mollīga un neesmu tieva. Ir ķermeņa daļas pie kurām jāpiestrādā - vēders, gurni un dibens, bet es jau to daru un tādēļ par to nesatraucos.
31.01.2013 11:08 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
haha
par cukuriņa bildi nosmējos :D Tā taču Karīna Akmens :D:D:D hahah
31.01.2013 11:15 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Cik jūs te dažas esat aprobežotas! Kāpēc vispār jāšķiro cilvēkus tievajos un resnajos - cik cilvēku, tik viedokļu!
Vairāk nosaka tas kā cilvēks sevi pasniedz, kā rūpējas par sevi! Ir resnas sievietes, kuras staigā kā nošļurājušas bābas, uzvilkušas kaut kādas lupatas, un kurām pilnīgi nerūp savs izskats un ir tievas meitenes, kuras samālē tonnām kosmētikas utml, un izskatās pēc ielenēm. Bet ja katra no viņām rūpētos par savu izskatu, mācētu sevi pasniegt, nevis lieki kompleksot - uzreiz nešķitīs neglītas. Tās bildes, ko jūs salikāt - vai viņas jums šķitīs skaistas, ja viņas neģērbtos gaumīgi, nemazgātos utt?
31.01.2013 13:28 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
ak vai, kā man gribētos būt tādam tievam dēlim, man patīk puiciskās figūras, kā Tvigijai vai modelei Karlie Kloss.. bet nu man Dieviņš devis riktīgu bumbiera figūru :)

31.01.2013 13:47 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
esmu curvy, apmēram tāda.

jāatzīst, neesmu neko nostirpinājusi ar vingrojumiem, bet ļumīgi nav.

gribētu vēl apjomīgāku augumu, +5-7kg. :)
nepatīk tievas meitenes, bet es saprotu arī to, ka ne visām iet labumā, tādēļ nevienu nenosodu. :)
31.01.2013 13:49 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Savam vīrietim prasīju - ko Tu darītu ja es paliktu resna? Šis teica - dzītu mani skriet krosu. :D Un abi smējāmies.

Uz ielas esmu redzējusi daudz apaļīgas sievietes, kuras ir ļoti simpātiskas un sievišķīgas, toties ir arī nācies redzēt tādas kuras ir nošļukušas un galīgi nekādas. Tas ir atkarīgs no tā, kā katra rūpējas par sevi, tas pats ar tievajām.
31.01.2013 14:00 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
man patīk sportiskie, tievie augumi :) Pašai gan tāds nav, bet ceru tādu iegūt kādreiz. Nuuu man ļoti patika topmodeles ieliktie foto :)
31.01.2013 14:03 |

Reitings 1761
Personigi man pati slaidi, gari un perfekti veidoti kermeni- ar gurnu liniju , smuku pecpusi un nelielam krutim. Tads VS modelu tips. Nejaukt ar kaulukambariem, kuriem NAV nekadu izliekumu.
Visparigi iestajos par proporcijam- pareizas proporcijas ir skaista auguma pamats.
Labi trenets un vingrs augums var but loti seksigs.
Nepatik a la Kim Kardashian tips- manas acis vina ir maza, resna un ar anonimu seju. Ja nebutu visa ta fotoshopa un kosmetikas , vina butu pilnigi nekas. Man vispar nepatik nekas maksligi uzpusts, izkorigets un nomalets.
Kas patik viriesiem? Viriesu gaume ir loti dazada! No sava skatu punkta un to ,kas man vairuma ir apkart, es teiktu , ka viriesi dzenas pec topmodelem- skaista seja & perfekts augums. Taja pasa laika ir daudz tadu, kuriem patik mazs, labi trenets curvy tips. Vienu gan zinu- vairumam nepatik nolaists un izpludis kermenis, neatkarigi no izmera.
31.01.2013 14:12 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es savā ķermenī jutos labi līdz brīdim, kad pusaudžu gados man sāka norādīt par kārnumu, pat nebiju pamanījusi, ka esmu kārna, man viss bija, kā teikt, čotka.
Tagad, es teikšu godīgi - nevaru sevi iedomāties ar riepu. Ar muskuļotāku augumu gan, bet katrā ziņā ne ar tauku slānīti uz rokām, vēdera un zem zoda. Tas mainītu manu attieksmi pašai pret sevi. Pret apaļīgiem cilvēkiem man iebildumu nav, bet bieži iedomājos, cik viņiem gan ir grūti nest vēl kādus pārdesmit kilogramus klāt, īpaši tām sievietēm pēc 50 gadiem, kad stipri pamainās vielmaiņa.
Joprojām saņemu "komplimentus" no citām sievietēm, ka vajag paēst un tā.... :D Es cenšos un strādāju pie tā, lai mani vairāk neaizvainotu izteicieni par manu augumu.
31.01.2013 14:28 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Pēc citu cilvēku teiktā un pēc savām domām, domāju, ka esmu nu tā... vidēja, ne apaļīga, ne tieva. It kā liekas, ka viss ir kārtībā, bet dažreiz uzmācas pretīgas domas un sāku justies pretīga sev. Liekas, ka esmu pārāk resna, neatbilstu kkādiem tur stereotipainās sabiedrības noteiktajiem standartiem. Taču es mēģinu sevi sapurināt un aizdzīt tās domas. Man īstenībā nav nekas pretī pret apaļīgajiem (neteikšu vārdu resna/-s, jo tas, manuprāt, ir pārlieku aizvainojošs) un tievajiem augumiem. Reizēm tomēr pavīd kaut kāda skaudība pret tām tievajām, jo, šķiet, ka viņas viscaur ir perfektas, un reizēm tas pats ir arī ar apaļīgajām, liekas - wāāāu, vot viņai ir augums,ir kur, kā puiši saka, iegrābties. :D
31.01.2013 15:24 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Cataleya
Augums kā VS modelei, bet kā ar seju?
31.01.2013 15:49 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man vispār riebjas tas vards sieviskigs, curvy utt. ta vien skiet ka apzime to auglibas simbolu un parspileto matiskumu. Es tada neesmu un nekad neesmu gribejusi but. Esmu viarak no tam puiciskajam kuram aptik hokejs, alus dzersana, peitbols un videospeles. Tadel ari censos nebut sieviskiga, apaliga, matiska jo negribu izskatities pec bernu dzemdetajas un but kads galas blakis kurai iebrabties milas rokturisos vai kruutis. Galvenais lai apts juties apmierinats.
31.01.2013 16:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Augums kā VS modelei, bet kā ar seju?

31.01.2013 16:30 |

Reitings 740
Reģ: 10.01.2013
Man piemēram, nometot tos 10kg, seja ari palika skaistāka, nebija vairs apakaļa, bet nu esmu jau skaista no dabas :D
31.01.2013 16:37 |

Reitings 1761
Diskusija bija par augumiem, ne? LOL
Es rakstiju savu subjektivo viedokli, kas MAN liekas skaists.
Ja par seju, tad savu viedokli ( ar bildem) kadu laiku atpakal ierakstiju viena no skaistuma diskusijam!
Ja reiz ir japiesienas manam komentaram, tad varu pateikt, ka esmu laimiga gan par savu seju, gan augumu. Neesmu apdalita.
Citu sieviesu , ipasi svesu, viedokli mani neinterese. :D
31.01.2013 18:16 |

Reitings 602
Reģ: 04.08.2012
Es esmu 170 un sveru 45kg. Uzskatu,ka tas nav normāli,bet mans organisms negrib pielikt ne vienu kilogramu klāt,lai es izskatītos kaut drusciņ normālāka.:D
31.01.2013 18:50 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
vispār jau kas kuram skaitās "apaļīgums"
Ja man jāizvēlas, tad, skaidrs, ka labāk būt tievai!
lūk, manā skatījumā, laba figūra, ne par tievu, ne par resnu :

31.01.2013 19:01 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Pirms meitiņas piedzimšanas svēru + - 75kg. Pec tam svars kritās, bija pat 52kg - pašai jau likās, ka ir baigi forši, viegli, bet citi teica, ka izskatos kā no koncentrācijas nometnes - visur kauli izspiedušies un tās nenormālās galvas sāpes visu laiku.
Tagad turās 62kg, pati gribētu pāris kg nomest, bet draugs saka, ka viss ir ļoti labi un kad uzvelku pieguļošas kleitiņas - tad dzirdu komplimentus. :) Patīkami.
31.01.2013 19:34 |

Reitings 287
Reģ: 26.08.2012
Pati esmu resna, tāpēc izvēlos tievās. :D:D:D
01.02.2013 00:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits