sveikas! :) vai kāda ir sūtījusi telefonu no ebaya? domāju sūtīt, bet vai viņš darbosies Latvijā, ja rakstīts Unlocked GSM 3G 4.3LCD ? jo es par šitām tehniskajām lietām nezinu, man galvenais, lai uztveramība būtu, kad atsūtīs uz Latviju..
Nu nezinu vai tā ir laba doma. Man kaut kad draudzene sūtīja, viņai ātri vien saplīsa. Dabuja sūtīt atpakaļ. Neatceros vai atsūtīja vietā jaunu vai ko :D bet es laikam neriskētu.
pasūtīju šādu no ebay,tagad LV neesmu lietojusi,jo lādētāju atstāju UK+man liekas,ka būtu jāatbloķē(lai gan hvz),bet nu UK gāja normāli,arī bija unlocked un nāca no USA,ja nemaldos
sūtiju ķip nokia's klonu, ar 2 sim, itkā jau nekāda vaina naw,gļuki nekādi nebija,wieglāks par oriģinālo,tik baterija netur tik ilgi kā īstā nokia,bet tā nekas lietoju kādu pusgadu,tad nopirku oriģinālo :)
Telefonu ebaya pirkt - cik gudri :D :D :D
Tad nākamā diskusija būs raudot rakstīta, ko man tagad darīt, ka samaksāju lielu naudu, bet atsūtīja 3310 Nokia :D
Ja pasūti no ASV vai Eiropas, tad jau nav nekādas vainas. BET esmu skatījusies visas tehnikas beigās maksā minimāli lētāk vai tā pat, pat dārgāk, kā pie mums, jo sūtīšanas izdevumi parasti ir dārgāki un plus no ASV viņi precīzi raksta virsū cenu, tātad jāmaksā muita. Latvijas internetveikalos parasti sanāk izdevīgāk.