tievās vs apaļīgas meitenes

Reitings 15
Reģ: 30.12.2012
Sveikas meitenes un puiši.
Šodien dzirdēju kursabiedru strīdu, no malas bija diezgan interesanti paklausīties kā viņi diskutē par tievām un apaļīgām meitenēm, jo viņu domas nesakrita. Viens no puišiem aizstāvēja tievās meitenes, jo tās, redz, viņam šķiet seksīgākas, jo nekas nekarājas un tā, savukārt, otrs puisis aizstāvēja apaļīgas meitenes, jo ir kur ieķerties, kā saka - suņi uz kauliem nekrīt. Vajag mazliet gaļiņu. :D
Gribēju noskaidrot jūsu domas, ko jūs par to domājat? Kādi augumi jums pašām šķiet pievilcīgāki? Pati esmu 1,76 gara un sveru 49kg un priekš sava auguma, manuprāt, esmu ļoti tieva, bet tāds ir mans organisms, neko tur nevaru padarīt, esmu mēģinājusi ''uzaudzēt'' klāt pāris kg, savādāk esmu dzirdējusi, ka izskatos pēc sažuvušas žurkas, bet neuztveru to nopietni, jo tie jau tikai tādi ''draudzīgi'' jociņi no radu un draugu puses. :D
Tātad jā, kā īsti ir? Protams, ideāli ir tad, ja viss ir savās vietās, bet ja ir tikai divi varianti - apaļīga vai tieva, kura jums šķistu pievilcīgāka? Man jau labāk patīk, ja ir krūtis un dibentiņš, liekas sievišķīgāk. :)
30.01.2013 18:47 |

Reitings 263
Reģ: 29.01.2009
Varbut! ;) par to nestridos! :)
31.01.2013 00:02 |

Reitings 740
Reģ: 10.01.2013
Paskatijos to Karīnu Akmens facebookā, nu man liekas, pa traku, pat ļoti par traku jau aizrāvusies. Bet visu cieņu, nekad tā nevarētu!
31.01.2013 00:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nez, tāda figūra kā cukurins man liek domāt, ka tas nav viss tikai sporta zāle- treniņš, bet kādi kokčiki.

Man patīk visādi, nepatīk anoreksiķes paskats, kad augums ne tikai izkāmējis bet arī iekrituši vaigi un tā, un vēl nepatīk apaļa sieviete kas gremo kinoteātrī treknus popkornus.
31.01.2013 00:15 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
31.01.2013 00:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012

ja vinja buutu garaaka ar izteiktaakiem muskuljiem, tad sho figuuru vareetu nosaukt par ideaalu. slaids viduklis, lielas kruutis un izteiksmiigs dupsis. nezinu pie kaa skaitaas, peec paareejo meitenju liktajaam bildeem liekaas, ka pie apaljiigaa gala.
31.01.2013 00:27 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man patīk viss, izņemot kaulu kambarus un 100 kilogramīgas dāmītes :D
bet ideāls tomēr ir smilšu pulksteņa formu īpašnieces, tik sievišķīgas! :)

31.01.2013 00:58 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
un es neizprotu te dažu meiteņu priekšstatus par resnumu...
31.01.2013 00:59 |

10 gadi
Reitings 1587
Reģ: 13.01.2011
es labāk esmu tieva, nekā resna

Miranda ir mana perfektā auguma sapnis, kuru man nesasniegt, jo esmu bumbieris, bet nu cenšos :D
31.01.2013 01:04 |

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Kāda vispār nozīme, ko katra no jums uzskata par tievu/resnu? Tiešām - kāda nozīme? :D
31.01.2013 01:31 |

Reitings 103
Reģ: 20.01.2013
Man patīk tādas īsiņas un tieviņas, nu vienvārdsakot kā es :D :D
Nē bet , kā pasniegsi savu ķermeni tā būs labi , atkarīgs jau arī ir kādu apģērbu velkā ;)
31.01.2013 02:19 |

Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Protams, vizuāli estētiskāk izskatās tievākas meitenes, bet arī apaļīgās ir gana skaistas, ja prot izcelt savus plusus.
Pati esmu diezgan slaida, bet ir parādijies neliels puncītis no nepareizas ēšanas un ziemas krājumiņi.
31.01.2013 03:14 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
+++++ Vestas teiktajam
jāpiemin, ka šis, no diskusijas pirmās lapas, man atkāra žokli. Pipec

tā meitene anii bildē otrajā manuprāt ir par resnu

Man tieši tāda pati sajūta. Tā meitene taču nav pat īsti apaļīga, kur nu vēl resna! Ļoti normāls ķermenis, kur miesas nav ne par daudz, ne par maz.
Saprotu, ka katram ideāli atšķiras, pati esmu tievāka un tā jūtos labi. Bet kaut kas nav riktīgi ar to, kā cilvēki izprot, ko nozīmē vārdi "tievs", "vidējs", "apaļīgs", "resns". Ir kaut kāda nobīde tajā, kā šos vārdus saprot.
31.01.2013 08:11 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Viss ir ļoti vienkārši - mūsdienās - skaists skaitās tievs. Labāk mazākas krūtis, nekā lielākas krūtis un "mīlas rokturīši". Līdz ar to - "tievs" ir kļuvis par kaulainu un būiski atšķirīgu no sportiski slaida. Sportiski slaids pieprasa muskuļus, muskuļi savukārt nosedz kaulus - tās pašas ribas (starpribu muskuļi, muguras muskuļi). Tievas un sportiski slaidas meitenes kaulu redzamība atšķirās. Līdz ar to - viens ir tievs, bet otrs kļuvis par normālu, kas ne visiem patīk, jo netiek atzīts par galēji skaistu dēļ apaļāka dupsīša un izteiksmīgākiem gurniem - muskuļi piedod eleganto ķermeņa masu. Tas skaitās par daudz.
Apaļīgs ir nesportiski slaids - tas ir, augums iespējams ir slaids un veselīgs tomēr nav izteiksmīgi muskuļi - kas piedod lielāku miesas efektu kā sportiskie augumi. Tātad, apaļīgs mūsdienās skatās veselīgas meitenes augums.
Savukārt viss, kas arodas ārpus šīm robežām skaitās resns. Jo pavisam vienkārši ir par daudz 1 līdz bezgalībai kilogrami.

Zināmā mērā par šādām nobīdēm ir atbildība jānes vien mums pašām. Jo lūk, kaulaini un tievi vīrieši mums ir jāpiecieš - neprotestējam, pret viņu augumu īpatnībām, pašas pievienojoties viņu klubiņam kaucot pēc kauliem vien.
Otrkārt, nedrīkst izlēgt arī modes ietekmi uz visu šo augumu padarīšanu - kā jau šeit daudzas minēja, estētiski glītāk izskatās tievi augumi. Apģērbs gluži vienkārši visu spēj gan graut gan celt. Pazeminātas jostasvietas, garās auduma jaciņas, īsie svārki un tamlīdzīgas lietas, kuras ir aktuālas neļauj no skaistuma atkarīgajām "resnulēm" justies labi savām formām piedienīgā apģērbā, līdz a to rodas ļumīgais efekts un nokarājies priekšstats.
31.01.2013 08:32 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Esmu bijusi apaļa, daudz ko dabūju nost, un nenoliedzmi, jo mazāks mans apkārtmērs un bikšu izmērs, jo pati ari jūtos komfotablāk.
Bet katrai jau savs...
31.01.2013 09:05 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Gaumes tiešām ir dažādas, varu piekrist tikai tam, ka Adele dzīvē būtu parasta apalīte, kurai ir celulīts u.c., bilde ir bilde, bet realitāte.. Esmu arī ievērojusi, ka tā matemātika ir elementāra, tās, kas ir apaļīgas - aizstāvēs apaļīgās un tāpat tievās. Man noteikti patīk veselīgs, sportisks augums, lai ir smuks dibens - apaļš un vispār, viss savās vietās, bet stingrs :)
31.01.2013 09:26 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Neesmu nekad aizdomājusies kāds augums man patīk. Man patīk, ja var manīt, ka sieviete rūpējas par savu ķermeni un ne tikai, taču pārspīlētie muskuļi pārlieku liela stingrība man īsti nepatīk - tas mazina sievišķību. Un tomēr liela nozīme ir apģērbam, liekas par daudz vulgaritātes ir apģērbā sievietēm kas man automātiski rada priekštatu - sievietei nav sievišķības... tās tik manas domas. Man ļoti patīk Feiferes un Stounas augums, maniere sevi atrādīt sabiedrībā.
31.01.2013 09:54 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
dzīvē neesmu redzejusi, ka džeki spriestu - tievai vai apaļīgai meičai jābūt . Tiešām tādi arī pastāv ? pārsvarā jau meičas tā dara , tāpat ar celulītu . tie varbūt kaut kādi vīrieškārtas solārijzaķi gadījušies ? :D

Proporcijas ir galvenais , lai viss ir līdzsvarā . es kā bik pieņēmos svarā , krūtis ar uzauga , mudīgi uzkačāju dibenu , lai ir smilšu pulkstenītis . Ir smukāk , kā agrāk :) sveru ap 55 (+/-1 kg ja kārtīgi pieēdas, vai aiziet izdancoties :)
31.01.2013 10:14 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es šajā sakarā varu pateikt tikai to, ka man šaušmīgi žēl, ka daudzām mūsdienu meitenēm iepotēti neveselīgi priekšstati par tievumu un lielākā daļa tiešām sevi pārlieku moka, lai izskatītos kā modeles no žurnāliem un liela daļa vīriešu arī "sagaida", ka "normāla" meitene arī būs tāda, kādas viņi ir pieraduši redzēt žurnālos, pa TV. Vot tas ir skumji patiesībā, ka tievē tās, kurām galīgi nevajadzētu. Te nerunāju par trenētu, veselīgu izskatu, bet jau par pārmērībām.
Pati esmu slaida, bet nekad neesmu to baigi uzturējusi, domāju, ka neko neteiktu arī, ja būtu mazliet apaļāka...no tā mana vērtība nemainās :)
31.01.2013 10:23 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Annai varu teikt tā - dibenu uzaudzēt sev vari , laiks atkarīgs no centības un organisma spējas ,
man ta īpasi nepiepūloties , 3 mēnešu laikā uzradās . pati kādreiz atbildu tevis uzrakstītajam , pie tam tas nebija fit slaidums, bet kā reiz, kā meicas rakstīja fat slaidums . ka ir tieva, bet nenodarbojas ar sportu . ja esi tieva, tad ka reiz jābūt vieglāk pielikt pareizās vietas klāt , jo parasti iesaka no sakuma notievēt ar cardiotreniņiem un tad ar spēka , rezistences treniņiem, pielikt klāt muskuļus , tur kur tie ir vajadzīgi .

par krūtīm , ne nezinu, ir victoria's secret krūsturi, kas var pielikt 1 -2 izmērus klāt :)
31.01.2013 10:31 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Ha, ha, tikko izlasīju ^^ komentāru un likās, ka viņš apraksta mani. :D

Man vispār riebjas cilvēkus iedalīt tievajos un resnajos, bet, ja nu savādāk nevar, tad jau sievietes var iedalīt arī smalkajās un masīvajās, un tur jau ir liela starpība. Ne jau vienmēr masīvāka meitene būs resna vai smalkā - kārna. Un tur jau daudziem saiet punķi galvā, jo, ja masīvu meiteni var nosaukt par resnu, tad ir jājautā, kādi kompleksiir cilvēkam, kurš šos secinājumus izsaka.
31.01.2013 10:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits