tievās vs apaļīgas meitenes

Reitings 15
Reģ: 30.12.2012
Sveikas meitenes un puiši.
Šodien dzirdēju kursabiedru strīdu, no malas bija diezgan interesanti paklausīties kā viņi diskutē par tievām un apaļīgām meitenēm, jo viņu domas nesakrita. Viens no puišiem aizstāvēja tievās meitenes, jo tās, redz, viņam šķiet seksīgākas, jo nekas nekarājas un tā, savukārt, otrs puisis aizstāvēja apaļīgas meitenes, jo ir kur ieķerties, kā saka - suņi uz kauliem nekrīt. Vajag mazliet gaļiņu. :D
Gribēju noskaidrot jūsu domas, ko jūs par to domājat? Kādi augumi jums pašām šķiet pievilcīgāki? Pati esmu 1,76 gara un sveru 49kg un priekš sava auguma, manuprāt, esmu ļoti tieva, bet tāds ir mans organisms, neko tur nevaru padarīt, esmu mēģinājusi ''uzaudzēt'' klāt pāris kg, savādāk esmu dzirdējusi, ka izskatos pēc sažuvušas žurkas, bet neuztveru to nopietni, jo tie jau tikai tādi ''draudzīgi'' jociņi no radu un draugu puses. :D
Tātad jā, kā īsti ir? Protams, ideāli ir tad, ja viss ir savās vietās, bet ja ir tikai divi varianti - apaļīga vai tieva, kura jums šķistu pievilcīgāka? Man jau labāk patīk, ja ir krūtis un dibentiņš, liekas sievišķīgāk. :)
30.01.2013 18:47 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Pati esmu slaida,esmu apmierināta ar savu ķermeni, jo neesmu vairs dēlis, kāda biju pirms kādiem 4 gadiem,kad nebija ne krūšu, ne normāla dibena :D Esmu apmēram tāda kā topmodeles bildēs.
Pašai arī labāk patīk kā izskatās slaids,trenēts augums.
30.01.2013 20:43 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Esmu pieskaitāma pie tievajām.Izņemot dažas problēmzoniņas. :D Man pašai labāk patīk tievās.No vīriešiem arī vairāk esmu dzirdējusi viedokli,ka patīk tievās un augumā mazas meitenes.
30.01.2013 20:45 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Resnas sievietes nevienam nepatīk, tas nu ir fakts! Tikai žēl, ka šī vārda nozīme daudzām ir sveša! :)
Resnums, ja vien tā nav slimība, ir slinkums un nevīžība. Grūtāk ir tievām meitenēm (arī es tur ietilpstu), varu ēst cik gribu, bet svarā nepieņemos, stāv nemainīgie 45kg! Bet esmu maziņa, tāpēc :)
30.01.2013 20:46 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Adele, tāda, kā tagad izskatās ir stilistu, frizieru komandas ikdienas kopdarbs, tādēļ izskatās tik ļoti labi un kopti.
Savās vannas istabās pie tik izkopta koptēla ikdienā var tikt tikai retā sieviete.
Vēl Chasing pavements video klipā viņa ir tādā kaut cik lielākajai daļai sieviešu iespējamajā koptēlā.
Ar to jau drīzāk var salīdzināt, ne bildēm no sarkanā paklāja.
30.01.2013 20:46 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Besī, ka daudzām vārds "tievs" ir sinonīms vārdam "kaulains". Kādā sakarā? Tieva sieviete nenozīmē uzreiz kaulainumu. Ja jau tievas sievietes tiek ierindotas kategorijā "anoreksija", tad jau apaļīgās arī var mierīgi ierindot kategorijā "resnules". Sviests.
30.01.2013 20:47 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
ai,un par mani arī ir teikuši: tevi jau var caur žogu izvilkt :D :D toreiz to tik ļoti ņēmu pie sirds,bet tad sapratu,ka taču neesmu vainīga pie tā, jo ne es badojos,ne vemstos pie poda pēc kārtējās ēdienreizes- esmu tāda, kāda esmu, tā ir mana organisma īpatnība un viss. Pašai gan gribētos būt nedaudz apaļīgākai,bet nu gan jau :)
30.01.2013 20:47 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Goldiggaa.

es neko neteicu par kosmētiku.
30.01.2013 20:53 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Zanella, tieši otrādi :D ir pat tāds teiciens:ja esi resna,lieli pupi neskaitās.
Man vispār liekas,ka vīrieši vairāk uz seju skatās.

Un kāda ir skinny fat figūra? google attēlos normālas bildes.

Pati piederu pie resnām.
30.01.2013 20:57 |

Reitings 381
Reģ: 29.01.2009
Zinu džeku, kuram visas draudzenes tādas ar formām. Ir tādi kurām patīk tikai tievās. Man galvenais, lai viss kopā labi izskatās un sieviete ir simpātiska. Citām augumi ir uz visiem 100, bet pati nav simpātiska, ir tādas, kurām lieki kg, bet pati ļoti simpātiska.
30.01.2013 20:57 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Fanija: "Besī, ka daudzām vārds "tievs" ir sinonīms vārdam "kaulains". Kādā sakarā? Tieva sieviete nenozīmē uzreiz kaulainumu. Ja jau tievas sievietes tiek ierindotas kategorijā "anoreksija", tad jau apaļīgās arī var mierīgi ierindot kategorijā "resnules". Sviests."

Bet tas ir tāpēc, ka kāda Jasmīna diskusijas sākumā ieliktajās bildēs otro nosauca par pārāk resnu. Šādi vērtējot, manās acīs arī visas, kas Jasmīnas redzējumā tievas, izskatīsies kārnas.
30.01.2013 21:02 |

Reitings 21
Reģ: 30.01.2013
eh, lasot komentārus, sajutos resna ar saviem 67 kg uz 1,62 cm :s
30.01.2013 21:02 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012

Mans favorītaugums, ļoti patīk sportiski, veselīgi augumi. Pašai ir līdzīgs, tagad atsāku arī iet uz zālīti, lai nostiprinātu :D
30.01.2013 21:04 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Manējais arī saka - izšķirošais esot seja:D Ja krupja ģīmis, neglābs ne formīgs vai apaļīgs, ne arī modeles augums:D
30.01.2013 21:06 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Jep, man arī liekas, ka galvenais ir, pirmām kārtām, koptēls un arī seja. Esmu redzējusi daudzas meitenes, kam augums ir WOW, bet seja un koptēls.. nu nē.. Augums šādos gadījumos ir otršķirīgs.
30.01.2013 21:09 |

Reitings 43
Reģ: 23.10.2012
Pati esmu apmēram šāda (čut mazāk curvy un augšdaļā DD) Līgavainim patīku, sev patīku un par uzmanību no svešu vīriešu puses arī galīgi nevaru sūdzēties. Mīlu savu augumu pilnībā, un, ja kādam šķietu pārāk liela vai maza, tad tas mani galīgi neinteresē.
Skaidrs, ka katram vīrietim patīk savādākas meitenes - citam vari šķist kā kārna maikste, citam kā milzu valis, bet vēl citiem - perfekta, tāpēc visu meiteņu augumi (XXS,XS....XXL) man šķiet ļoti OK, ja vien pat ir ar sevi apmierināta un autobusā nesēž pa divām vietām, sagādājot neērtības citiem :)

30.01.2013 21:19 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Pieļauju daba neradīja visas sievietes vienam vīrietim:D
Tapēc jūsos tāda dažādība:)
30.01.2013 21:20 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Galvenais ka pati juties erti, bet pati labpratak esmu tieva. Ienistu apalumus. piemeram , plati gurni. Tada sajuta, ka sieviesu vienigais uzdevums sai pasaule ir dzemdet bernu un but pa majsaimnieci Un ja kads virietis gribetu lai ir vairak kur iegrabties es ar to nekad nesamierinatos. Citi uzskata ka apaligas ir labakas seksaa un man piemeram riebtos ja kads grabtos taukos un teiktu ka esmu skaistaa, kas liktu man justies zemakai pa gridu Komforts tomer ir galvenais. Loti nepatik ka tievinas nopusas un vaid ka nespej pienemties svara un var est cik grib, tikmer citaam jamokas un jaiziet cauri moralai un garigai ellei.
30.01.2013 21:20 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ziniet .. no vīriešu viedokļa varu pakomentēt ar reāliem piemēriem ..

Ir mans ex klasesbiedrs - ļoti sexīgs čalis, nu tiešām kā modelis, bet viņam ļoti patīk sievietes, kas ir like 2x lielākas par viņu .. viņam pašam ir kādi nu 80 Kg .. viņa sievai točna ir visi 120 + .. un abiem ir bērniņš un jūtas ļoti laimīgi kopā ..

Arī vienam manam labam draugam sieviete blakus ir ar daudz liekajiem kg varētu pat teikt, ka nekāda .. un pats čalis ļoti izskatīgs .. abi ļoti ilgi kopā un laimīgi

Es pats atkal esmu kritis uz kauliem .. pats esmu tikai 75 kg, kas manam augumam ir maz, un patīk man skinny sievietes ar mazām krūtīm .. jā, esmu viens no tiem, kam nepatīk lielas krūtis .. tā, lai knapi plaukstā var paņemt un viss .. lielākas nepatīk .. neiebilstu, protams, bet neesmu stāvā sajūsmā .. dievinu garus kaklus un sportisku vēderu .. vispār kakls un vēders ir noteicošais priekš manis, ja runa iet par izskatu .. un vēl lielas acis :D

Tā kā katram vīrietim ir sava gaume! Un par gaumi nestrīdas .. Es nebūt nesaku, ka sievietes ar liekajiem kg ir neglītas - protams, viņas ir skaistas un katra ir ar savu odziņu, bet viņas nav priekš manis ..

Jā, un ļoti svarīgi, lai viss ir proporcionāls .. to jau te min ..

Un, paldies Dievam, es dzīvoju Latvijā .. cik esmu ceļojis, ļoti maz citās valstīs ir sievietes, kas man izskata ziņā derētu .. :D Latvijā tiešām ļoti daudz skaistu sieviešu! :D
30.01.2013 21:25 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Un, paldies Dievam, es dzīvoju Latvijā .. cik esmu ceļojis, ļoti maz citās valstīs ir sievietes, kas man izskata ziņā derētu .. Latvijā tiešām ļoti daudz skaistu sieviešu!

Šito gan patīkami lasīt, jo te pēdējā laika ir bijušas pietiekami daudz diskusiju par to, ka latvietes nav skaistas. Visas citas, tikai ne latvietes:D
30.01.2013 21:32 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
A no kā šitas cēlies,kad cilvēks izsmej citus?Kurā veikalā jūs sapirkāties šitās īpašības,noniecināšanu,izsmiešanu,apcelšanu un pa cik ņēmāt? /es nesaprašanā:D/Biju domājis mēs te cilvēki uz zemes vairāk kā cilvēki viens otram nevis vilki:)
30.01.2013 21:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits