Sveikas meitenes un puiši.
Šodien dzirdēju kursabiedru strīdu, no malas bija diezgan interesanti paklausīties kā viņi diskutē par tievām un apaļīgām meitenēm, jo viņu domas nesakrita. Viens no puišiem aizstāvēja tievās meitenes, jo tās, redz, viņam šķiet seksīgākas, jo nekas nekarājas un tā, savukārt, otrs puisis aizstāvēja apaļīgas meitenes, jo ir kur ieķerties, kā saka - suņi uz kauliem nekrīt. Vajag mazliet gaļiņu. :D
Gribēju noskaidrot jūsu domas, ko jūs par to domājat? Kādi augumi jums pašām šķiet pievilcīgāki? Pati esmu 1,76 gara un sveru 49kg un priekš sava auguma, manuprāt, esmu ļoti tieva, bet tāds ir mans organisms, neko tur nevaru padarīt, esmu mēģinājusi ''uzaudzēt'' klāt pāris kg, savādāk esmu dzirdējusi, ka izskatos pēc sažuvušas žurkas, bet neuztveru to nopietni, jo tie jau tikai tādi ''draudzīgi'' jociņi no radu un draugu puses. :D
Tātad jā, kā īsti ir? Protams, ideāli ir tad, ja viss ir savās vietās, bet ja ir tikai divi varianti - apaļīga vai tieva, kura jums šķistu pievilcīgāka? Man jau labāk patīk, ja ir krūtis un dibentiņš, liekas sievišķīgāk. :)